Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

jel zna neko koji vpn prolazi za tursku ili ukrajinu?
probao sam preko nordvpn-a, al mi izbacuje "we couldn't verify your country" ?

Mozda to izbacuje jer kartica mora da ti bude iz njihove zemlje. Za tursku postoji Ininal virtual card, za ukrajinu ne verujem da ima bilo sta slicno

Meni sa nord VPN ne daje da pristupim kupovini u Turskoj?ima li neko resenje

Prilozi

• IMG_0032.png
    IMG_0032.png
    144.2 KB · Pregleda: 27
Imam jedno slobodno mesto u domaćoj familiji, plaćanje svakih 6 meseci onoliko koliko iznosi mesečna pretplata za familiju, tj. 1.150 din. Može dogovor preko privatnih poruka.

Zar nije ovde pisano na tu temu,da se pristup aktivaciji vrsi sa upaljenim VPN?
Da, ali je i pisano da vpn ne mora da bude turski, dovoljno se nakacit na bilo koju državu osim Srbije da bi ti se prikazale turske cene (jer Apple ne dozvoljava uplate u Srbiji općenito na yt).

Ајмо опет, јако је једноставно. Синоћ сам допунио опет Епл налог па да напишем кораке.
Пребаците Епл налог на Турску
Купите лире за iTunes/App Store и допуните налог истим (Redeem gift card дугме)
Скинете впн (Ја користим впн који се буквално зове Turkey VPN)
Уђете у јутјуб апликацију са упаљеним впн-ом и изаберете премиум да купите, он ће аутоматски да изабере опцију да плаћате преко налога и скидаће вам паре одатле. 105 лира је један месец за индивидуални налог, за фемили пакет ја мислим око 250 (лира горе-доле)
То је то, имате премиум. Битна ствар, не мењајте налог назад на САД (или где вам је већ претходно био) због лира на налогу које имате.

Ma ima postavljeno objašnjenje u prvom postu, ali se i dalje pojavljuju jedna te ista pitanja.

Moze li email preko koga je otvoren apple nalog da bude razlicit od emaila za youtube nalog?

Upravo uradio,prosla uplata bez problema!Na turgame kupio card,ako neko ima bolji predlog za kupovinu neka kaze!

Izgleda to je sada jedini način jer vpn-ovi na tursku, Ukrajinu ne rade, barem ja nisam našao neki da radi...dakle treba dva uslova da se ispune, da vpn prodje i drugi da je kartica iz te zemlje...za Apple metodu preko turske može bilo koji vpn, al je pretplata nekih 30% skuplja, nego da se plaća turskom karticom direktno preko youtube-a

Izgleda to je sada jedini način jer vpn-ovi na tursku, Ukrajinu ne rade, barem ja nisam našao neki da radi...dakle treba dva uslova da se ispune, da vpn prodje i drugi da je kartica iz te zemlje...za Apple metodu preko turske može bilo koji vpn, al je pretplata nekih 30% skuplja, nego da se plaća turskom karticom direktno preko youtube-a
Ima opcija i preko Apple Indija, malo je jeftinije od Turske, odnosno ispadne ista cena kao kad bi se kupovala direktno turska pretplata (2.20e za individual, 4.30e za family)

Imam jedno mesto u familiji, svi smo na USA lokaciji tj nalogu. Ako nekome odgovara neka mi šibne pm.

Poslednja izmena:
Pravio sam 6 gmail naloga preko Turske, i cim sam napravio 6-ti nalog, dobio sam obavestenje da mi sumnjiv prvi nalog koji je ujedno i family manager. I sad mi trazi da unesem broj telefona kako bi poslali sms za verifikaciju. Problem je koji god br tel unesem pise ne moze da se koristi za verifikaciju. Koriscen surfshark. Ima li leka, sta predlazete?

Imam jedno slobodno mesto u domaćoj familiji, plaćanje svakih 6 meseci onoliko koliko iznosi mesečna pretplata za familiju, tj. 1.150 din. Može dogovor preko privatnih poruka.
Popunjeno.

Jedno pitanje, bio sam u familiji za youtube mozda mesec dana, da li sad mogu da taj isti nalog pridruzim drugoj familiji

Očekuješ da to radi duže? Ne verujem... Stići će obaveštenje kao i do sad za Nigeriju verovatno.

Nazad
Vrh Dno