bluestar je napisao(la):TELEKOM JE POSLE VERATA ISEKAO SVE POPRECNE VEZE YUBC-u.
barakuda je napisao(la):Petri pravi si diplomata
Nebi da me pogresno shvatis ili da krene neka rasprava ali..
Svaki put kada se spominje Telekom ti si tu da ih na neki fini nacin "stitis,branis," nazovi to kako god hoces.Iz tvojih postova vidim tj rekao bi da si dosta upucen u celu tu pricu ali po tvojoj prici uvek na neki nacin covek moze da pomisli kako ga Telekom stiti i brani a nazalost svi ovde smo svedoci totalne suprotnosti. Nebi sada da nabrajam stvari koje su bezveze i koje u normalnim zemljama nemaju veze s'mozgom tako da cu to preskociti ,a verujem da to svi znaju i osecaju.
Sto se tice ovog seckanja veza, mozda je to tacno sto ti kazes da kada neko propusti 2 mbps kroz obicnu liniju korisnici prolaze losije, i to cu ostaviti po strani jer ja stvarno neznam nista o otme, ali znam i verujem da to nisu uradili da bi zastitili nekog korisnika vec da bi sve vece klijente tih provajdera prebacili sebi.
Ponavljam nadam se da se ovo sada nece pretvoriti u neku raspravu svako ima pravo na svoje misljenje ja sam izneo svoje i stojim iza njega, jer neke stvari i sam znam...(svako ima nekoga ko mu nesto kaze...)
Poz. Bane ,)
petri je napisao(la):@dejandj:
Daj mi neku referencu da me stvarno uveris da telekom naplacuje vreme. Koje to vreme naplacuje? "sate" provedene na internetu?
To sto su propisi matori ne mora da znaci da treba da se zapisaju i ignorisu. Dok god vaze treba da se postuju.
Ako je propisano 64 kb, to nije uradjeno jer neko nije znao koju drugu cifru da stavi. To su tehnicke karakteristike, i takve su kakve su. Bilo da je to malo ili sta vec, ne moze drugacije. BTW, nije mi jasno kako poredis kucne mreze sa vodovima?
@bluestar:
Kao sto propisi definisu tip veze, tako definisu i poslovni ugovor. Ako vam je vod iseckan totalno (krseci ugovor) tek tako iz cista mira (a postovali ste sve propise) onda ne vidim zasto to ne bi zavrsilo u sudu, dobili biste lepo odstetu i mirni ste.
Nadjite advokata da kopa po ovim paprima ima dosta interesantnih stvari :mgreen:
Ajd ja reko sta sam imao, pozdrav! (D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari