Šta je novo?

za 3-4 hiljade.. HP D1360 ili..

nmnbgd

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2005
Poena
304
nishta posebno mi ne treba, sem eto da moze da shtampa i na obichnom papiru i samolepljivom i sad vi meni kazite shta je najbolje da uzmem

u naslovu spomenuti HP D1360 ili neshto drugo?
Pre je chini mi se bio dobar izbor Canon PIXMA IP-1600 ili 2200 ili tako neshto, ali sad bar na pcberzi ne vidim nishta takvo. najslabiji je Pixma IP6210D, a on je skoro 5 hiljada, pa mi se chini bolje dati 3 hiljade za ovaj HP jer ne deluje neshto posebno loshiji za moje potrebe

recite i neke druge modele ako mislite da ima neshto pametnije za kupiti za 3-4 hilajde.

merilo je da shto bolje ispada shtampa, koliko moze za te pare i da mogu malo deblji papiri, konkretno muflon/samolepljivi i to je otprilike to.
nije mi bitna brzina shtampe, da ima posebno za fotke itd itd. samo ovo ranije spomenuto

Kao shto to uvek ide kolko para tolko muzike. Novac koji ti planirash da potrosish je dovoljan da se kupi najjeftiniji uredjaj shodno tome ne ochekuj kvalitet,pouzdanost ili dugovecnost. Za tu cenu treba da budesh srecan ako uredjaj upste radi.

nishta posebno mi ne treba, sem eto da moze da shtampa i na obichnom papiru i samolepljivom i sad vi meni kazite shta je najbolje da uzmem

u naslovu spomenuti HP D1360 ili neshto drugo?
Pre je chini mi se bio dobar izbor Canon PIXMA IP-1600 ili 2200 ili tako neshto, ali sad bar na pcberzi ne vidim nishta takvo. najslabiji je Pixma IP6210D, a on je skoro 5 hiljada, pa mi se chini bolje dati 3 hiljade za ovaj HP jer ne deluje neshto posebno loshiji za moje potrebe

recite i neke druge modele ako mislite da ima neshto pametnije za kupiti za 3-4 hilajde.

merilo je da shto bolje ispada shtampa, koliko moze za te pare i da mogu malo deblji papiri, konkretno muflon/samolepljivi i to je otprilike to.
nije mi bitna brzina shtampe, da ima posebno za fotke itd itd. samo ovo ranije spomenuto

Ako nadjes HP3920 uzmi slobodno. Ja ga imam 2 godine, za onoliko koliko kosta stvarno je dobar! I taj HP sto si prelozio je ok (on je noviji), ali koliko sam citao po forumima, od low end deskjet-a HP3920 se stvarno pokazao kao mnogo dobar stampac! Pozdrav.

Uzmi slobodno taj D1360. Stvarno za te pare nema mu ravne. Uglavnom svi jeftiniji HP stampaci koriste slicnu mehaniku i ketridze koji mogu da se pune po nekoliko puta i trebao bi da ti sasvim lepo uradi posao.

Vrh Dno