Šta je novo?

You tube koci na lg smart???

Kadi

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poena
180
Kao sto naslov kaze,na mom LG-37LS570S model iz 2012 jako koci you tube u zadnje vreme i to bas samo you tube,bas prilicno,inace je ranije otvarao fenomenalno,mreza i net je ok,sve provereno,druge stranice otvara super,ne znam kad je bio zadnji update softvera inace je meni verzija broj 04.54.03,cini mi se da od kada je taj softver na njemu koci,davno je bio taj update ali inace sa u zadnje vreme i slabo koristio smart pa nisam ni primetio da bas drasticno kuca,veceras da pustim cerkici neki crtac na you tube,nema sanse,treba mu 2 minuta da otovri video i posle ako malo pomerim kursor hoce opet da zakuca,sta moze biti problem?

Obrisi pa ponovo instaliraj youtube, probaj viral umesto youtube-a, na kraju factory reset.
Mada taj telefon je star, tako da mozda nista ne pomogne...

Druze, to je TV

Provala dana :D

Ahahahahaha, jos se cudim nepoznat mi model :D :D :D

skoro sam bio kod kuma,koji ima neki LG Smart(kupljen pre pola godine),takodje nije zadovoljan YT app....pa sve sto gleda sa YT,salje sa Android fona...mozda nije neko resenje,ali bar brze i stabilnije radi....

Na Samsung tv yt app stane slika a ide zvuk par sekundi pa onda stane zvuk i ide slika bez zvuka isto toliko i zatim nastave zajedno. Desava se ponekad ali dovoljno cesto da iritira.

Na LG kod mene je radio pa ubijao,bar da tako kazem za tv,ucitavao,nije seckao,apsolutno nista,e sad ,ja se obratim ovim iz LG,oni mi kazu da su upoznati sa tim problemom i da rade inzinjeri na tome,ma sta to znacilo:D,i da skinem najnoviji update 04.60.10..skinuo ja sa sajta ,sve lepo preko usb prebacio na tv,opet isto,cak mozda i gore,e sad dok inzinjeri ne nadju problem i to rese....:smash:

I moj LM671s ne zaslužuje da se zove smart. Isti problem. Još ako pokušam da tražim nešto na yt, to je nemoguća misija.
Treba mu 2min da pokrene app i 30sekundi izmedju 2 slova u pretraživanju

Ja sam davno odustao od interneta na LG Smart. Jednostavno to je samo za upotrebu u krajnjoj nuždi i kad drugo rešenje ne postoji.

Samo Samsung!!!F6500 YouTube savrseno radi.Kupio sam Lg 42la660s i YouTube je jedan od razloga sto sam ga prodao posle nedelju dana!!!I kupio samsung...

Nisi valjda samo zbog YouTube-@ menjao Tv:D... Šalim se...
Da li si razmišljao da ako YT uradi neke promene, da li će to na tv raditi tečno, a TV pre toga ne dobije Update i eventualnu ispravku....

Poslednja izmena:
na lb yt radi odlično

Koliko vam je na LG sporije očitavanje internet stranice u odnosu na internet preko PC? Kod mene PC 1-2 sec, a na LG browseru i 10 sekundi, u zavinosti od sajta. Internet protok mi je inače 20Mb/sec.

verujem da na svakom tv,to ide traljavo...zato je Ok AndroidTV,Cak i na AppleTv mi brze otvara nego na mom Tv-u....

Ponavljam ,meni je you tube na lg savrseno radio,jedino u zadnje vreme koci,veorvatno zbog loseg update i provereno znam da na vecinu samsung smart je nula,par rodjaka ga imaju i ne koriste uopste smart opciju

Kod brata na LG La seriji, yt je odlično radio do prvog ažuriranja softvera. Dva poslednja update-a su loša (sa lošim radom youtube-a).

Pisao im je burazer i kao što neko već pomenu u komentarima iznad, upoznati su sa problemom i jedino što kažu je da će kad tad da isprave i da redovno ažurira firmware.

Juce sam merio stopericom... 2 minuta i 7 sekundi za pokretanje YT na LG 42LM671s... tuga.

Na lb671 okruglo 10 sekundi treba za pokretanje

Nisi valjda samo zbog YouTube-@ menjao Tv:D... Šalim se...
Da li si razmišljao da ako YT uradi neke promene, da li će to na tv raditi tečno, a TV pre toga ne dobije Update i eventualnu ispravku....

napisah "to je jedan od razloga",nerviralo me je i to sto film pusten preko Plex-a LG nema mogucnost da razvuce film na ceo ekran full screen,i slika IPTV-a(koji ja imam) je daleko bolja na samsungu,sve ovo je dovoljan razlog za promenu.Koliko vidim YT jos nije resen na LG tv ;)

Pa zavisi na kojoj seriji. Na lb radi više nego ok, da ne kažem super

Ta app je za modele iz 2012 ili novije.
Potraži LG TV Remote 2011

Poslednja izmena:
Ja imam 32ln570r i isto sam imao problema sa yt. Imam ga nekih 4 meseca i do pre 10-ak dana yt je radio odlicno, a koristim ga preko yt remote sa androida. Pre 10-ak dana je poceo uzasno da koci, ili koci ili nece uopste da pusti klip. Resenje je bilo u resetovanju tv-a na fabricka podesavanja. Evo vec 10-ak dana radi odlicno, kao kad je kupljen.

Nazad
Vrh Dno