Šta je novo?

Youtube radi katastrofalno

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Korisnik sam avcom kablovskog interneta, uveden mi je opticki u zgradu pre nekoliko meseci, brzina dl 6bmit, upload 384.

Sve radi lepo i brzo, torrent ide oko 650, ali zato youtube ima problem da ucita bilo kakav klip. Ucita prve 2 sekunde, pa onda pauza 5 sekundi, pa opet ucita sekundu,dve i tako da bih ja odgledao neki klip treba mi jedno 5-10 min da pauziram na pocetku i tek onda da pustim...

Nedavno sam i formatirao sistem, isto se desava.

Any idea?

Probaj desni klik na video, settings i iskljuci "Enable hardware acceleration".

Pomoglo je, doduse ne bas kako sam ocekivao, ali je sad mnogo gledljivije 🙂 Hvala !

Ipak nije pomoglo ni malo, istripovao sam se nesto sinoc da bolje radi. Danas mi je novi single nickelbacka (koji pritom nije video nego samo staticna slika 4 minuta) na YT ucitavao 5 minuta...any further idea?

ej brate i ja sam na avcomu, prava je retkost naci nekog da je na ovom provajderu. :d
U svakom slucaju i meni youtube u poslednja 2 dana radi katastrofa, a nisam imao problem u prethodnih par meseci.

Instalirajte speedbit video accelerator.

Evo šta meni izbacuje

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    156.9 KB · Pregleda: 65
E ovaj speedbit accelerator stvarno pomaze 🙂))

A inace provajdera ne mogu da menjam, jedina opcija mi je u zgradi...

Juce je i meni YT zezao, to je vec bilo do njih, sada je ok.
Telekom ADSL 4Mb

Imam i ja ovaj problem cesto na PTT-eu 6Mbit. Nekada se zaleti i ucitava ceo klip, nekada ucita malo i stane a nekada i ovako kako je spomenuto u prvom postu.

Mogu da potvrdim da free ver speedbit accelerator jako dobro radi. Ali aplikacija nije nesto popularna pa ne postoji bas najbolji ... za njega tj ima i vidis da je registrovana ali ne ubrzava 1080p i manje formate.

Nazad
Vrh Dno