Tomsast
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023
- Poena
- 50
Simke je inace moj bivsi brat od tetke 😁Ajmo još troje kome treba YT nek se jave.![]()
Jos 2 neudomljena rodjaka trazimo
Simke je inace moj bivsi brat od tetke 😁Ajmo još troje kome treba YT nek se jave.![]()
Upravo mi stigao. Ali nije strasno povecanje preko turskog giftcarda. Sada je 5.7eura to po novomStizaće svima sličan e-mail
Ne zaboravi me 😉Ajmo još troje kome treba YT nek se jave.![]()
Moze i meni ukidaju prko ArgentineSimke je inace moj bivsi brat od tetke 😁
Jos 2 neudomljena rodjaka trazimo![]()
Drug mi sinoć poslao, pokušavaju da nas nateraju da uzimamo direktno od njih bez posrednika 😂Upravo mi stigao. Ali nije strasno povecanje preko turskog giftcarda. Sada je 5.7eura to po novom
Do 5.12. ce da skida, do tada su dali rok da se doda lokalna kartica.Prijatelj mi kaže da mu je došao neki dan mail o otkazivnju nigerije, ali mu je danas skinulo uredno naplatu za naredni mjesec dana.
Ako si dobio mail, onda da. Ako nisi, to znaci da nisi u ovom talasu gašenja.Jel to znači da od decembra 🇳🇬 👎?
kao sto kaze kolega ispod, prvo formiraj familiju, pa tek onda ostatak radiOzbiljno zezanje koje nije vredno cimanja.... Napravio sam nalog ali nikako nisam uspeo da bilo koga dodam. Zaobidji i juri nekog formirajte krstenu srp familiju
Kasno marko na kosovo stize... Nemoguce je sada povuci aktiviranu pretplatu, pokusacu nakon mesec danakao sto kaze kolega ispod, prvo formiraj familiju, pa tek onda ostatak radi![]()
+1Ja sam zainteresovan za familiju, ako nekome trebam☺️.
I meni stiglo da ažuriram način plaćanja..Drug mi sinoć poslao, pokušavaju da nas nateraju da uzimamo direktno od njih bez posrednika 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari