cobraman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2009
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Asus vivobook pro 15 oled
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pametni uređaji
- Huawei gt2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pozz, dugo se vec pitam sta se dogadja sa youtube... Da skratim, ukucam u pretragu trazeni pojam i on mi izbaci listu... Otvorim neki koji odgovara pretrazi i to je ok... Ali ostali sa spiska predloga nemaju apsolutno nikakbe veze sa pretragom, temom uopste i slicno vec mi izbacuje predloge nekih mojih ranijih aktivnosti, decje pesme i svasta...
Ranije nije bilo tako i pored otvaranja linka svi predlozi su bili u vezi sa tim snimkom koji pici, ili muzikom istog zanra i sl... Moze li se nekako prilagoditi da predlaze u vezi sa osnovnom pretragom kao i trenutnim snimkom. ..
Ne vidim poentu da sad obrisem kompletnu istoriju pretraga i aktivnosti zar nema drugi nacin a i ovo bi bilo samo privremeno dok se ne nakuoi smeca i istorije nove...
Ranije nije bilo tako i pored otvaranja linka svi predlozi su bili u vezi sa tim snimkom koji pici, ili muzikom istog zanra i sl... Moze li se nekako prilagoditi da predlaze u vezi sa osnovnom pretragom kao i trenutnim snimkom. ..
Ne vidim poentu da sad obrisem kompletnu istoriju pretraga i aktivnosti zar nema drugi nacin a i ovo bi bilo samo privremeno dok se ne nakuoi smeca i istorije nove...
Poslednja izmena: