Šta je novo?

Yettel nalog/aplikacija i povezivanje dodatnog broja?

agasoft

Cenjen
Učlanjen(a)
26.01.2017
Poena
155
Vrtim se večeras kao *****, pokušavajući da dodam još jedan prepaid broj na svoj Yettel nalog, ali izgleda se vrtim na pogrešnim mestima. Verovatno je ovo moguće, jer to sad čak i sama aplikacija sugeriše, ali ja pojma nemam gde, pa neka me neko dovoljno priseban i pametan prosvetli. Hvala i unapred i unazad. :)

Registruj oba broja na isto ime i pojaviće se automatski u jednoj aplikaciji oba.

Ne vidim način da to uradi, jedan je postpaid drugi prepaid, ne znam uopšte odakle da počnem da ga dodam. Ne mogu da napravim novi nalog sa već registrovanom email adresom, a niti da u postojeći nalog dodam taj broj. Bar ne vidim tu opciju.

Udješ u aplikaciju gde ti je post pejd broj, gore desno čovečuljak ili ti tvoj profil tu klikneš i pojaviće ti se registruj prepaid broj. Kada registruješ imaćeš na početnoj stranici opciju u padajućem meniju da menjaš brojeve.
Možeš da uradiš i preko sajta, ne mora kroz aplikaciju on će sam da se pojavi u toj aplikaciji gde je i postpejd.
Ponavljam, ako hoćeš oba broja u jednoj aplikaciji prepaid moraš da registruješ na onoga na koga se vodi postpejd broj.

Ah da, viidm sad, moja je greška što sam išao sa weba, ali sa weba mi ne otvori uopšte sva ona polja za odabir zemlje, lične karte... Samo sa telefona mi uspeva.

Nazad
Vrh Dno