Šta je novo?

Your Game Wishlist

Voleo bih da neko ponovo ozivi Wing Commander, ili neki novi Privateer i da ga naravno realizuje do kraja... Da ponovo mogu da ubijam letece macke po svemiru! :D
:) http://www.scifi3d.org/index2.htm

ili Freelancer 2

Ala bi meni legla jedna mesavina X Wing VS Tie Figter i Jedi Knight 2 : Jedi Outcast-a .
Te dve igre su mi neprevazidjene . Red mahanja sabljom i primena "sile" :d , red krljanja
laserima u svemiru ili na planetama . Ogroman svet, veliki izbor planeta, sam biram gde idem .
Eh puste zelje :S:

Poslednja izmena:
Meni bi super bila igra na foru Call of Duty ali da obradjuje ratove u Ceceniji, Sovjete u Avganistanu i Iracko-Iranski rat koji bi bio zanimljiv sa onim bojnim otrovima koje je Sadam koristio i ljudskim talasima koje su potencirali Iranci. Osam godina pustinjskog makljanja :) uz koriscenje svih dostupnih borbenih sredstava. Pre svake misije bi bili pustani snimci sa Iracke i Iranske televizije (ako postoje). Jos kada bi pricali na arapaskom/persiskom igra bi bila bomba.

Rat u Ceceniji kod mene stvara neki blatnjavo-mracni utisak. Igra bi imala puno jezivih momenata, cecenski zlocini, posledice ruske neorganizovanosti i nepazljivosti....

Za trziste bivse SFRJ a mozda i strance bi bila interesantna igra Otpisani. Igra bi bila na foru Commandosa. Kako bi bilo dobro igrati igru a u pozadini ide dobro poznata tema koja menja ritam u kljucnim momentima. Glumci iz serije bi mogli da daju glasove za igru, ili mozda jos bolje, posto neki vise nisu zivi uzeti glasove i zvuke iz same serije.

Simulacija zivota. Ne Simsi :d nego ultimativna simulacija stvarnosti, u kojoj biste mogli da radite sve, ali bukvalno sve sto radite i u stvarnosti inace. Igru bi pocinjali kao beba i zatim detinjstvo i tako sve do smrti. Da game world bude kao i u RL - ceo svet. Znaci, da mozete da obidjete svaki grad, naravno ako imate para za to :). Kapiram da bi za njen developing trebao vrhunski tim programera i minumum 5 godina rada. Ako treba, da bude tehnicki realizovana kao MMO igra i onda - only sky is the limit :)

Evo ovako:

Mega Oblivion. Na pocetku se bira koji se deo igra. A onda moze da se ide svuda (Cyrodil, Morrowind, Skyrim). Resavanje main questa samo u realmu u kome se pocinje (ako je Morowind onda taj main quest). A side questovi iz SVIH igrica...
Freelancer 2, isto letenje budzenje broda, a kada se sleti na planetu, neki FPS/TPS shooter
Reizdanja SW:KotOR i KotOR 2 sa svim izbacenim delovima u jednom mega pakovanju i u KotOR 2 engineu (znaci prvo se igra prvi, a zatim odmah i drugi deo
Half-Life Source (mada ovo se vec radi, ali da se uradi kako treba i da bude dobro uradjeno)
Mesavina WoW-a i Guild Warsa
Metal Gear Solid 3 za PC - ODMA', za nedelju dana :d
Star Wars u kome se vodi luke skywalker ili Darth Wader na PC-u
Neki novi legacy of Kain (znam, znam serijal je zavrsen ali ima jos neobradjenog materijala).
Neka dobra igrica gde se vodi neki nindza sa komboima i raznoraznim sposobnostima, slicno kao Path of Neo.
Novi Prince of Persia
Novi Max Payne
Dynasty Warriors 5 za PC
Tekken za PC
Halo 2 :d
Neki NFS tipa Porsche Unleashed
I jos mnogo, mnogo... MNOGO toga :D :D :D..

@byMaX

Ima igrica sa insektima, ali na PS dvojci... Mr. Mosquito... Vodis komarca i ujedas ljude, mnogo jaka igrica!

Neznam da li si mislio na Crimson Skies ali sve bih dao kada bi je napravili istu samo u boljem enginu sa malo više misija!!!

Mislio je, mislio je :d
Potpuno se slazem sa vama oko Crimson Skies. Znachi neka arkada vozznje ojroplana, koja tje biti ultra zabavna, kao dotichna, i da dolazi po mogutjnosti sa MP opcijom, koja ne trazi registrovanje na master serveru (svi znamo zashto je to pozzeljno :bottle: ).

