Šta je novo?

Yu-Gi-Oh

Kovac

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
620
ljudi pomagajte ako za boga znate :) - mogu i bezboznici ako znaju resenje

klinac mi igra ovu igricu ... ustvari tri igrice Joey, Kaiba i Yugi

cilj igre je, koliko sam ja razumeo, da se osvajaju neke karte

ali posle izvesnog vremena u igrice se izgube sve karte koje su osvojene do tada i vraca me na pocetni set karata

tamo postoji opcija snimanja karata ali ni uz pomoc nje nemogu da vratim osvojene karte

da li neko igra ovu igricu i da li ima ovih problema ???

POMAGAJTE :wall:

Poshalji pm Filipenku, on voli te igre pune akcije :D:D

Verovatno nisi dobro instalirao igrice tj. ili nemas kompletne fajlove.

Logika je sledeca. Sve tri igrice Yugi, Joey i kaiba U registry-ju trebaju da imaju isti Common Files dir (Pogledaj reg key iz attachmenta). U njemu se nalazi system.dat fajl koji sadrzi informacije o tvojim osvojenim kartama.

Pogledaj reg key i prilagodi ga tvojim putanjama i uradi merge u tvoj registy . Ne bi trebalo da imas problema nakon toga i moci ces da igras sve tri varijante igrice i ali karte ces moci da koristis u redosledu:

Yu gi - Samo Yu Gi Dek
Kaiba - yugi i Kaiba Deck karte
Joey - Sva tri

Samo pazi Flcrc hex zapis je jedinstven za svaku instalaciju tako da moras koristi onaj koji je sad u tvom registriju. (Generise se pri instalaciji Yu Gi verzije)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos]
@=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system]
@=""
"InstallDir"="F:\\Program Files\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY\\"
"InstallDirK"="F:\\Program Files\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE\\"
"InstallDirJ"="F:\\Program Files\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION\\"
"Lang"=dword:00000001
"flcrc"=hex:82,f5,89,43,01,f8,ed,02,60,e2,d2,8f,57
"CommonDir"="F:\\Program Files\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common"

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Poshalji pm Filipenku, on voli te igre pune akcije :D:D
Što je najcrnje čovek mi je ladno poslao pm :d Ne zna on da si ti stručnjak za te stvari :D

Ivane - hvala puno

filipenko - sorry - toliko sam bio ocajan da sam poverovao da cak i ti mozes da mi pomognes :) :)

elem, proverio sam reg bazu i naizgled je sve kako treba - tj. to ovako izgleda

-------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos]
@=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system]
@=""
"InstallDir"="D:\\Games\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY\\"
"Lang"=dword:00000001
"flcrc"=hex:82,f5,89,43,01,f8,ed,02,70,f1,17,0c,0b
"CommonDir"="D:\\Games\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common"
"InstallDirJ"="D:\\Games\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION\\"
"InstallDirK"="D:\\Games\\KONAMI\\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE\\"
"PlayerName"="Dejan"
"HostName"=""
"PortNo"=dword:00000a0d

--------------------

jedina stvar koji mi jos pada na pamet je da na mom kompu ima vise usera, tj. sin svog, cerka svog ..... i svi igraju te igrice - da li je moguce da je u tome mozda problem ????

Nisam siguran za usere ali ja sam uspesno merge-ova moj deck posle clean instalacije operativnog sistema tako da sumnjam da je do usera.

Ono sto takodje znam je da je bitan i redosled instalacije, Prvo Yu Gi (u tom momentu se generise system.dat sa tvojim kartama i kontrolni hex zapis u Registry bazi.) Pa onda Kaiba , pa Onda Joey.

BTW da li si igrice instalirao ili si samo prekopirao foldere sa nekog drugog racunara?

igrice sam instalirao .... za redosled vec nisam siguran ... probacu da deinstaliram sve i da krenem iz pocetka

ove prica sa userima je zbog toga sto na drugom kompu (starom) gde ima samo jedan user, sve funkcionise najnormalnije

a primetili smo da to "nestajanje karata" se desava otprilike bas onda kad neki drugi user igra istu igricu - suludo ali je tako

hvala u svakom slucaju :wave:

Nazad
Vrh Dno