Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bottoms Up!
[YOUTUBE]wiu_IX14wLI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]AAtkoje4-eM[/YOUTUBE]

Terry Fator

[YOUTUBE]qNJ02rxaNrs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]DMl-fXxeuzk[/YOUTUBE]

bEST oFF
[YOUTUBE]agfXQTLXnZ0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Zadnja dva posta su nesto najbolje sto sam video u ovoj godini :banana:

[YOUTUBE]tq6IFNWLR4k[/YOUTUBE]

Matori objasnio

[YOUTUBE]MiH_xuMji5U[/YOUTUBE]

P.S.

Ovaj Terry Fator je stvarno fantastican :banana:

Možda je već bilo (ne znam da li je bila cela verzija ili samo trailer od minut), svejedno ostavlja bez daha...

ne znam kolko vas slusa crnu komercijalnu muziku, nego me bash uvati neka nostalgija .. TLC devojchice su definisale RnB zvuk, a Lisa Left Eye u ovoj pesmi po mom mishljenju izvodu najbolju zensku rep sekciju (2:35), mozda i generalno najbolju, bog da joj dusu prosti, strashne su bile TLC:

[youtube]klCXBkn0VGs[/youtube]

ne znam kolko vas slusa crnu komercijalnu muziku, nego me bash uvati neka nostalgija .. TLC devojchice su definisale RnB zvuk, a Lisa Left Eye u ovoj pesmi po mom mishljenju izvodu najbolju zensku rep sekciju (2:35), mozda i generalno najbolju, bog da joj dusu prosti, strashne su bile TLC:

Volim ovu pesmu, a i TLC.. ali uvek me je nervirao ovaj Lisin deo u ovoj pesmi, ne znam zasto.. :)

cinjenica, ima mushkobanjast glas, ali se meni nekako sve uklopilo u ovoj pesmi ... Mel C i njen blagi glas, odlican muzicki aranzman, i lisa koja peva suludo dobar tekst, a ne odskace od celokupnog tona pesme.

nego, podsetise me TLC, ali MGONO mi znaci, da mi neko nadje verziju koja se pusta u mekdonaldsu, u pitanju je pesma koju je proslavila ela ficdzerald, a umodernizovala je amy grant, a ne mogu da nadjem verziju koja ide u mekdonaldsu, iako sam u jutubu ukucao SVE izvodjace koji su navedeni u vikipediji da su ikad pevali pesmu

[youtube]Odw_-Wg2Ndc[/youtube]

Illusionist

Impossible Quick Change Act

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno