Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)

Da li neko zna moze li ista karica da sluzi za placanje na dva razlicita naloga?

Da li je neko uspeo da se prebaci sa ARG na Nigeriju? Konstantno mi izbacuje grešku kako kartica mora da bude Nigerijska.

Da li je neko uspeo da se prebaci sa ARG na Nigeriju? Konstantno mi izbacuje grešku kako kartica mora da bude Nigerijska.
Pre par dana su ograničili samo na kartice izdate u Nigeriji. Slično kao što su ograničenje i za Tursku uveli pre pola godine.
Ograničenje se odnosi samo na nove korisnike. Postojeće neće dirati.

Screenshot 2024-06-01 at 16.18.11.png

Pre par dana su ograničili samo na kartice izdate u Nigeriji. Slično kao što su ograničenje i za Tursku uveli pre pola godine.
Ograničenje se odnosi samo na nove korisnike. Postojeće neće dirati.
I za ARG su uveli. Sada mi ne dozvoljava da obnovim pretplatu zbog kartice.

I za ARG su uveli. Sada mi ne dozvoljava da obnovim pretplatu zbog kartice.
Dap. Za ARG su uveli kad i za Tursku. Zato je najbolje ništa ne čačkati, gde smo tu smo, dok ide-ide. Ja sam još uvek na turskoj pretplati, nisam ništa dirao od 2022.g😅

Moze li se preci sa family na individual na Nigeriji bez neke posebne gimnastike?

Pitanje za znalce, da li sam bezbedonosno ugrožen nakon pristupanja porodici neznanaca?

Preko KP-a sam za sitne novce uzeo godišnju pretplatu na Youtube Premium.

Nakon plaćanja poslat mi je link za pristupanje "familiji".
Prihvatanjem postajem član indijske "porodice", uz kršenje Youtube zakonskih regulativa gde samo rezidenti mogu biti deo porodice.

Google kalendar i Google keep su dobili opcije za deljenje sa članovima porodice.

Da li mogu biti predmet hakovanja privatnog naloga, trošenja novca sa povezane kartice kroz porodična plaćanja, ali i predmet gonjenja od strane nadležnih organa?

Pitanje za znalce, da li sam bezbedonosno ugrožen nakon pristupanja porodici neznanaca?

Preko KP-a sam za sitne novce uzeo godišnju pretplatu na Youtube Premium.

Nakon plaćanja poslat mi je link za pristupanje "familiji".
Prihvatanjem postajem član indijske "porodice", uz kršenje Youtube zakonskih regulativa gde samo rezidenti mogu biti deo porodice.

Google kalendar i Google keep su dobili opcije za deljenje sa članovima porodice.

Da li mogu biti predmet hakovanja privatnog naloga, trošenja novca sa povezane kartice kroz porodična plaćanja, ali i predmet gonjenja od strane nadležnih organa?
Ne.
Jedino osnivač porodice može biti sankcionisan banovanjem naloga.

Jedino da sad probaš preko neke države, ako nisu sve blokirane za nove korisnike. Ukrajina, Pakistan... mada je Ukrajina znatno skuplja od NG.
Sledeća (vrlo verovatno i jedina) opcija mi je turska kartica koju imam. Sada kada sam probao mi je Youtube izbacio da ne mogu da verifikuju zemlju, iako sam promenio adresu na nalogu.
Verujem da ako su blokirali ove zemlje, blokirali su i ostale.

• Like
Reagovanja: S03
@S03 Posto vidim da si najvise upoznat, jel moze da se menja kartica kod postojecih korisnika, ili isto i tad trazi nigerijsku? Nije da mi treba trenutno, nova mi je ta kartica a imam i u backup payment drugu isto noviju ali cisto me zanima haha

@S03 Posto vidim da si najvise upoznat, jel moze da se menja kartica kod postojecih korisnika, ili isto i tad trazi nigerijsku? Nije da mi treba trenutno, nova mi je ta kartica a imam i u backup payment drugu isto noviju ali cisto me zanima haha
Za to stvarno nisam siguran, sa obzirom na to da je meni automatski zamenjena kartica kad je stara istekla.

Za to stvarno nisam siguran, sa obzirom na to da je meni automatski zamenjena kartica kad je stara istekla.
Pretpostavljam da ne moze, vec moze samo update postojece kad istekne posto je fakticki ista kartica, nego rekoh mozda si cackao pa znas :D

Meni nije prošao update kartice kad mi istekla.Imao sam turski Spotify i nije mogla da mi prodje kartica.😤

Nekako sam uspeo da uzmem Premium preko Turske. Preko računara nikako nije htelo da radi, uopšte mi nije dozvoljao ni da dodam karticu. Na telefonu bez problema uz incognito tab i VPN.

Meni je danas kao starom korisniku dozvolio da dodam novu karticu pored postojece normalno...

Videh ovo na Fejsu. Nadam se da se neće proširiti i na druge zemlje.

Screenshot 2024-06-07 at 12.29.32.png

Опа...на жалост... ово обично значи...ускоро и у вашем граду 😒

Koliko je srpski Premium? 10$?
6.50€

Ali dok ide-ide, ostajem na TR. 😅
Google te provali nakon mesec dana ako promenis drzavu i menja ti zemlju u podesavanjima, tako da verujem da je do toga.
Sami su u svojim pravilima rekli da možeš imati koliko god hoćeš platnih profila iz različitih država, na jednom nalogu. Ali su dodali “Note: payment method has to match the billing country”.

Poslednja izmena:
Zna li neko koje zemlje sada prolaze?
Da odgovorim sam sebi, probao sam milion zemalja, za svaku mi je izlazio onaj error da kartica nije iz izabrane zemlje.
Danas mi je uspelo sa Pakistanom, urban VPN i Raiffeisen Visa (koja sad vidim da mi istice u avgustu, bice veselo ako i Pakistan blokiraju do tada).
Cena je oko 350rsd mesečno za family plan.

Nazad
Vrh Dno