Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ja sam pre 6+ meseci uzeo preko Ukrajine.
Bukvalno sam isao redom, i jedino je tada kod njih uspelo.
Family > 149 UAH = 3.35e

Preko VPN-a (Urban Proxy) sam povezao novi gmail nalog sa nasom karticom.
Sve ukucane sam takodje povezao na VPN prilikom 'prihvatanja' poziva za membership - drugacije ne moze.
Dovoljno je tada da se povezu na VPN i posle toga ne treba vise.
Sve sljaka bez problema. Jedino mi pokazuje UAH valutu kad placam nesto preko Google Play-a, al' ostalo sve radi normalno.

photo_2024-11-08_23-31-12.jpg

Poslednja izmena:
Upravo mi stigao. Ali nije strasno povecanje preko turskog giftcarda. Sada je 5.7eura to po novom
Drug mi sinoć poslao, pokušavaju da nas nateraju da uzimamo direktno od njih bez posrednika 😂

Prilozi

• IMG_7871.jpeg
    IMG_7871.jpeg
    118 KB · Pregleda: 169
Samo su na lijep nacin rekli da ako ces preko apple onda ti placas tih 30% dodatno koje apple uzima prilikom kupovine preko njihove prodavnice

Izgleda da su krenuli dizati cenu u skoro svim evropskim zemljama, istovremeno kad i u Turskoj.

IMG_6122.jpeg

Prijatelj mi kaže da mu je došao neki dan mail o otkazivnju nigerije, ali mu je danas skinulo uredno naplatu za naredni mjesec dana.

Jesu li uvodili skoro ogranicenja ko sve u praksi moze da se doda u srpsku familiju? Mora li nalog da ima payment profil u Srbiji? Moze li "rodjak" biti u inostranstvu?

Ozbiljno zezanje koje nije vredno cimanja.... Napravio sam nalog ali nikako nisam uspeo da bilo koga dodam. Zaobidji i juri nekog formirajte krstenu srp familiju

Drug mi sinoć poslao, pokušavaju da nas nateraju da uzimamo direktno od njih bez posrednika 😂
I meni stiglo da ažuriram način plaćanja..
Jel uspeo neko da preðe na plaćanje preko apple ID il, su i to stopirali?

Prilozi

• IMG_7935.jpeg
    IMG_7935.jpeg
    121 KB · Pregleda: 59
Da se i ja prijavim da su me proterali. Elem, pošto već imam indijski Apple nalog, da li je neko probao tako da reši YT ili mora baš turski?

Pakistan, malo pre skinuto 190 dinara.

Screenshot_20241113_150705_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.jpg

Verovatno poslednji mesec, sudeći po aktuelnim aktivnostima.

Jok, neki šugavi VPN odradio posao.
Pokušao ortaku na isti način da kupim pre dva meseca i preko istog VPN-a, ali nije prošlo, verovatno je u međuvremenu stavljen na crnu listu.

I meni je sinoć stiglo obaveštenje da moram da emigriram iz Argentine do 12. decembra. Bilo je lepo dok je trajalo. Koja je sad najjeftinija zemlja za porodični plan, Indija? Probaću da uzmem preko Apple-a. Je l' App Store mora stalno da bude prebačen na Indiju ili mogu da se vratim posle na Srbiju?

Nazad
Vrh Dno