Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ja već godinama imam indijski google nalog. Napravio sam ga zbog kupovine igara. Od prosle godine počeo da koristim i YT family pack. 189INR (indijskih rupija). Plaćam prepiad visa karticom komercijalne banke. Za svo to vreme imao sam jedan problem - poziv iz centrale komercijalne banke. Jer su primetili sumnjive transakcije. Plaćanje u indijskim rupijima. Potvrdio sam da sam to ja i nastavilo se tako. Kartica ističe sledeće godine. Pitanje je da li ću moći da postavim novu.

Gledam sadržaje iskljucivo sa tog indijskog naloga (u početku mi izbacivalo sve vezano za indiju). Bez VPN-a i sl. Preplata se skida automatski.
Ja svoj licni nalog imam po istom principu:
1722420538263.png
Medjutim sa istom karticom iste banke Google mi ne dozovljava prepaid obnovu novih godinu dana jer kaze da kartica nije iz Indije. @likurg kako si ti to resio? Kada si poslednji put uspesno obnovio, jer ja sam to uradio 5.5.2023. kada sam odmah uzeo dve godine kada je sve proslo uredno sa karticom.

^ista prica samo sad dodati Srpsku karticu na isti acc no way :(
Najgore sto google ne da ni jednu alterntivuu za placanje, tipa paypal i sl. pa ne mozes ni tu da izbuljas nesto.

@

Hattala racunajte i na mene u famliji ako se skupimo dovoljno :)

A poceli i vpn da detektuju:
1722430034336.png

Poslednja izmena:
^ista prica samo sad dodati Srpsku karticu na isti acc no way :(
Najgore sto google ne da ni jednu alterntivuu za placanje, tipa paypal i sl. pa ne mozes ni tu da izbuljas nesto.

@

Hattala racunajte i na mene u famliji ako se skupimo dovoljno :)

A poceli i vpn da detektuju:
Pogledajte prilog 452348
Da i meni ne ide od ruke da dodjem do sadrzaja stranice za Indiju premium. Do skoro sam mogao da dodjem, ali nema sanse da prodje naplata preko NLB MasterCard kartice.

posto mi kartica stara vazi jos danas, reko sad cu da ubijem pretplatu pa da probam da kupim godisnju sa karticom koja je vec tamo i sa koje vec 2 godine skidaju pare uredno. Ali jok.. mogu da kupim pretplatu ali po srpskim cenama :)
Bese lepo dok trajalo

posto mi kartica stara vazi jos danas, reko sad cu da ubijem pretplatu pa da probam da kupim godisnju sa karticom koja je vec tamo i sa koje vec 2 godine skidaju pare uredno. Ali jok.. mogu da kupim pretplatu ali po srpskim cenama :)
Bese lepo dok trajalo
Nazalost to je to. Jedina alternativa turska prica.

Ako neko bude imao mesta u srpskoj familiji, neka me slobodno kontaktira.

Bez kartice iz date zemlje nema Premium-a. Probajte Ininal, ja tako uzimam Turski Premium. Bude malo cimanje ali se isplati.

^ moze li detalji za apple opciju, ne kapiram o cemu se radi ?

^ moze li detalji za apple opciju, ne kapiram o cemu se radi ?
Ukratko,
Napraviš turski Apple nalog u par minuta, dopuniš ga Apple vaučerima i pretplatiš se na YT Premium (pretplatu skida sa tog Apple Balancea kojeg nadoplaćuješ vaučerima). VPN nije potreban za pravljenje naloga, samo u trenutku pretplaćivanja na YT. Tako zaobilaziš ono "da kartica mora biti iz Turske" jer ovako ne vide odakle novac dolazi.

Npr. uzmeš vaučer u vrednosti godišnje pretplate i on će ti automatski skidati sa tog iznosa pretplatu.

Stavljao sam sto puta uputstvo.

Kako se dopunjuje ininal?

mada, kod mene još uvek radi turski YT (postojeći korisnik), a postoji i Apple opcija
Ja koristim Wise. Skoro su značajno uvećali takse za slanje ali se manje oseti kad se unapred plati par meseci. Svakako sam u potrazi za boljom alternativom.

YT family preko turske jos uvek funkcionise,za sad.

Ja koristim Wise. Skoro su značajno uvećali takse za slanje ali se manje oseti kad se unapred plati par meseci. Svakako sam u potrazi za boljom alternativom.
Aircash (hrvatski fintech servis) ima opciju besplatnog slanja novca na TR IBAN-e. Možda je bolja opcija za nadopunu ininala.
YT family preko turske jos uvek funkcionise,za sad.
Za postojeće korisnike (uključujući i mene) da, za nove ne.

