Pa ako imaš iphone, mozes nastaviti pretplatu preko turskog Apple ID-ja (ne moras da budes stalno ulogovan na taj ID). Najlakši metodI meni je stigao u Tursku...ne znam, bas mi idu na zivce, da l je bolje da im dajem i ovih 3-4e il da obrnem na Vanced...🤣😂 imaju srecu sto na jabuci ne mogu vanced(bar ne kao na android) inace bi' odma prekinuo
Pokusacemo sa ovu vurtuelnu...ako ne ond to je to
Ko ima Apple uređaj, Apple metod je definitvno najlakši. Ko nema, onda Ininal turska kartica. Jeftinija je pretplata za 0.50-1e, ali imaš provizije na nadopunu kartice (zavisno kako dopunjuješ) pa dođe na isto ili čak i malo skuplje nego preko Applea.Mislio sam na provizije itd. Da li je bolje ići na to ili Apple.
Kako si se prebacio na pakistan? I meni stigloMeni je stiglo za Indiju u martu pa sam se prebacio na Pakistan. S obzirom da mi ceo ovaj proces traje od početka 2022. vrlo sam zadovoljan uštedom pa nek traje dok traje 🕶️
BiH, Crna Gora i Albanija bar imaju nesto zajednickoA mi paćenici iz BIH ni nemamo mogućnost da se regularno pretplatimo na family paket
Ako me sa Applea izbace, to je to.
Pogledajte prilog 467729
Ma ima kod nas u BiH premium ali nema Family pretplate iz nekog razlogaBiH, Crna Gora i Albanija bar imaju nesto zajednicko![]()
Karticu ne možeš svakako povezati na turski Apple ID jer primaju samo turske kartice. Plaća se putem gift carda, kako je već objašnjeno ovde na forumu (a i na toj slici).Plan B (slika).
Zanima me, da li na dva različita Apple naloga može biti povezana ista kartica? Odnosno, kada kreiram drugi, turski Apple nalog, da li kad prođe transakcija, mogu karticu da uklonim i ponovo je povežem sa prvobitnim Apple nalogom (u slučaju da ne može ista kartica na dva naloga)?
Znači, ovim putem se indirektno plaća: novac sa kartice ide na Appstore, a isti se onda koristi za kupovanje vaučera na 10 meseci, čime se zaobilazi direktna veza između platne kartice i Youtube-a? To onda ispada kao sigurnija opcija, jer Apple garantuje za transakciju ako je prihvati.Karticu ne možeš svakako povezati na turski Apple ID jer primaju samo turske kartice. Plaća se putem gift carda, kako je već objašnjeno ovde na forumu (a i na toj slici).
Vaučere kupuješ na Turgame stranici i zatim ih ubacujes u App Store, i pretplata se naplaćuje sa tog iznosa koji se nadopunio.Znači, ovim putem se indirektno plaća: novac sa kartice ide na Appstore, a isti se onda koristi za kupovanje vaučera na 10 meseci, čime se zaobilazi direktna veza između platne kartice i Youtube-a? To onda ispada kao sigurnija opcija, jer Apple garantuje za transakciju ako je prihvati.
Da, Albanija i Rusija nemaju reklame.I mene otkačiš sa indije. Neko reče ranije da preko ruskog Vpn ne idu reklame?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari