Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)

Da, svako će u jednom trenutku biti detektovan. Iskreno, nisam se ni nadao da će ovoliko trajati. Dobro je da samo ne banuju naloge. Ja sam koristio svoj glavni jer svojevremeno kada sam otvarao premijum preko Argentine (za single pretplatu) o tome uopšte nisam razmišljao.

I ja sam se iz straha od bana prebacio na domaći. Mnogo stvari imam na svom google nalogu, nisam bio spreman da rizikujem.

od februara '22. do danas šljaka bez problema, videćemo dokle

Pitanje za ljude kojima su ugasili, da li ste gledali youtube baš sa tog naloga ili sa ostalih, a taj je samo služio za pretplatu?

Pitam se da li sistem registruje na osnovu korišćenja ili postoji neko drugo pravilo.

Meni i dalje sve radi, ali sa naloga family managera nikad ne gledam, samo sa ostalih.

I još jedno pitanje, da li na nalogu na kom je pretplata imate samo strani platni profil ili imate i srpski?

Ja imam i srpski platni profil sa dodatom karticom na tom nalogu.

I dalje mislim da je najsigurnija prica aktivacija YT Premiuma preko AppleStore-a. Em, pretplata ide iz kupljenog koda i tako mozes da uplatis za duzi period, recimo godinu dana. Em, mislim da si zasticen u odnosu na klasicnu kupovinu jer na osnovu dodate debitne kartice Google vidi iz koje si zemlje. Ovako preko turskog AppleStore-a nema dodate kartice vec pretplata ide iz kupljenih Apple Store kodova. Time zaobilazis celu pricu, jer Google verujem da ne gleda geolokaciju vec maticnu zemlju izdate bankovne kartice i lako moze da vidi da se ona ne poklapa za izabranom zemljom.
Kako mislis preko Apple Store tacno, nisam bas pohvatao ovo?

Evo da prijavim da su i meni poslali mejl da su mi otkazali Premium pretplatu jer smatraju da zemlja registracije nije ispravna. Ako probam ponovo da aktiviram sa uključenim VPN-om dobijem poruku da mi treba sredstvo plaćanja iz zemlje odakle se registrujem. Čini mi se da je Spotify ima sličnu proveru zemlje iz koje je kartica. Lepo je bilo dok je trajalo. Pošto sam se navikao na gledanje Youtuba bez reklama nešto će morati da se radi.

Evo da prijavim da su i meni poslali mejl da su mi otkazali Premium pretplatu jer smatraju da zemlja registracije nije ispravna. Ako probam ponovo da aktiviram sa uključenim VPN-om dobijem poruku da mi treba sredstvo plaćanja iz zemlje odakle se registrujem. Čini mi se da je Spotify ima sličnu proveru zemlje iz koje je kartica. Lepo je bilo dok je trajalo. Pošto sam se navikao na gledanje Youtuba bez reklama nešto će morati da se radi.

Na koju državu je bilo registrovano?

Drustvo kakva je procedura ako dobijem novu karticu od banke? Trenutna kartica se ostetila kojom je prijavljen premium na nigerije... jel se samo unesu novi podaci od kartice? Ili se mora i vpn koristiti? I jel za netflix isto pravilo vazi?

Ja sam ubacio bez vpn i tamo i vamo :)

Dodao novu, izbrisao staru...

Do proxy-a je... Bear VPN cesto zeza. Probaj Urban VPN ili neki drugi proxi i radice sigurno

Ima li neko slobodna dva mesta u YT familiji? Nudim mesta na Hulu, Paramount Plus ili Peacocku.

Na jednom clanku su napisali da će do kraja godine ukinuti sve pretplate kupljene preko drugih zemalja

Aktivirah turski premium preko Apple, zanima me da li je moguće aktivirati godišnju pretplatu IMG_5073.jpeg

Meni je vise smor, menjaj cimaj, pa ako neko hoce da osnujemo familiju.... to je nas 6 x 2300 dinara godisnje i mirna Bosna.

Sam od sebe mi se youtube izlogovao na kompu, nikad do sad ovo nije bilo...razmisljao sam da li da upalim VPN i stavim drzavu za koju placam pa da se ulogujem i rekoh ajde ne mora,mozda je bug neki.....valjda ne pecaju ovako nase lokacije :/

Ja već godinama imam indijski google nalog. Napravio sam ga zbog kupovine igara. Od prosle godine počeo da koristim i YT family pack. 189INR (indijskih rupija). Plaćam prepiad visa karticom komercijalne banke. Za svo to vreme imao sam jedan problem - poziv iz centrale komercijalne banke. Jer su primetili sumnjive transakcije. Plaćanje u indijskim rupijima. Potvrdio sam da sam to ja i nastavilo se tako. Kartica ističe sledeće godine. Pitanje je da li ću moći da postavim novu.

Gledam sadržaje iskljucivo sa tog indijskog naloga (u početku mi izbacivalo sve vezano za indiju). Bez VPN-a i sl. Preplata se skida automatski.

Ako neko bude imao mesta u srpskoj familiji, neka me slobodno kontaktira.

Nazad
Vrh Dno