Šta je novo?

Youtube cudan problem

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Kada gledam video na youtube, ako predjem na full screen ili sa full screen-a na obicnu velicinu video mi preskace unapred par sekundi. Da li se jos nekome to desava? Najcudnije od svega probao sam preko web proxy-ja i onda normalno radi :trust::sceptic:

P.S. e da ovo se desava za 480p, kada sam probao 720p onda se vrati par sekundi unazad

Poslednja izmena:
same here, vec duze vreme, u svim browserima u windows 7

sto najj najcudnije, jednom u 100 puta radi OK :) bez zabadanje unazad par sekundi

Poslednja izmena:
kod mene na ff poslednjoj verziji vise puta u toku dana zabode ff i pukne flesh u okviru stranice, posle reloada flash radi.....samo sto se sit nacekam dok ne pokaze da je flash pukao...

TT by Ideos S7 Slim

Ali zasto radi ok preko proxy-ja :trust: to mi nikako nije jasno. I za 480p skace unapred, ne unazad sto je loodilo :zgran:

zesce me nervira flesh, stalno nove apdejte izbacuju ali ne radi kako treba nikad.....

TT by Ideos S7 Slim

kod mene na ff poslednjoj verziji vise puta u toku dana zabode ff i pukne flesh u okviru stranice, posle reloada flash radi.....samo sto se sit nacekam dok ne pokaze da je flash pukao...

TT by Ideos S7 Slim
Isto i kod mene najnovija verzija FF i flash-a

Nazad
Vrh Dno