Šta je novo?

YT ne da da postavim komentar

ypow

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Pozz ljudi, reko da vidim dal se i vama desava nesto slicno.

Random video, da postavim komentar - trazi da potvrdim predstavljanje imenom i prezimenom koji imam na Gmail nalogu. Drugacije ne da.
Ukucam neko ime bezveze, samo da prodjem taj korak, izbacuje mi neku gresku.
Isto se desava i sa yt privatnim porukama - ne mogu da udjem dok to ne obavim.

Izvalio sam da je to zbog neke njihove integracije svih G profila, al u usta ih *****, ja NECU TO, ocu kako je bilo do sad... Uvode promene al na silu mnogo...

LM, ima li neko neki pametan predlog?

Uradi kao i ja, napravi lažni profil za takve stvari, pa nek se ... slikaju. :-devil-:

ma... ko da pamti tolika korisnicka imena i sifre... i sta imam gde... :S:

Njihov servis, njihova pravila. Ne mozes to da izbegnes sem da imas neki levi profil.

Kakva nepravda, tebi ne daju a Igoritza hara...
Igoritza.png
Usi mu i dalje iz benzina vire :)

Kao i 99% problema u ITu, resenje bi izadji pa udji :D Izlogovao se, da se ulogujem, pita me oces da koristis korisnicko ime ili ime i prezime. izaberem prvo i on SAM napravi jos jedan nalog (iako mi se i pravi nalog zvao tako) koji je prazan, nema istoriju, omiljene kanale, nista. A sve podatke iz oridjidji naloga mi prebaci u Ime Prezime nalog. Gde je tu logika, ko tu koga i zasto, nidje veze...

@kudtihaex
Razumem ja to, al mi je malo diktatorski - ti, nas korisnice se nista ne pitas, iako mi tebi pruzamo uslugu, ti ces da je dobijas kako mi ocemo. znam da nisu jedini da tako rade - i yahoo i fb i drugi imaju ispade, al gugl je bas poceo da mi ide na ganglije. svaki njihov servis moraju da uslove necim - android, hrom, yt, obicna pretraga...

*izvinjavam se na ofu al ono moro sam da se ispraznim :d

@jox
Igorica je meni car, ima lik izvale samo take, ne znam sto ovde ima probleme, al nije ni bitno.

edit: eo sad su mi zamenili kanal gde stoje praceni kanali , izgleda da jos menjaju sistem...

Nazad
Vrh Dno