Šta je novo?

YouTube i ostali video linkovi 2025.

alex303

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.04.2005
Poena
2,125
Pravila:
  • Nemojte kačiti klipove iz prošlog veka koje smo svi imali na diskovima i pogledali na stotine puta, klip nosi naziv 2025 sa razlogom.
  • Pratite topic da ne bi bilo repostova.
  • Novi domaći humor u pokušaju većini nije smešno niti zanimljivo pa ne bi bilo loše i njega da zaobiđemo.
  • Klipovi sa domaće estrade i reality-a nisu za ovaj forum.
  • Razmislite pre kačenja o kriterijumu koje zadovoljava vaš odabir snimka, da će biti zanimljiv većini populacije koja dolazi ovde (izbegavati teme koje su lični afinitet i interesovanje).
  • Bez politike.
  • Ako udarate reply na post koji sadrži klip uklonite VIDEO tagove. Ružno izgleda i muči one sa slabijim uređajima/vezama kada se ponavlja ceo klip.

Komentarisanje: Dozvoljeno je naravno jer nismo botovi samo da kačimo klipove ali zabranjeno je voditi raspravu na 5 strana oko jednog klipa tipa dal' je fake ili nije... Tako da dokle god ne pokrećete rasprave na više od jedne strane, postoji mogućnost brisanja postova.

Prvi dragulj u godini...

Meni najbolji video koji je vezan sa skijanje,odusevio sam se.

Za svakog ko je gledao i voli Arcane (nije najava za novu seriju):

Sprdaju se ljudi

Mozda se neko i sprda ali imas i ozbiljne

LNfk8dJ.jpeg

Ko voli tehniku, a moj educated guess je da je gro ljudi ovde te sorte, uživaće u ovom uratku.
Fina misterija/avantura. 😊

Ovaj kvalitet Zara može samo da sanja. Poravka je bolja od originala

^ 300$ u današnjem novcu po zvaničnoj inflaciji, realno tih 100$ je barem kao 1000$ danas... verovatno i više.

Čekaj, postoji nezvanična inflacija? 🤣

Matematičari imaju fin termin: nesamerljivo, a to je otprilike fina definicija odnosa ne samo spram cena danas i pre 40 godina, nego i spram svega pre 40g, i danas. 😁

On topic, a u istom ritmu, ovaj biser:

Nikada vidjeni snimci iz 1999 sa kraja rata na Kosovu. Obratite detalj sa 10:52 kada dva nasa vojnika prilaze jednom britanskom vojniku

Ko voli tehniku, a moj educated guess je da je gro ljudi ovde te sorte, uživaće u ovom uratku.
Fina misterija/avantura. 😊

I dalje najbolja ostrina pokretne slike na CRT/Plazmi, sramota da i najskuplji OLED/MiniLed, ne moze da im pridje. Sve mutno na malo brzem kadru i na 4K60fps.

Poslednja izmena:

Majstor Dragiša Krunić, koji je bio inspiracija za lik Živote Govedarevića iz serije Priče iz radionice.

Pogledajte prilog 1000006315.mp4

Istrazivacko novinarstvo 10/10

Nazad
Vrh Dno