Šta je novo?

YUGO mod za F1 2002

marko popovic

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
604
evo prve "slicice" moda na kojem upravo ja i mr Conorell radimo......a to je yugo mod.........

Ja sam jednog yugica zapoceo u 3ds maxu ali nikako da nadjem vremena da ga zavrsim. Mozda moze da vam pomogne?

mozda vam trebaju i nacrti?

Zasto? To ni ja ne znam. Uvek nadjem da radim nesto drugo na kompjuteru (internet, igrice..). Ali svecano se zakliinjem da cu ga zavrsiti ove godinectp; ctp;

Laza je napisao(la):
Zasto? To ni ja ne znam. Uvek nadjem da radim nesto drugo na kompjuteru (internet, igrice..). Ali svecano se zakliinjem da cu ga zavrsiti ove godinectp; ctp;

Svaka chast kako si ga uradio...evo ja se prijavljujem da uradim semplove zvuka motora iz svih "uglova", da bi ipak bilo autentichno...
mogu da nabavim i dva potpuno razlichita, i oba odlichna...

Marko, samo da mi objasnish kakvi treba da budu semplovi, poshto bash i ne znam kakvog oblika treba da budu...znachi ono low, med, i hi rpm, pretpostavljam da je tako neshto...

da da,imas low,medium,high i maximum!Fala ti Boze sto se neko nadje da pomogne.......

oprosti moja gereska,imas low,medium, i high, a takodje imas "external shift up",i "external shift down"......brzina gore-dolje......:hump: :rocket: :rocket: :boom: ctp; ;) :beat: :wave; (D)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Okaci taj model koji si poceo, i reci mi koliko max pologona mora da ima?

Da neces slucajno ti da ga dovrsis. :beat: :d:d

marko popovic je napisao(la):
oprosti moja gereska,imas low,medium, i high, a takodje imas "external shift up",i "external shift down"......brzina gore-dolje......:hump: :rocket: :rocket: :boom: ctp; ;) :beat: :wave; (D)

Aha, razumeo sam...samo sam hteo da pitam jednu stvar....da li je moguce da sempl bude jedan u startu, a onda da loopuje drugi odmah za njim ? To pitam zbog promene brzina, gde postoji zvuk pri promeni a onda ide jedan isti zvuk do sledece promene....
ako moze, to bi takodje bilo dobro da se napravi i za zvuk prelaza iz jednog grla karburatora u drugo....

driver je napisao(la):
Aha, razumeo sam...samo sam hteo da pitam jednu stvar....da li je moguce da sempl bude jedan u startu, a onda da loopuje drugi odmah za njim ? To pitam zbog promene brzina, gde postoji zvuk pri promeni a onda ide jedan isti zvuk do sledece promene....
ako moze, to bi takodje bilo dobro da se napravi i za zvuk prelaza iz jednog grla karburatora u drugo....

Ma opusti se, zvuk uopste nije toliko bitan!

Tebi nije bitan, ali ima kome jeste. J***s dobru simulaciju voznje sa losim zvukom. :rocket:

Alo ljudi, da se ne lazemo, zvuk je bar 50% atmosfere u auto simulacijama...

samo ti dovrsi taj zvuk i ne brigaj......napravi te "prelaze" iz jedne brzine u drugu i........bice sve cool;)

Pise se odvojeno :rtfm:

Vrh Dno