Šta je novo?

Youtube, video nedostupan u tvojoj drzavi

To i mene JAKO NERVIRA... Jel moze nekako da se zaobidje? :)

Da... ranije je Daily Unblocker savrseno odradjivao posao. Neznam zasto je odjednom nestao. Nijedan fast proxy koji google predlaze nefunkcionise.

Ma proxy je keva :D

Vala stvarno si u pravu i ja probah nece.
Ne znam kako YT cita komp gde se nalazi..

Za Kanadu je namenjen ali nece ni preko proxya njihovog niti odande (vise ljudi pitao da probaju)

Sta si otvorio sa njim , koji video ?

Ma i ovako su ti klipovi koji prave problem teska komercijala koju ne bih gledao pa sve da mi je posalju u bluray formatu na kucnu adresu a ne preko stream-a. Ako je do muzike imate grooveshark. Ako je do spotova imate rapidshare i cao.

Bas bi se neko cimao za pesmu ili spot za koji ima i na youtube 200 drugacijih uploada za istu stvar ili na jos 50 drugih video sajtova

Meni treba isecak iz emisije koji tesko da cu naci igde osim tog klipa na youtubu.

Malo upozorenje. Hteo sam da probam da li se Dailyunblocker mozda vratio i prvi ili drugi link na google(neusudjujem se da opet proveravam) mi je ubacio neki virus. Znaci samo pokrenut link i nista vise. Zaobisao je nod, spyware doctor i netlimiter i provukao se na kompjuter. Prvo sto je uradio je iskljucio sve pomenute zastite na kompjuteru, iskljucio internet konekciju, iskljucio task menadzer i sprecio startovanje bilo kog drugog programa.

Standardan Malware program, kao skenirao je kompjuter, nasao gresku i zahteva novac(broj kartice) da nadogradi program da ukloni pretnju sa kompjutera. Vesto je i dizajniran da izgleda kao standardan program windows-a. Nista nisam mogao da uradim i jedino je reinstalacija sistema pomogla. Da budem iskren dugo nisam stavljao novu verziju Spyware Doctor-a pa je najverovatnije tako uspeo da se provuce. Ja sam vec odavno trebao da uradim reinstalaciju sistema tako da nije bilo velikog nerviranja :)

Eto, samo prijateljsko upozorenje :) Ako neko misli da ima dobre, update-ovane zastite neka proba da otvori prvi ili drugi link ovde http://www.google.com/search?hl=en&...l0l3125l15l13l0l1l1l2l438l2802l1.3.4.2.1l11l0
Ja se neusudjujem ali bih voleo da znam sta se tacno desilo, pa ako neko zeli da isproba i da update situacije :)

Nazad
Vrh Dno