Šta je novo?

Yettel TV aplikacija na Hisense televizoru

jevic989

Poštovan
Učlanjen(a)
29.04.2022
Poena
60
Pozdrav svima,

Kupio sam Hisense e7kq pro televizor i u okviru svog VIDAA TVOS-a nudi mi uredno EON aplikacija, medjutim od familije imam pristup Yettel Hipernet TV (alternativa za gledanje AreneSport) aplikaciju koja nije podrzana na navedenom operativnom sistemu.

E sad, citao sam na forumu da ima workaround u obliku "divlje aplikacije" za SuperNovinu TV aplikaciju Move'nGo.

Da li postoji neko slicno resenje, jer i preko browser-a nece da pusta sadrzaj vec bude blackscreen.

Unapred hvala na pomoci...

Izgleda nema leka. Meni je pre radilo preko browsera al sad sto kazes crni ekran samo. Nekad treba dugo cekati pa proradi, nekad jok, tj ne proradi uopste. Bio neki update Vidaa os nekidan i vidim sad da je ubacena iris aplikacije pored Xplore i EON koje su vec bile. Vrv imaju “pametnijeg” posla nego da se bakcu sa Vidaa…

@safmaverick samo da podelim jedan workaround koji sam "iscackao" na TV-u. Ako u browser TV-a upises direktno link od kanala Hipernet TV ce raditi. Na primer za ArenuSport 1 je link: https://www.hntv.rs/live/1001069/program i u tom slucaju ce raditi i ucitati TV kanal. Posto ja samo pratim ArenaSport kanale samo sam bookmarkovao sve njihove kanale i na taj nacin resio gledanje Arene na Hisense TV-u.

Probaj pa javi da li si i ti uspeo da bismo pomogli i drugim clanovima foruma.

Da li Yettel namerava da svoju aplikaciju napravi za Vidaa sisteme, prošlo je dosta vremena

Na Vidaa site-u kažu da su otvoreni za partnerstvo sa svima i da čak obezbeđuju i sample uređaje. Bilo bi lepo kada bi imali info da li je bar u planu s obzirom na to da za implementaciju gotove aplikacije treba i do 18 meseci...

"Q. How long does the integration process take?
Depending on the type of integration, the process takes between 2 and 6 months from the start of the development. If the application follows our specification, most of the effort is focused on the user experience and button mapping. For native application, the process takes about 12-18 months."

Nazad
Vrh Dno