Šta je novo?

Youtune ocajna pretraga i redlozi

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozz, dugo se vec pitam sta se dogadja sa youtube... Da skratim, ukucam u pretragu trazeni pojam i on mi izbaci listu... Otvorim neki koji odgovara pretrazi i to je ok... Ali ostali sa spiska predloga nemaju apsolutno nikakbe veze sa pretragom, temom uopste i slicno vec mi izbacuje predloge nekih mojih ranijih aktivnosti, decje pesme i svasta...

Ranije nije bilo tako i pored otvaranja linka svi predlozi su bili u vezi sa tim snimkom koji pici, ili muzikom istog zanra i sl... Moze li se nekako prilagoditi da predlaze u vezi sa osnovnom pretragom kao i trenutnim snimkom. ..

Ne vidim poentu da sad obrisem kompletnu istoriju pretraga i aktivnosti zar nema drugi nacin a i ovo bi bilo samo privremeno dok se ne nakuoi smeca i istorije nove...

Poslednja izmena:
Ako vec neces sada da brises, koristi youtube u private/incognito window. ;)

Ili da isključiš personalizaciju predloga i oglasa na osnovu aktivnosti na internetu - to podrazumeva isključivanje dosta opcija na Gugl nalogu.

I mene ovo strasno nervira. Kao što reče kolega pre ako pustim neki video iz np house muzičkog žanra ostali predlozi prate to.
Sad pustim np Insomniju a u predlozima vidim Jala brata i Cecu ili onog idi***a vesica.
Youtube koristim bez naloga, dok mi nije palo na pamet da idem u private režim.

Nazad
Vrh Dno