Šta je novo?

You Are Empty !!!

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet

Prilozi

• big_s_52.jpg
    big_s_52.jpg
    93.8 KB · Pregleda: 396
  • big_s_56.jpg
    big_s_56.jpg
    397.6 KB · Pregleda: 324
Poslednja izmena:
Bhh, kada ce da naprave igru gde ce ovakve medicinske sestre (samo u voznom stanju) da te gadjaju cvecem a ti njima uzvracas...... bombonjerama na primer :(

Od kako je Ubisoft odbacio StarForce zastitu pojavilo se pravilo da je skoro svaka igra zasticena istom goli krsh.

Ovo mi vise lici na neko ubogo painkiller ****** gde je cilj pokositi horde nadolazecih medicinskih sestara i lujki u ludackim kosuljama nego na neki iole bolji ili bar ozbiljno planirani, pa propali FPS (kao sto je na primer stalker).

P.S. Inace hvala na screenshotu one zombi medicinske sestre, to me je podsetilo na System Shock 2, odo ponovo da ga igram...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ovo mi vise lici na neko ubogo painkiller ****** gde je cilj pokositi horde nadolazecih medicinskih sestara i lujki u ludackim kosuljama nego na neki iole bolji ili bar ozbiljno planirani, pa propali FPS (kao sto je na primer stalker).

Jeli to STALKER propali FPS zbog toga što se tebi ne sviđa? Ovdje na forumu se misli drugačije, a i odlično se prodaje, te ima ogromnu bazu poklonika. Evo jedan primjer - http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=12

Kamo sreće da je ova igra bar imalo slična STALKER-u!

Jeli to STALKER propali FPS zbog toga što se tebi ne sviđa? Ovdje na forumu se misli drugačije, a i odlično se prodaje, te ima ogromnu bazu poklonika. Evo jedan primjer - http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=12

Kamo sreće da je ova igra bar imalo slična STALKER-u!

Ako se kvalitet i dubina igre ceni po broju poklonika i prodatih kopija, onda bi npr. Homeworld trebao da bude nevidjeni krsh. Ja sam samo izneo svoj stav o igri, i nisam nameto ljudima svoje misljene. STALKER, jednostavno receno, nije uspeo da mi zadrzi paznju duze od 10min i usledio je Uninstall. Kraj rasprave.

Poslednja izmena:
Ako se kvalitet i dubina igre ceni po broju poklonika i prodatih kopija, onda bi npr. Homeworld trebao da bude nevidjeni krsh. Ja sam samo izneo svoj stav o igri, i nisam nameto ljudima svoje misljene. STALKER jednostavno receno nije uspeo da mi zadrzi paznju duze od 10min i usledio je uninstall. Kraj rasprave.

Sad ce da te napadnu vrsni poznavaoci gaming kulture, i reci ti da nemaj pojma, i da je ono sto smo dobili u stalkeru ustvari samo ono sto su developeri hteli da bude :D ... Stalker i Ceca su maltene ista stvar, dolaze iz siromasnih zemalja, i narod ih voli, a istinski kvalitet je potpuno nebitan... Mada, iskreno, i Stalker izgleda simpaticno, a i Ceca ima dobru si.u :D

Poslednja izmena:
auf brate minli , poredish cecu u muzici i stalker u igrama... uzmi malo hladne vode i shecera, vidish da pricas nepovezano.

stalker je fps/rpg, nije to za svakog

sta ima od rpg elemenata?
doom III mi je bio veci fps/rpg od stalkera...

Cecu, ovaj S.T.A.L.K.E.R. mi ne dirajte :D ... mene samo brine da cemo sada doziveti poplavu igara sa istoka u nekom post-apokalipticnom-cyber-komunistickom svetu gde je tokarev glavno oruzje (pa dobro, dosadio pajser malo)...

p.s. i zasto uvek nadjete da me quotate sa tim izjavama o medicinskim sestrama, pomislice ljudi svasta .... :D

auf brate minli , poredish cecu u muzici i stalker u igrama... uzmi malo hladne vode i shecera, vidish da pricas nepovezano.

stalker je fps/rpg, nije to za svakog

Ne poredim njih direktno, vec povlacim paralelu ... Apropo starcevog linka kako je masovnost dokaz kvaliteta ... Pratis li ti razvoj price ili samo tako uskaces u diskusije kao padobranac?

