Pre par dana su ograničili samo na kartice izdate u Nigeriji. Slično kao što su ograničenje i za Tursku uveli pre pola godine.Da li je neko uspeo da se prebaci sa ARG na Nigeriju? Konstantno mi izbacuje grešku kako kartica mora da bude Nigerijska.
I za ARG su uveli. Sada mi ne dozvoljava da obnovim pretplatu zbog kartice.Pre par dana su ograničili samo na kartice izdate u Nigeriji. Slično kao što su ograničenje i za Tursku uveli pre pola godine.
Ograničenje se odnosi samo na nove korisnike. Postojeće neće dirati.
Dap. Za ARG su uveli kad i za Tursku. Zato je najbolje ništa ne čačkati, gde smo tu smo, dok ide-ide. Ja sam još uvek na turskoj pretplati, nisam ništa dirao od 2022.g😅I za ARG su uveli. Sada mi ne dozvoljava da obnovim pretplatu zbog kartice.
Voleo bih da sam ovo znao ranije…Dap. Za ARG su uveli kad i za Tursku. Zato je najbolje ništa ne čačkati, gde smo tu smo, dok ide-ide. Ja sam još uvek na turskoj pretplati, nisam ništa dirao od 2022.g😅
Jedino da sad probaš preko neke države, ako nisu sve blokirane za nove korisnike. Ukrajina, Pakistan... mada je Ukrajina znatno skuplja od NG.Voleo bih da sam ovo znao ranije…
Ne.Pitanje za znalce, da li sam bezbedonosno ugrožen nakon pristupanja porodici neznanaca?
Preko KP-a sam za sitne novce uzeo godišnju pretplatu na Youtube Premium.
Nakon plaćanja poslat mi je link za pristupanje "familiji".
Prihvatanjem postajem član indijske "porodice", uz kršenje Youtube zakonskih regulativa gde samo rezidenti mogu biti deo porodice.
Google kalendar i Google keep su dobili opcije za deljenje sa članovima porodice.
Da li mogu biti predmet hakovanja privatnog naloga, trošenja novca sa povezane kartice kroz porodična plaćanja, ali i predmet gonjenja od strane nadležnih organa?
Sledeća (vrlo verovatno i jedina) opcija mi je turska kartica koju imam. Sada kada sam probao mi je Youtube izbacio da ne mogu da verifikuju zemlju, iako sam promenio adresu na nalogu.Jedino da sad probaš preko neke države, ako nisu sve blokirane za nove korisnike. Ukrajina, Pakistan... mada je Ukrajina znatno skuplja od NG.
Za to stvarno nisam siguran, sa obzirom na to da je meni automatski zamenjena kartica kad je stara istekla.@S03 Posto vidim da si najvise upoznat, jel moze da se menja kartica kod postojecih korisnika, ili isto i tad trazi nigerijsku? Nije da mi treba trenutno, nova mi je ta kartica a imam i u backup payment drugu isto noviju ali cisto me zanima haha
Pretpostavljam da ne moze, vec moze samo update postojece kad istekne posto je fakticki ista kartica, nego rekoh mozda si cackao pa znasZa to stvarno nisam siguran, sa obzirom na to da je meni automatski zamenjena kartica kad je stara istekla.
Meni je danas kao starom korisniku dozvolio da dodam novu karticu pored postojece normalno...@S03 Posto vidim da si najvise upoznat, jel moze da se menja kartica kod postojecih korisnika, ili isto i tad trazi nigerijsku? Nije da mi treba trenutno, nova mi je ta kartica a imam i u backup payment drugu isto noviju ali cisto me zanima haha
Pre bih rekao da proveravaju po broju kartice (odakle je kartica).Nista neobicno. IP adresa ne laze.
Google te provali nakon mesec dana ako promenis drzavu i menja ti zemlju u podesavanjima, tako da verujem da je do toga.Pre bih rekao da proveravaju po broju kartice (odakle je kartica).
6.50€Опа...на жалост... ово обично значи...ускоро и у вашем граду 😒
Koliko je srpski Premium? 10$?
Sami su u svojim pravilima rekli da možeš imati koliko god hoćeš platnih profila iz različitih država, na jednom nalogu. Ali su dodali “Note: payment method has to match the billing country”.Google te provali nakon mesec dana ako promenis drzavu i menja ti zemlju u podesavanjima, tako da verujem da je do toga.
Zna li neko koje zemlje sada prolaze?Pre par dana su ograničili samo na kartice izdate u Nigeriji. Slično kao što su ograničenje i za Tursku uveli pre pola godine.
Ograničenje se odnosi samo na nove korisnike. Postojeće neće dirati.
Pogledajte prilog 444655
Da odgovorim sam sebi, probao sam milion zemalja, za svaku mi je izlazio onaj error da kartica nije iz izabrane zemlje.Zna li neko koje zemlje sada prolaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari