Šta je novo?

Yubc adsl

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Posle ovih ili onih problema koje su svi provajderi iskusili da li je dosao red i na Yubc? 🙂
Problem nije strasan, protok je opao na 8-15kbps (256k veza) ali eto, desilo se...
Ima li jos nekih sa ovakvim problemom? (Telefon krece sa 311)

Od kad si to primetio ? Nema razloga bas nikakvih za takvo ponasanje, a i ne vidim promenu nikakvu.... niti je ko sta cackao... bar ne ovde...

Same here, chak shta vishe radi mi chak i bolje [28kb dl]

Danas popodne oko 16h sam primetio, mada je verovatno krenulo nesto ranije, igrao sam Wc3 jedno 2h i primetio da se ponasa jako cudno i problematicno. Onda sam izasao u win i video u cemu je stvar.
Dl stalno varira, cas je 6k, pa 15k, pa 8k, pa 14k...
Da nije onda do modema? Ili mozda telekom nesto radi na centrali...

Poslednja izmena:
Proverio sam... telekom... jedan od telekomovih BRAS je prezagusen ili je u Q sam od sebe iz meni nepoznatih razloga...

pogledaj ping do tebe:

Kod:
97 packets transmitted, 89 packets received, 8% packet loss
round-trip min/avg/max = 237.4/335.0/1113.5 ms

To je bilo krajnje cudno, skoro da nista nisi vukao u tom trenutku, a ping do neba... onda sam pingovao telekomove BRAS-ove po gradu... i... svi su u redu.. osim jednog...

Kod:
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 212.200.14.130, timeout is 2 seconds:
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 228/251/284 ms

taj bi po dokumentaciji iz telekoma trebalo da bude:

212.200.14.130 VR-ASAM-NBG
-- Znaci Novobeogradska centrala zar ne ? 🙂

Nazalost... dok telekomdzije ne dodju sutra na posao.... ostaje ovako po svemu sudeci... blah...

Poslednja izmena:
Jasno, hvala na svemu i na trudu, ekspresno nema sta!
I izvinjavam se yubc-u sto sam ih uopste pominjao, trebalo je ocito da sam pozovem podrsku umesto sto sam kacio tred, ali mislio sam da su neki radovi i da jos ljudi ima frku 🙂
Pozdrav!
P.S. da, Novi Beograd je u pitanju
P.P.S. jos jedan plus za yubc! 🙂

Stanje se poboljsalo usred noci 🙂 Ko bi rekao da je telekom ovako azuran

Prerano sam se poradovao 🙁 - sve je radilo super do jutros...
Izgleda da su u toj centrali u toku neki radovi pa prekom dana kad ekipe rade ko-zna-sta veza pati, a kad odu kuci predvece i vrate na staro onda sve bude ok

Ima li jos ljudi sa Novog BGD-a sa ovakvim problemom?

Isti problem kod mene. Juče popodne je usporio samo tako, rano jutros bilo ok, sad se opet gega.. Novi Beograd, Yubc je provajder.

E bas to...
Cas radi super, pa se utromi.
Kao sto rekoh ******* ocigledno nesto petljaju u centrali...

Ja sam na Eunetu (256) i isto mi se desava.....stavise, malopre mi je protok bas bio ocajan....diskonektovao sam se...ali potom nisam mogao ponovo da se nakacim...posle nekih 45 minuta sam uspeo....stvarno je ****** nadam se da ce srediti to sto pre...

implant je napisao(la):
stavise, malopre mi je protok bas bio ocajan....diskonektovao sam se...ali potom nisam mogao ponovo da se nakacim...posle nekih 45 minuta sam uspeo....

Isto...ali potpuno, potpuno isto

I ja imam istih problema sa centralom Bezanija Eunet256
spor protok tokom deleva dana, "zaglupi se" pa disconnect/reconnect, nece da prihvati sifru ponekad...

Nazad
Vrh Dno