A Stalker je RPG koliko je i Guarana lekovita :D

Nego, u vezi You Are Empty ... Bolje da se zove This Game Is Empty ... Krshina!~

Poslednja izmena:
da, to je staro i ruzno i mislim da ne zasluzuje ni ovaj topic...
btw igra je rip off painkiller-a koliko sam cuo...

Ako se kvalitet i dubina igre ceni po broju poklonika i prodatih kopija, onda bi npr. Homeworld trebao da bude nevidjeni krsh. Ja sam samo izneo svoj stav o igri, i nisam nameto ljudima svoje misljene. STALKER, jednostavno receno, nije uspeo da mi zadrzi paznju duze od 10min i usledio je Uninstall. Kraj rasprave.

Pa iznio si svoje "mišljenje" o igri koja nema veze s ovom temom. Već postoji thread o STALKER-u. I ono što si izjavio ustvari nije mišljenje o igri, već možda želja ili nedostatak informacija? STALKER je više nego uspješna igra, i postoji veliki broj foruma koji se bave samo s tom igrom. Ja ih znam 20-ak. I baš je zanimljivo za primjetiti kako neko ko je igrao igru 10min. može pričati o dubini i kvaliteti igre!
Homeworld je odlična igra, i žao mi je zbog toga što se slabo prodaje, ako je to istina? No neću komentirati tvoju nelogičnu konstataciju, već ću ti predložiti da se zapitaš zašto se recimo Simsi tako dobro prodaju.

pa ako je oblivion rpg, onda je i stalker... danas se svasta svrstava u rpg, nisam ja kriv :)

Oblivion je punokrvni rol-plej and you know it, nego samo potpaljuješ masu ovde! :)

@G!!!

Nemoj i tebe da stavim u potpis! Jos ima mesta!

Interesantno je kako je pominjanje određenih igara favorizovanih od strane moderatora u negativnom kontekstu dovoljno za warn, a ovakva lupetanja su dozvoljena, čak i poželjna.

Ne vidim zasto ovo nekoga poseca na STALKER koji je bio sasvim pristojna igra. Ovo deluje kao sasvim normalno izdanje sa jedan prosecan ruski developerski tim (cast izuzecima), nezavrseno i uglavano prevazidjeno i nezanimljivo.

P.S. jel samo kod mene ili njihov sajt uopste ne radi

Poslednja izmena:
Koliko je ovo okrutno sto si napisao!

Šta "ni blizu"? Jel znaš ti uopšte šta je rol-plej?
I molim te da mi nabrojiš koje to Oblivion uslove ne ispunjava da bi bio rol-plej. Ali argumentovano, moliću.

Samo jedan argument(ali zesce dovoljan): udri po misu i tastaturi da bi pogodio neprijatelja!

A kakve tačno veze sa poentom rol-plejinga ima da li neprijatelja ubijaš udaranjem po mišu i tastaturi, trošenjem action poena ili preko slučajnih brojeva bacanjem kockice?

A kakve tačno veze sa poentom rol-plejinga ima da li neprijatelja ubijaš udaranjem po mišu i tastaturi, trošenjem action poena ili preko slučajnih brojeva bacanjem kockice?

Ima mnogo veze!RPG nije arkada i tacka! Uopste me ne zanimaju konzolaski trendovi.

Smešna rasprava. Oblivion je RPG, daleko od izvornog, ali RPG i ništa drugo. Nešto više akciono orijentisan (a i ta akcija zavisi od razvijenosti lika), a to što je iz prvog lica je samo praćenje trendova i logična evolucija. Jedino što je osakaćeno u odnosu na neke starije RPG-ove su loši dijalozi i ništa više.

Ima mnogo veze!RPG nije arkada i tacka! Uopste me ne zanimaju konzolaski trendovi.
E ni ja ne priznajem kljakavi turn-based kombat, i uopšte me ne zanimaju gejmerski trendovi od pre 20 godina! I šta sad?
Smešna rasprava.
Smešna naravno, s tim što su još smešniji oni koji ne mogu da se suzdrže od pominjanja Obliviona kad kog treba da se omalovaži bilo kakva igra, pa makar to bio i pasijans na Windowsu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno