Šta je novo?

Youtube i LM660S

HighONE

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2005
Poena
650
Youtube mi sa poslednjim verzijama firmwarea radi vise nego lose - probao sam i preko WiFi i preko LANa, uradio inicijalizaciju premiuma itd... Nista. Da li je to stvarno to? Mislim, video sam Fox televizore koji imaju upotrebljiv Youtube...

skoro sam kod kuma,koji ima takodje neki noviji Smart LG...probao YT...vrteo se tocak,za popizdeti...probamo varijantu,sa Android fona na TV...leti....e sad mozda ti nije to resenje problema,al ja bi pre i tako(ispadne da ti mob dodje kao zgodan media daljinac,a i brze se kucka ,nego na Tv-u)nego da svaki cas se igram sa firmware.....
ja na mom Philipsu,tako radim ,jer njegov YT radi dobro,kad ucita,al dok ucitaaaaa:)

Ma ovde učitava jako dugo, a i kad učita, pretraga traje jako dugo, dok ovaj jadnik ne generiše slike za preview... Vidim da je jedini način da ga uparim sa telefonom, ali ovo što nam prodaju kao smart TVove je čista patka.

I to velika patka.. od smart mogućnosti koristim samo gledanje filmova preko dlna. Youtube app je KATASTROFA. Treba mu bar 2 minuta da se pokrene, a pretraga je spora do neupotrebljivosti.

22489.jpg

http://www.nonstopshop.rs/i-22489/c...m&utm_medium=eponuda&utm_campaign=direct_link

a sta sam ovim tv-om???..imas Ga...ili predlazes da se kupi...daj neki detalj:)

Poslednja izmena:
Kako USB har disk koji je koriscen na TV za Time mashine II ponovo koristiti na PC.psle koriscenja na TV za Tajm mashin II,kompjuter ne prepoznaje USB hard disk.Kako ga formatirati da se ponovo koristi na kompjuteru?

Eh, da... Ali, bar je yoo odgovorio smisleno i vidim da ima isti problem. A i koristi od "pametnih" mogucnosti bas ono sto i ja. Ne mogu da gresim dusu, sliku mozes podesiti u detalje i panel je ok, ali softverski deo je propast...

Prijatelj je bas kupio skoro isti model i ono kao ma nije strasno, ne nervira se, a znam ga (najbolji mi prijatelj) kipi u sebi koliko je TV spor... Ja sam isto mislio da uzmem tako neki smart, ali kad vidim kako se to vuce, mislim da cu ih zaobici...

"Mali" problem je što ćeš teško naći tv koji nije smart a da valja što se tiče slike.
Po meni, kod izbora uređaja treba se koncentrisati na kvalitet slike pa zatim na povezivanje i puštanje media sadržaja (preko dlna, usb...) a smart aplikacije... Ako rade, super. Ako ne, ima externih uređaja sa istom namenom onoliko.

to je i ono sto mene nervira ... ne treba mi smart ali ne mozes da nadjes ok panel bez smart funkcija :(

Vrh Dno