Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Nego, meni za par dana ukidaju pretplatu, šta rekosmo jer mora iphone ili može preko računara otvoriti apple indijski id i kupiti vaučere sa amazon.it i tako platiti premium ?
Samo iPhone ili iPad, jer pretplatu moraš započeti kroz youtube aplikaciju na Apple uređaju.

Imam jedno slobodno mesto, ako neko zeli da se prikljuci neka pise.

Krenuli su da blokiraju i većinu vpn-ova.

Prilozi

• IMG_8657.png
    IMG_8657.png
    119.3 KB · Pregleda: 52
spominjali smo više puta već ovo što @S03 kaze, nije uopse potrebno da bude turski (ili indijski) vpn za apple metodu da dobijete njihove cene, bukvalno bilo koja zemlja prolazi

Znam, namestio sam drugu pre par nedelja. Ne prolaze ova 3 vpn sto imam ni na Nemacku niti bilo koju drugu zemlju, a radili su. Probacu te vase gde moraju nalozi.

Jok, sad cu na arnautski pa javljam. Do toga je 100%
False alarm

A controld da se namesti resolve youtube preko Albanije? Neko reče da preko njih nema reklama... Još mi radi ova indija. Do 19og pa ću da proverim...

Narode, Ukrajina radi. Family plan kod njih košta oko 390-400 dinara. Plus prvi mesec je besplatan. Upravo probao i uspeo sa Visa karticom iz inteze. Postupak je sledeci:

1. Sa VPN-om napravite novi gmail nalog, nakon toga idite na pay.google.com i dodajte način plaćanja uz OBAVEZNO random adresu od nekog mesta u ukrajini, restoran, hotel, bilo šta. Proguglajte bilo koji hotel i upišite te podatke, uz, naravno, ispravan poštanski broj.

2. Na istoj stranici imate sekciju "ljudi i deljenje", tu napravite tj pošaljete pozivnice za family, i naravno pre nego sto bilo šta dalje uradite bitno je da poslate pozivnice budu prihvaćene. OVO JE KLJUČAN DEO, NE MOŽETE DA NAPRAVITE FAMILY NAKON KUPOVINE PRETPLATE! Uverite se da su svi prihvatili zahtev i uspešno postali članovi porodice pre nego što pređete na korak 3.

3. Logujte se i na youtube, idete na kupovine i pretplate u meniju i izaberete youtube premium, ima 3 opcije, pojedinačni plan, family plan i student plan. Meni je prošao family bez problema. Potvrdite plaćanje.

Celu proceduru sam obavio sa upaljenim VPN-om, nije isključeno da pojedini neće raditi, ja koristim Nord i on radi.

Za nas bez apple uređaja i Turske, ovo je verujem trenutno najpovoljnije.

YouTube TV price hike coming January 2025​

Prilozi

• IMG_8725.png
    IMG_8725.png
    44.6 KB · Pregleda: 30
I Google one je džabe tako...kome treba i to i youtube, bolje da ide na Turke preko Apple-a, jer je kod Indijaca samo yt jeftiniji, a one skoro uopšte nije.

I Google one je džabe tako...kome treba i to i youtube, bolje da ide na Turke preko Apple-a, jer je kod Indijaca samo yt jeftiniji, a one skoro uopšte nije.
To da. Kome treba Google One, onda je bolje na Tursku ići.

Kome treba npr Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade i iCloud memoriju, onda je malo isplativija indija jer sva ta 4 servisa koštaju zajedno 2e

Meni prošla naplata na Nigeriji iako sam dobio mail da ću izgubiti premium benefite ako ne promenim karticu.

Kolege,
Razmatram opciju kupovine YT premiuma. Kupio bih family plan, ali me zanima da li svi family uređaji koriste onda isti gmail recimo ili svako svoj? I ako svako svoj koristi možemo li biti udaljeni ja/žena/brat/otac svi na 3 različite lokacije živimo...
I još jedno pitanje, ako ja koristim moj gmail nalog za yt na 2 uređaja komp i tel, da li to računa kao 2 čoveka u family planu ili kao jednog?
Hvala unapred

Kolege,
Razmatram opciju kupovine YT premiuma. Kupio bih family plan, ali me zanima da li svi family uređaji koriste onda isti gmail recimo ili svako svoj? I ako svako svoj koristi možemo li biti udaljeni ja/žena/brat/otac svi na 3 različite lokacije živimo...
I još jedno pitanje, ako ja koristim moj gmail nalog za yt na 2 uređaja komp i tel, da li to računa kao 2 čoveka u family planu ili kao jednog?
Hvala unapred
Prvo napraviš Google porodicu (ako je već nemate) i dodaš Google naloge svih osoba sa kojima želiš da deliš YT Premium (glava porodice + 5 osoba). Kupiš porodični YT Premium i svi nalozi koji su u porodici automatski dobijaju pristup. Zatim svako ko je u porodici (uključujući i tebe) sa svojim Google nalogom može da koristi YT Premium na svim uređajima na kojima je prijavljen sa tim nalogom. Uslugu možete da koristite na više lokacija i na više uređaja istovremeno.

Do januara imam familiju premium preko Turske preko mog naloga. Kad se to ukine kao sto su mi najavili iz Youtuba moze li neko iz familije da uplati family premium preko Iphona na Tursku i da svi nastavimo da kotistimo normalno. To jest da li promjena vlasnika youtube naloga u familiji utice na nesto?

Do januara imam familiju premium preko Turske preko mog naloga. Kad se to ukine kao sto su mi najavili iz Youtuba moze li neko iz familije da uplati family premium preko Iphona na Tursku i da svi nastavimo da kotistimo normalno. To jest da li promjena vlasnika youtube naloga u familiji utice na nesto?
Mislim da je to potpuno izvodljivo. Ja sam do pre nekoliko dana imao indijsku pretplatu preko platne kartice za koju su mi najavili ukidanje. Samo sam preko indijskog Apple ID-a pokrenuo novu Premium porodičnu pretplatu i sve je nastavilo po starom. To sam uradio sa istim Google nalogom na kojem je do sada bila ta pretplata pomoću platne kartice, ali u Google porodici imam i Google nalog koji plaća Google One preko Turske (takođe preko Apple uređaja) i taj Google One se bez problema deli sa svim članovima porodice.

Obnovio preko Indije bez problema, ukoliko nekome procedura nije jasna još uvjek editovao sam prvi post gdje istu možete ispratiti po koracima - link

Da dodam samo opet da trenutno radi i Ukrajina koja je jeftinija (family 3.4e) i koja je malo lakša za odraditi u smislu da ne mora apple id i gift cardovi.

Ako ti nije mrsko, ispiši proceduru po koracima pa ću premjestiti u prvi post, čisto da imamo aktuelne metode na jednom mjestu jer se pitanja ponavljaju iznova i topic se bez potrebe zatrpava.

edit: Sad vidim da ima uputstvo par postova iznad, kačim ga u prvi post.

Ajde ljudi ako vam nije mrsko, pokušajte, čisto da znamo je l to to definitivno. Na kraju krajeva, ne košta vas ništa, prvi mesec je free, možete odmah i da otkažete i ostaće vam taj mesec džabe.

Znam da nije moglo, ja sam bezveze iz kurtoazije i dosade na poslu probao, i prošlo. Kasnije preko ujakovog telefona i njegove kartice uzeo i njemu, prošlo sve ok. ***, nije jeftino kao Nigerija, ali opet jeftinije od maltene svih ostalih zemalja u kojima je dostupna ovakva mahinacija.

Ja sam probao i sve je proslo Ok ali nikako ne mogu da dodam clanove porodice jer mi pise da ne mogu da prihvate jer nije ista drzava

Nazad
Vrh Dno