I chuchnulo bi mi neshto kao shto je bio Deus Ex (prvi). Ne moraju nishta ni da ubacuju ni da izbacuju, osim naravno novijeg endzina :D
Hmmmmmm?? E da neshto kao shto je bio Indiana Jones (ili shto bi trebalo da je TR), znachi akciona avantura, koja nema problema sa kamerom, kontrolom lika i sl. I da neka avantura pod dirigentskom palicom Monty Python-a :D

Poslednja izmena:
naravno, fallout 3, da ga ne radi bethesda :)
onda recimo, nastavak freelancera
nastavak vampira (masquerade: bloodlines), ili neki novi rpg na novim vampire pravilima world of darkness
pa onda world of darkness mmo koji se pravi :)
i naravno, eve online, ali neka offline verzija :) ima toliko mogucnosti za igre u eve svemiru, rpg, fps, rts... bio bi red da naprave nesto :)

Fallout 3 - ne treba mi razlog za ovakvu zelju
KOTOR 3 - da vidim sta se ljudima desilo, hang na kraju 2-ojke me jako iritira
Max Payne 3 - opet hang
Arcanum 2 - da bude 10 puta veci i bez bagova...
Bila bi lepa i neka STVARNO dobra avantura tipa Black Mirror, Broken Sword 1/2, matorih Monkey-ja, IndyJones-a, a ne ovi poluproizvodi, Sokal-olike bljuvotine sa srceparajucim krajem...

A i jedno 10-tak totalno arkadnih voznji kao Outrun 2006 - Coast2Coast ne bi skodilo :)

A ni neki novi SP Warcraft / WC lookalike, WOW mi je muka cim ga neko spomene (MMO igre generalno su mi jako bangave, ko izbor za miss sveta)...

A i neka Vampire Masquerade RPG igra bi bila lepa, ali da mogu da se vode svi klanovi, da je duza i da radi ko blesava na slaboj masini...

Eh, zelje puste...

Hexen 3 ili Descent 4. ;) Pa onda novi need for speed na foru need for speed-a high stakes ali tako da grafika bude kao u CMR05. Od prvog underground-a nfs je postao sprdnja.

Soldier of fortune 3 u FEAR engine-u. Ali da bude nasilan kao sto je bio prvi deo, skroz bez cenzura. Hocu da vidim rasturanje glava i kidanje tela sacmarom.

Dreaming....

Ljudi, poenta topica je da sami osmislite pricu/gameplay a ne da nabrajamo koje nastavke igara bi voleli da igramo ...

I ja sam tako shvatio:D .Zato sam se i zaleteo da izrazim svoju davnasnju zelju za Zagorom u RPG svetu..:banana: Mislim da bi svaki lik iz Zlatne Serije mogao biti pretocen u jednu vrhunsku igru.Ukoliko to odradi neko ko zna.

E ovako....Posto sam absolute treki moje bi bilo sledece....tj sto bi me drzalo prikovanim jedno minimum 5 godina...
obuhvatiti sve kvadrante,ne biti uradjena kao strategija misim bar donekle ali da recimo kad dodje do borbi ja sam upravljam distribucijom energije,pazim na sisteme i da brate gadjam gde ja ocu....pogled iz treceg lica...e da ne zelim da gradim flote vec da idem solo...znaci tipa Enterprise ili Voyager uz samo dva satla i da mogu tokom igrice da kupim i asimiliram sve tehnologije koje mi se nadju na putu...znaci da malo modifikujem svoj starship...znaci igra bi morala da bude sto glomaznija...e sad grafika pa ja mislim da za space simulaciju star trek-a i ne treba nesto posebno rada sem na modelima brodova,planeta,okruzenja,i tako tih efekata....
ali sta sledi...recimo mirno putujem vorpom ili vec kako...hocu da mogu jednim dugmetom predjem u FPS tj da udjem u unutrasnjost broda i da se malo zabavim....znaci totalno preneta serija naigru...e pa sad recimo Enterprise istrazujem nove svetove...vidim planetu kurs prema njoj...prebacivanje u FPS ulazak u satl vodjenje samog kroz atmosferu i potom izlazak na surface u pravom FPS stilu i ako se koljemo koljemo.....isto tako i napad na brodove onesposobim im naoruzanje i shield-ove i boarding party sledi....zar to ne bi bilo cool....i jos tu ubacimo da sto vise igras i upravljas brodom tvoja reputacija raste kroz sisteme i naprimer sto iskusnijeg tactical offficer-a imas to ces lakse pogadjati metu....

