Da ne otvaram novu temu, ima li ko ideju zasto mi u mojim komentarima na yt vise nepise kao ranije proday83 vec sad iz nekog razloga vuce puno ime i prezime iza @ znaka sa nekom frljokom 1136 pozadi?!
Pre ravno 20 godina sam gledao dokumentarac na tu temu, i evo tek sad čujem da se ponovo spominje."Collapse" je jaka rec ali promene idu...
Evo jedan snimak od mene sa vulkanaDji Avata sa 3 blade propelerima i stabilizacija odradjena u gyroflow, editovano na telefonu( ********* nemam dobar komp ovde)
Rekao bih jastreb, mada je nejasno zašto se noću oglašava.Pogledajte prilog 398890
Malo je audio link sry, nedelju dana nocima ova ptica "deluje" do jutra ~ koja je u pitanju? hvala
Kak'a ptica to ti je leptirica druze, da nema neka vodenica u blizini?Pogledajte prilog 398890
Malo je audio link sry, nedelju dana nocima ova ptica "deluje" do jutra ~ koja je u pitanju? hvala
Iz Battlefielda 3 plane mission i ubacio main theme iz BF4Jel to audio iz Battlezone?
Neka vrsta male sove, često ih čujem u parku pored kuće, a i viđao sam ih. Najverovatnije Athene noctua aka kukumavka, čije oglašavanje može malo da podseća na mišara.Pogledajte prilog 398890
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari