Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Poslušah nečiji predlog odavde, dobio sam takav mail za ukrajinu, i sačekao da istekne taj period (mislim da je bio 9.10.). 10.10. mi nije radio premium, uključio VPN na ukrajinu, otvorio yt app na telefonu i išao registrovao se ponovo za premium, bez ikakvih dodatnih koraka i problema, kao i prvi put kad sam to radio. Videćemo koliko će raditi.
Evo da potvrdim i ja da je i meni ovo proslo upravo. Doduse ne family plan, vec indvidual pa videcemo dokle ce i sta i kako ce

Možete napraviti nalog na računaru, preko sajta https://account.apple.com/account
Pri registraciji ukoliko stavite Tursku kao zemlju, može izbaciti grešku da ne funkcioniše sistem registracije
Zbog toga, slobodno stavite Srbiju i vaš broj telefona, registrujte se
Nakon toga, na iphone-u, u Apple storu, odjavite se iz postojećeg naloga i prijavite sa novim koji ste napravili
U podešavanjima naloga, promjenite zemlju na Tursku, te postavite neku lažnu adresu prebivališta i lažni kontakt broj, tipa sajt https://www.fakexy.com/fake-address-generator-tr
Način plaćanja može ići none, znači ne morate izabrati kartice ili paypal
Kupite na Turgame vaučer i nakon što dobijete kod isti aktivirajte na apple storu
Povežite se na Tursku preko VPNa, na tel uređaju, controld ili slično, ja sam koristio Adguard vpn
Pristupite youtube aplikaciji, te pokrenite proces za pristup premium paketu, biće vam sve u Turskim lirama prikazano
Može pri poslednjem koraku tražiti da aktivirate itunes na novom nalogu, odmah će vas odvesti na potreban korak gdje kliknete na save, ponovite gore navedeni proces u youtube aplikaciji i sve će biti u redu

Prije nekih sat vremena sam na ovaj način rješio pretplatu, pa eto čisto da potvrdim da sve funkcioniše

Pozdrav ljudi..imam pitanje vezano za youtube family paket.Planiramo ja i drugari za kupimo i da podelimo na vise naloga pa me zanima da li se deli na email adrese i da li jedan email nalog moze da se loguje na telefonu i racunaru?

Pozdrav ljudi..imam pitanje vezano za youtube family paket.Planiramo ja i drugari za kupimo i da podelimo na vise naloga pa me zanima da li se deli na email adrese i da li jedan email nalog moze da se loguje na telefonu i racunaru?
Fakticki mozete da uzmete i individual plan, pa da napravite dva kanala na tom jednom emailu

Стиже и мени поздрав из Аргентине данас, било је лепо док је трајало…

znaci nepostoji siguran nacin van apple i gift kartica?
Samo sam potvrdio istu tu karticu i nastavio pretplatu kao i pre. Problem je bio taj sto je potrebno jednom u par meseci ukljuciti VPN na Tursku i uci na YT. Licno smatram da pored kartice ne postoji siguran nacin, posto su mi suspendovali dva naloga gde sam uzeo pretplatu preko Apple-a (doduse uspeo sam da ih vratim ali pitanje je dokle ce to trajati).

Prođe family pretplata preko Applea najnormalnije (vaučeri).

IMG_6016.jpeg

@S03 ,da li moraju da budu turski nalozi ili ne?Pošto za Google One ne moraju već samo da Apple ID bude turski.

Koliko sam uspeo da ispratim, trenutno jedini način je preko iPhone-a i Gift kartica..

Možete napraviti nalog na računaru, preko sajta https://account.apple.com/account
Pri registraciji ukoliko stavite Tursku kao zemlju, može izbaciti grešku da ne funkcioniše sistem registracije
Zbog toga, slobodno stavite Srbiju i vaš broj telefona, registrujte se
Nakon toga, na iphone-u, u Apple storu, odjavite se iz postojećeg naloga i prijavite sa novim koji ste napravili
U podešavanjima naloga, promjenite zemlju na Tursku, te postavite neku lažnu adresu prebivališta i lažni kontakt broj, tipa sajt https://www.fakexy.com/fake-address-generator-tr
Način plaćanja može ići none, znači ne morate izabrati kartice ili paypal
Kupite na Turgame vaučer i nakon što dobijete kod isti aktivirajte na apple storu
Povežite se na Tursku preko VPNa, na tel uređaju, controld ili slično, ja sam koristio Adguard vpn
Pristupite youtube aplikaciji, te pokrenite proces za pristup premium paketu, biće vam sve u Turskim lirama prikazano
Može pri poslednjem koraku tražiti da aktivirate itunes na novom nalogu, odmah će vas odvesti na potreban korak gdje kliknete na save, ponovite gore navedeni proces u youtube aplikaciji i sve će biti u redu

Prije nekih sat vremena sam na ovaj način rješio pretplatu, pa eto čisto da potvrdim da sve funkcioniše
Evo ga detaljno uputstvo koje bi trebalo da i dalje radi.

Da video sam uputstvo,ali na Turgame mi ne prikazuje da postoji giftcard za youtube...

Kupuje se gift card za iTunes (ne za yt) a onda youtube premium kupujes sa iTunes balansom

hvala puno,meni je stiglo da do 5og decembra moram da promenim nacin placanja,ako neko do tada proba metodu gifcard ili neku drugu neka javi

Tako je jer ti menjaš način plaćanja, umesto direktno karticom plaćaćeš posredstvom AppStore-a.

Hm dobih i ja mail da me sele iz Nigerije🤔

Da li ste se prijavljivali preko VPN-a nekad posle prvog prijavljivanja?
Da nije možda do toga problem, jer ako ste samo prvi put, onda možda provale da posle dužeg vremena niste bili u "matičnoj zemlji".

Nazad
Vrh Dno