Šta je novo?

Youtube Stop Autoplay ali da se video i dalje ucitava

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Vec par godina me nervira to kad otvorim novi video na youtube sto se automatski pusti.

Danas resih da budem vredan i nadjem ekstenziju za zaustavljanje autoplay-a za youtube, a radi i za druge sajtove i plejere, ima dosta toga u meniju.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1765

Ali, to je samo polovicno resenje.

Ako budete instalirali ekstenziju, videcete da on blokira plejer sve dok ne kliknete na play dugme i tek tada krece ucitavanje klipa i preview.

Meni treba sledece. Kad otvorim novi video, da se on ucitava, ali da se ne pusta automatski. Huh, zar je toliko tesko da ovi sa youtube-a u settings ubace tu opciju.

Ako neko ima resenje, hvala unapred.

Pozdrav.

Zar je tesko da pauziras video kada ga otvoris?
Mislim da se ovi sa youtube-a vode logikom da vecina ljudi ima dovoljno brz net da ne moraju da cekaju da se ucita ceo video.

Poslednja izmena:
Imam i ja dovoljno brz net pa zato pustim da mi se ucitava po 5 videa odjednom. Uopste nije prijatan osecaj kad se svih 5 puste odjednom.

Desi se da dok gledam jedan klip, otvorim novi da se ucitava, pa onda moram da pauziram video koji gledam dok odem i pauziram ovaj drugi i sl.

Smor. Verujem da postoji resenje. Najbolje bi bilo da se klip ucita, ali da se ne pusta.

Vrh Dno