Šta je novo?

Youtube

• Začetnik teme Začetnik teme luka-d
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Da li neko zna kako da se sacuvaju video snimci sa cuvenoga web sajta www.youtube.com dugme za download nigde ne postoji vi mozete da postavite neki svoj novi video ali da ga skinete nemoze. Ako neko zna zasto i kako moze da se skine video sa ovog sajta neka se javi. Hvala:banana:

Ova prva dva resenja nece snimi mi neki mali fajl od oko 1 MB i kaze tamo da treba da ga promenim u flv ali to je i suvise malo da bi bio video. A ovo trece resenje mi nije jasno gde je to na Firefox-u.

Tools > Extensions > Get more extensions > Search: Video Downloader (drugi link) :wave:

meni nista od navedenih stvari nece da obavi posao ajde jedno uputstvo korak po korak. Probao sam kao sto ste rekli i nista opet isto fajl ne prelazi velicinu od 1 MB.

Kada si instalirao Video Downloader plugin za Firefox(sto nadam se znas da uradis) idi na zeljeni Youtube link,klikni zatim na Video Downloader ikonicu u donjem desnom uglu u Firefoxu,uradi Copy link i isti link paste-uj u download manager koji koristis(FlashGet,GetRight,...) i skini sta ti treba.Stranicu u Firefoxu mozes zatvoriti da ne bi i tu ucitavao i gubio protok.Eto.

E sada radi. Hvala na pomoci.

VideoDownloader takođe postoji i za Operu, u obliku widgeta.

Ovo koristim vec neko vreme, nije vezan ni za jedan browser:

http://www.streamingstar.com/urlhelper.htm

Posle iz njega samo kopiras link u neki download manager, u mom slucaju NetTransport jer je odlican za video download, radi cak i sa live streamingom...

Poslednja izmena:
Niko mene nije zayebo. Probao sam razne browsere i izabrao ovo, medjutim zbog gomile bagova koje je sadrzao presao sam na Maxthon. Moje pitanje i dalje stoji.

EDIT:
@SINTER: Prvo sto sam probao bilo je upravo cupanje iz cache-a, al bezuspesno.

Poslednja izmena:
pa valjda se svi ti filmovi snimaju u cacheu.dakle,cupanje iz cache bi bilo najjednostavnije resenje za sve bowsere.

Nazad
Vrh Dno