Samo to? A ocajan skill sistem?A bedni kvestovi? A pecine i tamnice sve iste i neinteresantne? A cim izadjes iz grada i naletis na bilo koga obavezno te napadne? A konzolasko nadahnuce?Jedino što je osakaćeno u odnosu na neke starije RPG-ove su loši dijalozi i ništa više.
to ti nisu argumetniSamo to? A ocajan skill sistem?A bedni kvestovi? A pecine i tamnice sve iste i neinteresantne? A cim izadjes iz grada i naletis na bilo koga obavezno te napadne? A konzolasko nadahnuce?
to ti nisu argumetni
ja sam izuzetno D&D RPG orijentisan, i nisam nesto ljubitelj Obliviona (pre sam NWN-a kakav god da je) ... ali Oblivion je daleko otisao u poimanju RPG-a i evoluirao je u nekim granama svidjalo se to tebi (meni) ili ne i najbolji je RPG godine
nego, bespredmetno je razgovarati na tu temu, kada su se vec vodile te rasprave (ja sam bio ucesnik i vecina vs. filipenko - guru Starih spisa), a pogotovu u ovom thread-u- koji se bavi tematikom totalno druge igre (po svemu) i dzabe se jogunis i teras mak na konac
what ever .... :wave:O cemu ti pricas? A sta su onda argumenti? Prva dva koja sam naveo prakticno cine jedan RPG onom sto jeste(ovo kasnije sto sam navodio je iz sale mada je i to sve istina).
Prva dva argumenta koja ističeš toliko... evo ovako. Skill sistem je ono što TES serijal čini jedinstvenim, nekima ne odgovara, nekima da. Daleko je od stonog RPG-a, a mnogo bliži realnosti. Meni se lično to mnogo više sviđa. Bedni kvestovi? To je sasvim relativna stvar. Po meni su izuzetni, posebno DB kvestovi, ili pojedini u ekspanziji. Rekoh, jedino što nedostaje je rešavanje kvestova dijalogom, a dobro bi došlo kod pojedinih.A ocajan skill sistem?A bedni kvestovi?
Ne vidim zasto ovo nekoga poseca na STALKER koji je bio sasvim pristojna igra. Ovo deluje kao sasvim normalno izdanje sa jedan prosecan ruski developerski tim (cast izuzecima), nezavrseno i uglavano prevazidjeno i nezanimljivo.
P.S. jel samo kod mene ili njihov sajt uopste ne radi
Ali oko čega da se raspravljamo? Da li je Oblivon RPG ili nije? Pa to nije jasno samo još malom broju Fallout zaluđenika i onima koji još uvek igraju Baldur's Gate - drugim rečima, folirantima koji i dalje igraju razne igre i pričaju da su super, ali skupoj igri se to ne sme priznati bez obzira što je kilometrima ispred konkurencije. Njima ni Daggerfall ni Arena (prethodni Elder Scrollsi), a bogami ni Morrowind nisu bili RPGovi. Tu nema nikakve rasprave, totalno je beskorisna.
Ali oko čega da se raspravljamo? Da li je Oblivon RPG ili nije? Pa to nije jasno samo još malom broju Fallout zaluđenika i onima koji još uvek igraju Baldur's Gate - drugim rečima, folirantima koji i dalje igraju razne igre i pričaju da su super, ali skupoj igri se to ne sme priznati bez obzira što je kilometrima ispred konkurencije. Njima ni Daggerfall ni Arena (prethodni Elder Scrollsi), a bogami ni Morrowind nisu bili RPGovi. Tu nema nikakve rasprave, totalno je beskorisna.
btw imam problem sa instalacijom You Are Empty...do prvog load-ovanja (intro i tako to) sve s'ljaka kako treba,ali kada load-uje prvi nivo (pretpostavljam) dodje do 98 %,pojavi se poruka runtime error u exe file-u (u naslovu dijaloga pis'e da je u pitanju C++ runtime) i izbaci me iz igre..koliko vidim na netu ima samo sound patch i nic^eg vis'e nema joj...pomozite.....
btw imam problem sa instalacijom You Are Empty...do prvog load-ovanja (intro i tako to) sve s'ljaka kako treba,ali kada load-uje prvi nivo (pretpostavljam) dodje do 98 %,pojavi se poruka runtime error u exe file-u (u naslovu dijaloga pis'e da je u pitanju C++ runtime) i izbaci me iz igre..koliko vidim na netu ima samo sound patch i nic^eg vis'e nema joj...pomozite.....
I ja imam istih problema sa ovom igrom.Instalirao sam Visual C++ 2005 Redistributable Package ali nije pomoglo.
Ako si uspeo da je instaliras, ali ne mozes da je igras onda probaj da instaliras WMV9 kodeke koji idu uz igru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari