Šta je novo?

Youtube problem

sammy

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
515
Imam problem sa puštanjem nekih video klipova, neke pušta bez problema a na nekim izbaci error "undefined".
Interesantno je da tamo gde pušta uvek bez problema mogu da vidim sve video klipove sa tog kanala, tamo gde neće da pusti ne mogu nijedan sa tog kanala.
Pomislio sam da nije do ad blockera ali ipak nije do toga, ne znam u čemu je štos, ima li još neko taj problem ?

Prilozi

• utube.png
    utube.png
    26.2 KB · Pregleda: 117
Nije ti možda namešteno na yt da ti je default player html ?

Šta koristiš, koji linux, koji program ?

Default player je flash, sa html se isto dešava.

Opensuse 13.1 x64 , Chromium.

Hm, sad dok sam kucao ovo setih se da probam firefox i za divno čudo tamo isti taj video koji javlja error radi.
Mora da je neka ekstenzija u pitanju, istražiću, ako ne onda je do chromiuma mada ne vidim u čemu bi tu bio problem.

Chromium je problem najverovatnije.

Pošto chrome koristi onaj njihov ugrađen Pepper Flash Player. a Chromium ne . Možda da instaliraš pepper flash na Chromium pa probaj kako radi.

Meni isto bagovao Cromium na par klipova a Chrome i Firefox rade bez problema.

Poslednja izmena:
Najverovatnije, pogasio sam sve ekstenzije i nije do njih.
Stavio sam Chromium jer Chrome nije u repoima, ima neki "chromedriver | WebDriver for Google Chrome/Chromium " paket u repou mada ne znam šta bi to moglo da bude.
Pa ništa, hvala na odgovoru, probaću da skinem Chrome sa weba i vidim da li bi on radio, ako da onda je rešen problem :)

Ne mogu da editujem prethodnu poruku ...

Elem, radi u Chrome-u , hvala još jednom :)

Nazad
Vrh Dno