1723035882291.jpeg
Изгледа да сам се и ја нашао на мети њиховог алгоритма. Шта ми је чинити сад? Навикао сам се на јт премиум, а Богами и на украјинске цене, не плаћа ми се баш по српским. Да ли пробати преко Епла са лирама, ако да, како тачно укратко? Пар постова сам видео за то али све информације ми се помешале.

Jel si koristio youtube baš sa tog naloga ili je bio samo family manager, a ostali koristili?

Ok, znači korišćen sve vreme. Pokušavam da uhvatim neku logiku... Hvala.

I drug mi se zalio jutros da su stopirali Nigerijsku pretplatu. Koristio je oko 2 meseca, solo pretplata na njegovom licnom nalogu starom par godina.

Prilozi

• viber_image_2024-08-07_05-49-42-619.jpg
    viber_image_2024-08-07_05-49-42-619.jpg
    78.3 KB · Pregleda: 32
Ja imam kreiranu nigerijsku porodicu. Otvorio sam za to poseban nalog, i onda sam u tu porodicu dodao ostale naloge koji dele premim. Sve funkcionise odlicno vec nekoliko meseci. Ono sto sam primetio je da kada udjem u playstore preko svog primarnog naloga, koji je član te porodice, da su mi aplikacije i igre izlistane za nigerijsko trziste i cene su mi isto u NGN. To je zapravo super ako hocu nesto da kupim posto je sve mnogo jeftinije. Mozda jedino nemam neku aplikaciju ako ne postoji za to trziste, ali ni ne instaliram skoro nista osim ovoga sto koristim pa nisam do sada ni naisao na takav slucaj. Taj nalog je naravno podesen na srbiju, ali nekako preko onog primarnog za porodicu vuče nigerijske korene..

Изгледа да сам се и ја нашао на мети њиховог алгоритма. Шта ми је чинити сад? Навикао сам се на јт премиум, а Богами и на украјинске цене, не плаћа ми се баш по српским. Да ли пробати преко Епла са лирама, ако да, како тачно укратко? Пар постова сам видео за то али све информације ми се помешале.
Preko Applea radi sto posto, ima uputstvo, mada je logično šta treba

Samo da dodam, možda nekome bude koristilo, da se za aktiviranje YT Premium preko Apple uređaja na Tursku mora upaliti turski VPN. Ako se to ne uradi, aplikacija izbacuje da 'Apple još uvek nije omogućio plaćanje kroz aplikaciju za region u kojem se nalazite', iako sam u tom momentu bio ulogovan na turski Apple ID. Posle paljenja VPN-a, sve prošlo glat. Prvo sam uzeo individualni, pa sam se prebacio na porodični i nekoliko ljudi se uspešno pridružilo, nije morala ona gimnastika da i njihovi nalozi budu turski, itd. 150 lira mesečno za porodični. Nažalost, nema opcija za godišnju pretplatu. Ovo koristim negde od decembra prošle ili januara ove godine, nisam 100% siguran.
Upravo sam probao, preko ExpressVPN
Kaze da zemlju nisu mogli verifikovati, te i da ako se koristi neki VPN prvo se iskljuci pa onda :)

Upravo sam probao, preko ExpressVPN
Kaze da zemlju nisu mogli verifikovati, te i da ako se koristi neki VPN prvo se iskljuci pa onda :)
Govoriš o pretplati preko Applea?

Ako da, bilo koji VPN bi trebao da radi, bitno je napomenuti da nije potrebno da bude turski VPN, možeš se povezati na bilo koju zemlju (npr. Nemačku) i Apple će ti i dalje izbaciti cene u lirama. Dakle, poveži se na bilo koju zemlju (osim Srbije naravno)

I drug mi se zalio jutros da su stopirali Nigerijsku pretplatu. Koristio je oko 2 meseca, solo pretplata na njegovom licnom nalogu starom par godina.
Vrlo verovatno je mnogo lakše dobiti flag kada se koristi nalog u drugoj državi.

Koliko vidim, varijante sa family managerom koji ne koristi ništa, a ostali koriste zasad funkcionišu. I kod mene je tako već 6 meseci (Nigerija) i dodao sam novu karticu kad je istekla stara. A možda i nema pravila, videćemo.

Vrlo verovatno je mnogo lakše dobiti flag kada se koristi nalog u drugoj državi.

Koliko vidim, varijante sa family managerom koji ne koristi ništa, a ostali koriste zasad funkcionišu. I kod mene je tako već 6 meseci (Nigerija) i dodao sam novu karticu kad je istekla stara. A možda i nema pravila, videćemo.
Ja koristim dve i po godine već individual na glavnom accountu. Izgleda da nema pravila.

Ja koristim dve i po godine već individual na glavnom accountu. Izgleda da nema pravila.
Нема правила уопште. Ја сам почео од фебруара да користим и све је супер било, и у јулу видим да је некима почео алгоритам да укида премиум и ево, после месец дана је и мене то исто задесило.

Nazad
Vrh Dno