brzi je napisao(la):Imao sam tu karticu pre V3 2K, i ne vidim neki dobitak u odnosu na banshee. Doduse ja nisam neki igrac, a 3D Mark je vrlo lepo radio i na banshee kartici.
filipenko je napisao(la):Joj ljudi, pa da li sam vam rekao da imam sumove na srcu ? Od ovakvih stvari cu dobiti infarkt![]()
3D mark je lepo radio i na Bashee kartici...
Bez uvrede![]()
brzi je napisao(la):Jeste, lepo mi je radio 3Dmark2000 na Banshee kartici, athlon 550 i 256 rama. Za moj pojam je to bilo lepo, jer nisam igrac, vec mi je to posluzilo kao referenca, i za moj kriterijum to je OK. A ako ti imas GF2, 3 ili 4 stvarno sam siguran da ti ovo zvuci smesno i verujem da na tim karticama to radi bolje.
Uzgred, za low-end konfiguraciju kakvu covek sugerise u prvom postu (za rezanje diskova) banshee ce da radi itekako dobro svoj posao, ima izvedbi sa veoma dobrom slikom, drajverski odlicno podrzan, ne stvara probleme, i sve to za male pare. Iako sam finansijski u mogucnosti da kupim i bolju 3D karticu od V3 2K koju trenutno imam, ne pada mi to na pamet, jer mi to zaista ne treba (cak se mislim da zavalim celu konfiguraciju koju posedujem i spustim se bas na jedan low-end sistem). Stoga, tripovanje i nafuravanje razludjene decurlije (bez obzira na njihov uzrast) za trosenje para (koje su najcesce preci obebedili) zbog boljeg skora u 3Dmarku i igranje igrica i zivot u nekim virtuelnim svetovima mi stvarno izgleda smesno, ma koliko to tebi izazivalo srcane probleme.
Naravno, sve ovo bez uvrede filipenko, ako sam te umalo ubio, nisam imao nameru.
LazarG je napisao(la):Ako ti vec nisi uzeo tog ATI - ja jel mogu ja nekako da dodjem do njega.
Naravno,ako nisi zakljucio da je los
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari