Na osnovu toga sto imaju neki algoritam koji skenira naloge, svakako ce u jednom trenutku biti svi nalozi detektovani.Nije mi jasno na osnovu čega nekom gase pretplatu, a nekome ne.
Na osnovu toga sto imaju neki algoritam koji skenira naloge, svakako ce u jednom trenutku biti svi nalozi detektovani.Nije mi jasno na osnovu čega nekom gase pretplatu, a nekome ne.
Kako mislis preko Apple Store tacno, nisam bas pohvatao ovo?I dalje mislim da je najsigurnija prica aktivacija YT Premiuma preko AppleStore-a. Em, pretplata ide iz kupljenog koda i tako mozes da uplatis za duzi period, recimo godinu dana. Em, mislim da si zasticen u odnosu na klasicnu kupovinu jer na osnovu dodate debitne kartice Google vidi iz koje si zemlje. Ovako preko turskog AppleStore-a nema dodate kartice vec pretplata ide iz kupljenih Apple Store kodova. Time zaobilazis celu pricu, jer Google verujem da ne gleda geolokaciju vec maticnu zemlju izdate bankovne kartice i lako moze da vidi da se ona ne poklapa za izabranom zemljom.
Pa da preko AppStore-a kreiras pretplatu za YouTube premium koji se vodi recimo na Tursku i preko kodova placas istu.Kako mislis preko Apple Store tacno, nisam bas pohvatao ovo?
Zar je postojao Family plan u SLO? Čini mi se da je na strani podrške pisalo zvezdicom da tog plana nema u Sloveniji. Što mi bilo čudno...Uklonjen Family plan i u Sloveniji.
Kakva im je sad to taktika?
Evo da prijavim da su i meni poslali mejl da su mi otkazali Premium pretplatu jer smatraju da zemlja registracije nije ispravna. Ako probam ponovo da aktiviram sa uključenim VPN-om dobijem poruku da mi treba sredstvo plaćanja iz zemlje odakle se registrujem. Čini mi se da je Spotify ima sličnu proveru zemlje iz koje je kartica. Lepo je bilo dok je trajalo. Pošto sam se navikao na gledanje Youtuba bez reklama nešto će morati da se radi.
Meni nece ni sa vpn, baca me na Srbiju odmah. Probao Express i Bear vpn.Ja sam ubacio bez vpn i tamo i vamo
Dodao novu, izbrisao staru...
meni nema sanse, ni sa vpn ni bez ..Ja sam ubacio bez vpn i tamo i vamo
Dodao novu, izbrisao staru...
Preko Turaka onda?meni nema sanse, ni sa vpn ni bez ..
Uvek isti error: this card can be added..
Posle 2 godine ugasi me glupa kartica koja istekla
Nema sanse da to rese za kupovinu preko AppleStore-a.Na jednom clanku su napisali da će do kraja godine ukinuti sve pretplate kupljene preko drugih zemalja
godišnja je dostupna samo direktno na web straniciAktivirah turski premium preko Apple, zanima me da li je moguće aktivirati godišnju pretplatu Pogledajte prilog 452166
Meni je vise smor, menjaj cimaj, pa ako neko hoce da osnujemo familiju.... to je nas 6 x 2300 dinara godisnje i mirna Bosna.
Ja vam mogu napraviti family grupu, ako zelite?Ja sam za.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari