Šta je novo?

Yubc snizio cene FLAT pristupu-iskustva

Sveki

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2006
Poena
320
Privuklo me je danasnje snizenje YUBC FLAT tarife na 480dinara,da uplatim devojci koja korsiti internet preko ISDN-a mesecni full pristup.

Kakva su iskustva forumahsa sa Yubc dial-up vezom,tj imate li neku bolju(kvalitetniju) alternativu za oko 450-500dinara mesecno?

Mislim da za 50-ak dinara ne treba da ciganchish. YUBC je vise nego korektan provajder. Uzmi, probaj, neces se pokajati.

Takodje...imama samo pozitivna iskustva sa dial up i isdn konekcijama preko YUBCa...moje preporuka!

Hvala na savetima ,odlucili smo se za YUBC Flat rezim i sve savrseno sljaka,jedino sto su joj sada porasli apetiti jer mnogo vishe koristi internet pa bi posle i ADSL pojeftinjenja sada presla na njega.

Verujem da su i za YUBC ADSL ista iskustva?

Pozdrav

Koristim njihov ADSL već godinu i po dana. Imam samo reči hvale, svaka im čast. Mislim da su odlična firma, a posebno mi se sviđa jasan odnos prema kupcima. Traže striktno određene stvari ali zato pružaju vrhunsku uslugu. Nema onih bezveznih paketa sa ograničenim protokom, nema ograničavanja DL-a, plaća se 5 dana pre isteka roka (ne primenjuju marketinški trik da kao imaš još 15 dana fore da uplatiš sledeću ratu, a u stvari je isto jer se plaća na mesec dana), podrška radi permanentno i stalno se mogu cimati za neke stvari, mada sam ja do sada zvao možda 3-4 puta, pri čemu zaista nije bio problem do njih jer je Telekom džapao nešto po centrali. Trenutno zakucan protok na 81.76k :)
Sve preporuke!

Koristim njihov ADSL već godinu i po dana. Imam samo reči hvale, svaka im čast. Mislim da su odlična firma, a posebno mi se sviđa jasan odnos prema kupcima. Traže striktno određene stvari ali zato pružaju vrhunsku uslugu. Nema onih bezveznih paketa sa ograničenim protokom, nema ograničavanja DL-a, plaća se 5 dana pre isteka roka (ne primenjuju marketinški trik da kao imaš još 15 dana fore da uplatiš sledeću ratu, a u stvari je isto jer se plaća na mesec dana), podrška radi permanentno i stalno se mogu cimati za neke stvari, mada sam ja do sada zvao možda 3-4 puta, pri čemu zaista nije bio problem do njih jer je Telekom džapao nešto po centrali. Trenutno zakucan protok na 81.76k :)
Sve preporuke!

Filipenko hvala na brzom odgovoru,tako sam nesto i ocekivao ali rekoh da se ipak konslutujem sa iskusnijim korisnicam foruma,pre nego sto devojka uplati Yubc ADSL.

Iako vishe nije velika razlika u ceni izmedju paketa 256 i 512,verujem da nema potrebe da je savetujem da ide na jaci paket od 256,jer ona internet ne koristi za DL vec samo za surf,forume i mail. Ili da ipak ide na jaci paket?

Nema potrebe, 256k je sasvim dosta.

Nema potrebe, 256k je sasvim dosta.

Tako sam i ja mislio,hvala na savetima.

Pao je dogovor da posle NG praznika apliciramo za Yubc ADSL,posto joj Flat traje do kraja januara,pretpostavljam da je potrebno tih nekih 20-ak dana da prodje do uvodjenja prikljucka.

Pozdrav

Tih 20tak dana moze i da se pretvori u dva ili 200 dana, jer zavisi od Telekomovog porta u centrali kao i njihovog tempa rada.

Tih 20tak dana moze i da se pretvori u dva ili 200 dana, jer zavisi od Telekomovog porta u centrali kao i njihovog tempa rada.
Ziva istina .... Mozesh chekati i pola godine pa i vishe (!) na prikljuchak ... Zato ja ne smem da odem sa Neobee-ja, net koristim za fax tako da mi je neophodan ...

Nazad
Vrh Dno