Šta je novo?

You've Been Chosen?

Borgof

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
R7 5700X3D
Matična ploča
TUF GAMING B550-PRO
RAM
32GB Crucial Balistix
GPU
RTX 3070 Gaming X Trio
Storage
1TB nvme + 2TB WD Black
PSU
SS650
Kućište
H510
Monitor
LG 32"
Miš & tastatura
G502 X & Nuphy Air 75
Laptop
HP Envy X360 13" Ryzen 4700U
Mobilni telefon
Note 20 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jutros sam otvorio mail od Bioware-a sa naslovom "You've Been Chosen"... kontao sam mozda invite za neki beta testing, posto sam bio SWTOR beta tester, medjutim kad ono:

Samo ovaj video u mailu. Ceprkao sam malo na netu i u glavnom ljudi kazu da je neka nova fransiza u pitanju. Nesto markirano kao Shadow Realms valjda (objasnjeno ovde).

Izgubio sam sve poverenje u njih.

Uh, kada bi napravili neku kombinaciju survival horrora i RPG-a...

I ja sam to dobio. Bice valjda nesto dobro. :S

Hmmm, podseca na Secret World 2 :)

Jao sada mi se opet igra.

E a izvalite postoji i ova stranica sve spojeno

http://youhavebeenchosen.org/

Uglavnom NIKAD necu izgubiti poverenje u Bioware, pogledajte kako bolesno dobro izgleda novi Dragon Age, a ovaj trejler obecava! Hval ti boze da nisu sve fantasy rpg-jevi.

Iscitao sam danas dosta stvari vezano za Bioware i trenutno rade na cini mi se tri projekta. Novi DA, novi ME i ovo cudo sto teasuju. Nadam se samo da ce izgurati sve kako valja i da se ne desi nesto kao sa poslednjih par EA naslova koji su ocigledno nedovrseni pusteni u prodaju.
Deluje mi zanimljivo ovaj trejler, kontam bice sutra, prekosutra nesto vise vesti, posto znam da su najavili za 26. info o ME sa Comic-con-a.

Pa ne mozes, fazon je da vuce podatke sa facebooka.

Malo sam pogresio... Tamo se navodi Keln u teaseru, ipak cemo cekati do gamescona.
Trazicemo od koste info iz prve ruke :)

Nisam ni ja hteo da se "povezujem". Verujem na rec da je nice :D

Stigao novi mail, verovatno predstavljaju igru 13.8. :D

e5khMRt.jpg

Phew, kod prvog trailera sam se uplasio da ce biti nesto dobro, ali ipak je shit :)
Samo se nadam da nece puno toga menjati zbog negativnih reakcija kako bih sto gore failovalo po izlasku:-devil-:

Sta ja znam, odgledao sam taj trailer i ne izgleda mi bas toliko lose, deluje kao ok tabacina.
Mada gledajuci one teasere nadao sam se nekom horor rpg naslovu nesto na fazon Fahrenheit-a.

@ G@W

45180-The-Dude--I-cant-be-worried-ab-WBED.gif

P.S. Molim moderatore ako je moguce da se tema preimenuje u Shadow Realms posto je otkriven naziv igre.

Poslednja izmena:
Hm, osnovna ideja mi je zanimljiva, jer ja baš gotivim ovakve okultne priče u modernom okruženju, doduše bez "paljeničkih" poteza i uopšte elemenata "super herojstva".

Međutim...

Kakvo je ovo fantazijsko hladno oružje što koriste ovi likovi!? Šta je bre ovo!? Gde su puce? Nema gore nego kad vidim moderno okruženje, a da se koristi pre svega srednjovekovni-fantazijski arsenal. To mi je uvek totalno odbojno. A sudeći po isključivosti hladnog oružja u ovom prikazu, i mehanici same borbe, nešto mi ne uliva poverenje da će vatreno oružje dodati kasnije...

Vrh Dno