Šta je novo?

Youtube Reklamiranje kanala

stale96

Poštovan
Učlanjen(a)
15.07.2014
Poena
69
Pozdrav svima, i zbog sebe i drugih Youtubera koji pocinju i ulaze u ovaj posa, mislim da bi bilo lepo da postoji tema na ovom forumu gde bi ljudi mogli da ostave link svog kanala i pozovu ljude da isprate njihov sadrzaj. ovo je za sad samo ideja, ja necu da postavljam ovde svoj link dok neko od admnistratora ne dopusti ovu temu. Mislim da bi bilo lepo da izadjete u susret korisnicima ovog foruma koji pokusavaju da zarade koji dinar od Youtube.
Znaci ne govorim ovo samo za sebe, govorim za sve youtubere kojima je potrebna pomoc a ima ih poprilicno, unapred hvala administraciji upisite posst ispod ukoliko dozvoljavate, ako ne dozvolite jednostavno obrisite temu.

Pa to bi bilo protivno pravilima foruma da se neko reklamira koji ima novčanu korist od tog reklamiranja. Jedino ako bi se uvela tarifa da se reklamira na forumu u datoj temi uz određenu nadoknadu, ili proporcionalno popularnosti youtube kanala. U suprotnom verujem da će biti zaključana tema ili obrisana.

Pa ne znam, bilo bi lepo da se napravi npr nesto putem SMS-a da bi se reklamirao na Benchmark forumu posaljes SMS skinu ti 100 kinte kredita i ti imas reklamu na benchmark nekih 5-6 sati i slicno :) to je samo primer ne znam sada da li je ostvarivo i da li se moderatori slazu sa predlogom.

A kako to mislis da zaradjujes pare od yt ?

Pa mene zanima da nam objasnis tvojim recima,tako kako si ti to shvatio. Ja znam, ali mi se cini da ti ne znas.

Izvini sto sam sumnjao u tebe. :)

Nazad
Vrh Dno