Šta je novo?

.Yu domen

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Kad registrujem domen (kao pravno lice), kako da na taj domen pustim prezentaciju (trebalo bi da imam server jel da?)

mnogo se diskutuje o tome...prakticno treba ti izvod iz sudskog registra, pecat i slobodan domen (proveri na www.nic.yu). Treba jedno sedam dana da aktiviraju domen pa onda saljes prezentaciju na server provajdera kojeg si izabrao kao hosta...

Shvatam, a jel je prostor za prezentaciju ogranicen?

Ranije sam na WEB-u nasao na nesto kao registracija .yu domena besplatno, i cela stvar je dosta zamuvana, al web prezentacija je sada pretvorena u sajt CD-kluba tako da vise nemogu da nadjem kako to da uradim...
Jel zna neko mozda sta mi treba da postanem pravno lice?
Znam firma, al sta se pod tim podrazumeva...

prostor jeste ogranicen i velicina zavisi od pounde. Recimo ja placam u NS 15MB 5€ mesecno a za iste pare mozes na veratu dobiti 300MB...odma' prelazim na Verat :D pravno si lice ako si organizacija, skolska ustanova ili preduzece. Znaci nadji neki butik pa ih lepo zamoli za co.yu :D

Kiwy je napisao(la):
prostor jeste ogranicen i velicina zavisi od pounde. Recimo ja placam u NS 15MB 5€ mesecno a za iste pare mozes na veratu dobiti 300MB...odma' prelazim na Verat :D pravno si lice ako si organizacija, skolska ustanova ili preduzece. Znaci nadji neki butik pa ih lepo zamoli za co.yu :D

ako si zadovoljan ovim gde si sad,ostani gde si....

verat i nema bash sjajnu reputaciju...

Venom je napisao(la):
ako si zadovoljan ovim gde si sad,ostani gde si....

verat i nema bash sjajnu reputaciju...
polako se popravljaju...valjda ce ove nedelje otvoriti ftp do 2.5kb/s za sve...i mozda uradim pass za download tako da cu jos videti...

Nazad
Vrh Dno