Šta je novo?

Youtube - upload dugih video klipova

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Pokusao sam danas da upload-ujem video od 55 min. Kada sam ga konacno poslao dobio sam poruku da je predugacak i da je odbijen kao takav. Onda sam procitao da mora da se aktivira link za upload dugih video snimaka. Tog linka nije bilo na mom nalogu. Onda sam procitao da ako postoje neki video klipovi koji su zabranjeni worlwide da je zato. Ja sam obrisao te snimke, ali i dalje nemam tu opciju za upload duzih video snimaka. Jel ima neko resenje za ovaj problem?

Napravi novi nalog.

To znam, nego mislio sam da li mogu nekako da skinem tu zabranu?

da ne otvaram novu temu vezanu za youtube pitacu ovde.da li youtube pri promeni u full screen mode menja i kvalitet videa.nekako mi je logicno da se samo slika razvuce a da kvalitet ostane onaj koji je podesen.pitam ovo jer mi se cesto desava da kad prebacim u full screen cekam jako dugo da se video ucita iako je vec bio ucitan.

Menja se kvalitet na sledeci visi po rangu. Ako je bilo 360, menja se na 480 i slicno. Treba da oznacis "never play high quality..." u opcijama. Ili instaliras neku ekstenziju gde mozes da biras koji ce ti biti default kvalitet, kao npr. Extendtube za Operu.

+1 za Extendtube. Strasna extenzija, nas covek radi :)

hvala vam.nikad nisam cackao po opcijama.uvek mi je bilo cudno zasto se sve ucitava ponovo kad treba samo da se razvuce.sad radi ekstra :)

Nazad
Vrh Dno