e sad zamislite da mozete da birate s kim cete da igrate...ok tu ne bi preterivao posto rasa ima preterano ali zamislite samo Borg Cube gde imate samo jedan cilj....znaju svi koji....ili recimo klingonci,romulanci,vulkanci.....i brdo ostalih....ogranicio bih na 10 rasa maximum jer bi onda bas bilo tesko sve to izvesti....
Ubacio bi i recimo opciju time travel-a i anomalija....pa recimo ni ne slutite prodjete kroz neku anomaliju i nadjete se 200-300 godina u buducnosti proslosti gde su svi napredniji ili gluplji od vas....zamislite napad enterprise na romulance iz DS-9...ja mislim da bi se Archer malo zapitao...
A sad multi....pa bukvalno engine sa napredovanjem u levelima a item bi vam bili svi ti fase canon,torpeda i particle weapon kojih mozete da se docepate...plus shieldovi,oplata trupa kako naski kazu i sve te djakonije....
A campaign bi naravno bio prekopiran iz Star trek serijala jer ne verujem da bi se nekom dopalo da ide nasumicno i ubija sve sto mu stigne pod sake bezveze....Ja mislim da bi Borg campaign bila za pocetnke...asimiliraj i unisti sve pred sobom bez puno razmisljanja....a da i oprema koja bi se uzimala u pitanju svih rasa...ko ima iskusnijeg i boljeg mehanicara bi brze instalirao sve to...dok bi recimo Borg bio najbrzi sto se toga tice...
i tu jos malo ubaciti trade-a,spijunskih misija,malo holograma i tako to i sve zabrkano dobiste vi jednu lepu igru...a garant bi isla na jedno 5 HD-DVD jer bi se tu nasle i neki video klipovi originalnih serija....
mislim ovo bi moglo u nedogld ali da prepricavam Star trek univerzum bilo bi predugacko...
imam jos ideja cucete i njih

Voleo bih da naprave igru na temu ROBOTECHa, da bude mesavina Freespace 2, Space Interceptora, Gunmetala, Freelancera, itd (naravno sa boljom grafikom :)).
Da misije budu kako na Zemlji, tako i u svemiru.Prica ne mora da se izmislja, ovakva kakva je, odlicna je.
Prosto ne mogu da verujem da niko i ne pomislja da napravi nesto slicno, tim pre sto izlazi nastavak serijala.
Mogla bi se praviti u 3, 4 ili vise nastavaka.Akcija bi bila fenomenalna, borbe sa mnogobrojnim neprijateljima, gomile projektila na sve strane, gomila saboraca, eksplozija...Makljas sve odreda na Zemlji, vijas neprijatelje po ulicama Macrossa, potom se iz cuga vines u visine, pa u svemir da branis krstarice...izdajes naredbe svojim saborcima (kao u Freespace-u).
Ma bila bi fenomenalna.Toliko fanova ima, a niko da se seti (izuzev nekih Japanaca za konzole) da napravi igru na temu ove anime legende.Steta...

Heh...u zadnje vreme (a ono traje predugo) ni jedna igra ne moze da me drzi duze od 15tak minuta ispred ekrana. Sve sto igram - igram neki multiplayer i to je to.

Ipak, ono sto bi me sigurno drzalo ispred ekrana je:

1. Master of Orion 4 (naslednik drugog dela, ne treceg). Sama grafika bi morala malkice da bude bolja od dvojike, ali ne preterano :d Cak i za danasnje uslove, MoO2 za jednu poteznu strategiju ima cool grafiku. Jedino sto bih promenio je to da istrazivanje bude potpuno u random fazonu (da bude mnoooogo tehnologija za istrazivanje i da se nikad ne poklapaju - da sve ima svoje minuse i pluseve) - ali da koncept ostane iz drugog dela.

2. KOTOR 3 - kako neko rece, da vidimo sta se desilo posle :type:

3. Fallout 3 - besmisleno je da nabrajam sta i kako. Moze da izgleda identicno kao dvojka, samo da bide nova prica.

4. Nesto sto bi izgledalo kao Crusader: No Regret. Ono sto bih uneo, uneo bih malo RPG elemenata, ali koji ne bi naskodili akcionoj formi igre.

Сад гледам неку емисију о животињама, и чудим се како је природа савршена. И паде ми на памет када би постојала нека игра у којој би играч имао улогу - мајке природе! То би била нека игра на фору микроменаџмента, где играч има потпуну слободу у креирању животињских врста, земљишта, биљака, воде... Нпр могу да се направе мисије, потребно је направити баланс на тој територији између месоједа и биљоједа, и онда играч прво направи свој терен, па биљке, па тестира неко време како "живот тече" па створи још неку врсту животиња итд... Кад прави неку врсту може да се одабере да ли има канџе, рогове, шта једе, да ли је отпорна на хладноћу, колико воде треба дневно и још хиљаду ситних ствари за фанове такве врсте игара. Шта мислите?

Nesto slicno je najavljeno - Spore.

Nazad
Vrh Dno