Šta je novo?

You Tube linkovi (2007~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@diablo: video sam to, skidao sam i druge njegove stvari, i skapirao sam da se takve stvari desavaju ljudima (cak i meni, tipa: trazim nesto a to mi je u ruci, imam flash disk u ruci i plazma keks i ja bacim flash u usta umesto keks, treba da bacim nesto u kantu i da stavim chasu u sudoperu a ja bacim chasu u korpu za smece i ono ambalazu koju sam trebao da bacim donesem do sudopere... itd...). To je zato sto se nesto desilo pre toga sto mi je jako mnogo skrenulo paznju tako da je moj mozak bukvalno razmisljao o tome i nije obracao paznju sta da radim sa stvarima u ruci.

Takodje evo upravo sada dok sam pricao kevi kako je lik lud, ona je skidala vesh sa kanapa, i ona mi je stavila u ruke neki peshkir i rekla mi je gde da ga odnesem i josh neke stvari, a ja tek kada sam ushao unutra sam skontao da mi je to u ruci. To kontam zato sto se moj mozak udubio u pricu i u prepricavanje, a na ostale stvari nije obracao paznju samo je znao da posle toga treba da udjem u kucu.
Nesto na istu foru i on radi, prica ljudima neke stvari, pomera ih na sve strane, oni se zbune, ne znaju vishe gde im je dupe a gde glava i samo ih laganica opljacka dok njihov mozak razmislja o skroz levim stvarima :D.

Takoje onu stvar sto je radio sa rukama (imate na tom linku gore sve), to skroz razumem, posto sam ja jednom igrao sa drugom (1vs1) rock-papper-scissors i ja sam mu rekao da nece nijednom da me dobije pa smo brojali. Bilo je 23-1 za mene! (jer sam skontao kako mu mozak bedno funkcionishe). Ja mislim da bi na onom testu ja izvukao bar 6 od 10 tacnih (tu takodje ima i drugih elemenata koji mu pomazu da pogodi, tj. da ne skrene sa puta sa pogadjanjem). Ali mi nikako ne ide u glavu kako je onom zanjem rekao cime se bavi i da ima psa kuci... itd...

A i ima neke stvari koje mi nikako ne ulaze u glavu kako ih samo izvodi, mnogo pametan covek, svaka cast. Nijedan covek na svetu me nije zadivio toliko koliko je ovaj. Ponovo: svaka cast!

Poslednja izmena:
Ako se neko od benchmarkovaca bude odlucio da pazari nesto od mene i pri tom me vidi kako mu idem u susret sa parcetom hardvera u jednoj i flasom Pepsija u drugoj ruci, neka se seti Derren Brown-a pre nego sto mu poturim flasu da mi je pridrzi. :d

Hoce li neko da mi objasni ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=hwthqRJ1Khg
@gx-x: posto si napisao da si se zanimao sa hipnozom, el mozesh da mi dash teoretsko objasnjenje sta se tu desilo...:trust: :trust: :trust: :bottle:

btw ovo se zove umetnost legalne kradje :D:whip:

onaj klip konkretno nema veze sa hipnozom onakvom kakvom se smatra, to je vise sugerisanje uz unosenje zabune. Imam ja serijal sa Derrenom Brown. Kupio je na taj fazon i dijamantski prsten za 4500$, isti fazon, gomila pitanja, mlataranje rukama pokazivajuci krugove, levo, pa desno, skretanje glave (sugerisuci skretanje paznje) i ubacivanjem fraza kao sto su "it's good for you to take" ili "it is ok to take that train then" sa naglaskom na "it is OK" glasovnom intonacijom drzaci prodavcevu paznju na temi razgovora, sto dalje od brojanja para, takoda jadnicak u tom momentu uzimanja para niti zna sta naplacuje, niti o cemu prica niti sta je uzeo, dok se skonta (a skonta se) ovaj je vec zapalio :D Medjutim, ne moze to sa svim ljudima, recimo nije uspeo da zezne prodavca virsli na ulici, taj gleda u pare i nista ga drugo ne interesuje, pre ce on tebi uvaliti hot-dog bez senfa nego ti njemu papir umesto para :)

gledaj ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=befugtgikMg

:) Podsvesno sugerisanje. Sve je objasnjeno. Ovo je zapravo veoma lako, naravno on je tekst navezbao, tj celu spiku.

PS. Sad sam skontao da sam bio okacio link ka klipu gde Derren liku uzme mobilni i sve ostalo (jedan deo objasnjenja sam dao, drugi deo objasnjenja je podsvesno vezivanje i tzv. "body mirroring" prvo ti kopiras pokrete osobe kojoj se obracas, pa onda lagano on pocinje da kopira tebe, majstor Darren ovo odradi brzo, doda malko fizikog kontakta u momentu kad mu odgovara i natera osobu da kopira njega (u ovom slucaju dodavanje flashe je bio poslednji stadijum programiranja likove podsvesti na kopiranje i vezivanje tako da je je njemu bilo sasvim prirodno da mu mahinalno da sve sto ovaj trazi), a ne prema klipu o kome sam pricao (palcanje papirima umesto parama). :) Evo ga i taj: (ovo je samo jedan od tri sketch-a)

http://www.youtube.com/watch?v=3Vz_YTNLn6w&mode=related&search=

Poslednja izmena:
@gx-x: skidam sve sto nalazim od njega, odgledao sam te sto pricash i skontao sam i ja to sto si rekao.

A el znash zasto nije uspeo virslu da kupi belim papirom? Svi ti snimci gore ne deluju na nas, zato sto nash mozak ne funkcionishe na engleskom! Taj afrikanac, kad bi mu govorio na jeziku blize njemu (english nigga style), ja mislim da bi uspeo.

Inace zadivio me snimak sa trkom pasa. Ove kradje sa ulice to kontam, al onoj je rekao samo jednu recenicu i dala pare! Plus sto ne proverava ona da li je dobitni tiket, nego mashina to radi.... i kaze joj da ne valja, krece da vrati tiket i ovaj joj samo kaze "this is the dog you are looking for". Ta recenica poseduje tu moc, (jer pazite sta joj zapravo kaze), ali ipak ne kontam kako moze samo jedna recenica da je tako gadno predomisli. :trust:

е вала волео би да га видим да дође да проба неком у србији да каже дај ми мобилни и паре :d

Imao sam los dan danas, al ovo me je dotuklo! :S:
Dokle vise bre sa zaglupljivanjem ove nacije???
Kad god pomislim da smo dotakli dno, neko me sa ruzicaste tv demantuje. :vomit:

Sve sve, ali ne kapiram zasto je glumacka ekipa serije Ljubav, navika, panika kic i sund ? Sta, ne valja serija ili glumci ?
pa taj fazon,s obzirom na "kvalitet" nasih serija ovo je jedna od boljih,stizu dolari,bela ladja i taj fazon serija je uzas,ovde barem mozes da se naslejes a da ne fakeujes:D

pa taj fazon,s obzirom na "kvalitet" nasih serija ovo je jedna od boljih,stizu dolari,bela ladja i taj fazon serija je uzas,ovde barem mozes da se naslejes a da ne fakeujes:D

Meni sve to deluje kao isto G, samo drugo pakovanje, bukvalno sve serije.
Ali tek SIS... Pa dajte, njihov scenario imate na www.vicevi.co.yu

Uh, odosmo u off topic... Evo nesto smesno... Ja i kolega ucili marketing za ispit, i ja prolupao sa mobilnim:
http://www.youtube.com/watch?v=VivtvyWZim8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno