Šta je novo?

you tube???

kraljrtg

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2009
Poena
320
Zna li neko kako se okrece slika u video,naime moj klinac voli sundjer boba ali su sve epuzode okrenute na stranu.Taka da bih vas molio ako neko zna neku caku ksko da ih rotiram da mogu da se gledaju ??

Skini video pa rotiraj u playeru..

pusti na tabletu a zabrani rotaciju ekrana... (tilt)

Treba da kupi tablet da bi gledao rotiratane snimke ?
For real ?

Otvori video, i udji na windows opcijama display-screen resoulution i tu postavi landscape flipped.

EDIT~Tek sad vidim da si napisao da su na stranu okrenute, u tom slucaju samo umjesto "landscape" stavi "portrait" ili "portrait flipped", i tad bi trebalo da odgovara.

Poslednja izmena:
Eh da kupim tablet ;-) Nemogu da skupim novac za upgrade ove masine :-( Míslio sam mozda ima neka kombinacija tastera da se to lako odradi!

Ctrl + Alt + strelica na desno?

Meni zavrsava posao. :D

Zna li neko zasto na yt kad mi je malo sporiji net ako pritisnem pauzu da se "napuni" buffer, on se pomeri samo 2 cm i stane? Da li je to do neta ili nesto drugo. Probao sam na drugim sajtovima, tipa online gledanje filmova i sl. i to funkcionise.Stisnem pauzu, video se ucita skroz i gledam bez problema.

Tako su napravili. Bufferuje samo kad je klip pusten.

Mozda vec ima to ili android telefon... :) Sto odbacujete resenje koje je najlakse :)
Najlakse je da okrene monitor 90stepeni ali u isto vreme je i najgluplje :)
ko u onom tekstu u blicu gde vec bio da su nasoj radnici kupili specialan monitor jer vidi napocake ...
nisu mogli da kliknu ctr alt direction ...

Poslednja izmena:
Bio sam i ja dosta dugo na HTML5 ali me je mnogo iritiralo to sto neki klipovi ne mogu u HTML5.

Kad je vec neko spomenuo, al je lose sto sad kad premotam malo video on svaki pu buffer-uje od nule :confused:

Nazad
Vrh Dno