Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je neshvatljivo da u vreme održavanja tako jednog velikog takmičenja poput svetskog prvenstva u fudbalu, u kategoriji SPORT pa u delu pod Takmičenja u ovih nepunih 40 dana nema grupe namenjene ovom SP 26, gde će biti sve (ili vecina) utakmice sa ovog svetskog prvenstva. Kao što je recimo bio slučaj zimus sa Zimskim Olimpijskim igrama kada smo u takmičenjima imali grupu namenjenu olimpijadi. Nego su sada sve fudbalske utakmice sa reprezantacijama smeštene u grupu FUDBAL gde su izmešane sa ostalim fudbalskim utakmica iz klupskih takmičenja raznih liga iz prethodnog prolečnog perioda. Nekoga je izgleda mrzelo da napravi takvu grupu u kojoj bi bile samo reprezentativne utakmice sa ovog svetskog prvenstva (i tako nam olakša nalaženje i gledanje istih) ili je neko na to u Yettelu potpuno zaboravio-prevideo...

Da li ima neko informaciju zašto ne može da se pravi sopstveni redosled kanala na smart tv aplikaciji, kao što je to moguće na tv boxu. Pogotovo mi je važno ono zaključavanje i sakrivanje kanala

Postoji samo jedan razlog:
Aplikacija im je s****

Da li ima neko informaciju zašto ne može da se pravi sopstveni redosled kanala na smart tv aplikaciji, kao što je to moguće na tv boxu. Pogotovo mi je važno ono zaključavanje i sakrivanje kanala
Zato što im je na STB-ima nova aplikacija od pre 10 meseci (koja je još u fazi testiranja, peglanja, unapređivanja,...) a na pametnim televizorima (WebOS, Tezen, Android) im je i dalje stara verzija aplikacije od pre par godina koja nema te mogućnosti koje tebi trebaju, a prethodnih meseci su ih dodali na ovu novu "našminkanu" verziju koja radi samo na STB.

Nazad
Vrh Dno