daftPUNK
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.06.2012
- Poena
- 160
Živim na severu Kosmeta i koristim usluge interneta MTS DOO (ćerka firma Telekoma). IP adresa je u Mitrovici i od početka njihovog rada masa videa na Youtube-u je bila blokirana iz ne znam kog razloga (Sade, Eurhytmics, George Michael, Cranberries, Prince, Whitney...). Ne znam kako je stanje sa ostalim provajderima u delovima gde žive Albanci i da li ima bloka. I juče preko smart tevea pustim par videa kad ono iskočiše reklame ispred videa što mi beše sumnjivo i onda proverom videa koji su nekad bili blokirani sada vidim da rade. Apsolutni svi! Posumnjao sam da je možda MTS DOO preusmerio saobraćaj iz uže Srbije ali IP adresa je i dalje bila u Mitrovici. A onda se dešava preokret
. Danas popodne sam par puta retsartovao ruter jer je nešto loše radio/kočio i onda odem na YT i ukapiram da su videi opet blokirani. Kakav ladan tuš! 
Ima li neko ideju o čemu s ovde radi? Zašto su videi uopšte blokirani i zašto su juče bili dostupni, sve dok restartom rutera nije promenjena IP adresa?
Živo me zanima
Ima li neko ideju o čemu s ovde radi? Zašto su videi uopšte blokirani i zašto su juče bili dostupni, sve dok restartom rutera nije promenjena IP adresa?
Živo me zanima