Šta je novo?

Youtube Flash problem

• Začetnik teme Začetnik teme GoranM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Novi kompjuter (drugi po redu), nejaki celeron G1620 , 4GB memorije, sve uredno instalirano, zatim firefox i odlazak na youtube, trazi flash player, stavljeno i to i kada probam da pustim bilo koji video, on pusta od 0-1 sekunde, i pritom menja kvalitet od najnizek do najviseg i na kraju izbaci "an error has occurred please try later ... bla, bla." Isto i u Internet exploreru. Kada kliknem desnim na video, vidim da ga pusta sa Flashom 15.0.0 itd, najzadnja verzija. Kada ga uninstaliram sa sistema onda sve radi ali kao HTML 5.

E sad pitanje je zasto ne radi flash, hocu da koristim Mozzilu, a ne Internet explorer/Chrome jer mozila nece sa HTML 5, vec trazi Flash. Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je resio. Na glavnoj masini koristim prepotopski 13.0.0.214 sa ActivX 13 i on radi bez greske. Zabranjen mu je svaki "update".

Na novoj masini sam takodje probao taj 13.0.0.214, skinuo i pokrenu flash instal, prosao, a zatim activx instal... e on nije prosao, neki gloopi error.

Sta dalje raditi. Explorer/Crhome NE PODNOSIM, pa mi treba Mozilla, a ona eto nece da saradjuje sa Youtube i flashom.

Sklonio sam Flash 15 i sada koristi HTML5 i radi, na ostalim sajtovima ne vidim probleme, svi baneri i sve "trci" kako treba. Gospoda iza Adobea neka sa Flashom 15.0.0.152 obrisu svoje d*pe.

Kolega hvala na savetu.

Nazad
Vrh Dno