Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

@clandestine ja im pošaljem meil i u njemu napišem šta želim, to uradim 7 dana pre isteka ugovora i za dva tri dana me pozovu i završimo za minut.
 
Takodje, ja sam ranije preko twittera, sad prc. Isto sam zvao to, opet se neka iz podrške prenemagala i ubedjivala me kako ne može, na kraju zvali za par dana i ipak može.
 
Da li kad se uzme pripejd broj na kiosku i kad se predje na postpejd i dobije 50% popusta na Total paket na 2 godine, da li se posle mesec-dva može promeniti broj na broj po izboru a da ostane popust od 50%?
 
trebalo bi da može, promena broja je standardna usluga koju nude svi operateri nezavisno od promocije koja ti je dodeljena.
Potrebno je sa ličnom kartom otići u radnju i videti raspoložive brojeve koji ranije nisu nikada korišćeni.
Promena broja jednokratno košta 329 din
 
Nestoe buni kod total40 paketa,da li svaki četvrti mesec gubis prenos GB,ono sto ti ke ostalo iz predhodnog meseca,ili samo prva 3 meseca ugovora preneses nepotroseno?to mi je malo nejasno.
 
ne gubiš, kod paketa Total 40 možeš max da sakupiš do 160 GB, iz prethodna 3 meseca po 40 GB i tekući mesec 40 GB, pa tako 120 GB non-stop prenosiš dalje ako npr u tekućem mesecu ne potrošiš više od 40 GB
 
Тако би требало, мада неким упорним и некад "непријатним" дозволе и у шопу. Мени је генерално боље преко Моби јер је могло да се отплати и раније па после променим пакет ако ми тај не одговара. Сада мсм да је другачија ситуација након превременог отплаћивања телефона...
 
Može i u poslovnici da se izbegne preko Mobi banke, ali su radnici u poslovnicama uglavnom nevoljni da dozvole bez otvaranja računa. Pretpostavljam da imaju neki bonus ukoliko nekome uvale tu njihovu raspalu banku. U nekim poslovnicama bez problema dozvole da se uzme i oreko računa.
Može ranije da se isplati i kada se ide preko računa, ja sam tako odradio, otišao u poslovnicu i isplatii dve zadnje rate za telefon i odmah uzeo novi ugovor i novi telefon.
Samo je veliko cimanje i natezanje sa njima, forsiraju tu svoju banku da čoveku dođe da ih promeni samo zbog toga, a pogotovo što im ni mreža više nije nešto.
 
А у случају превременог отплаћивања телефона преко Моби банке, каква је ситуација са пакетом? Може нормално да се мења или? Занима ме јер сад имам 50% попуста на пакет и ако узмем телефон и неки јачи пакет, ако онда исплатим телефон за 2,3,4 месеца небитно, да ли могу опет да пређем на неки други са 50% попуста или морам 2 године да имам тај пакет што сам одабрао при куповини телефона?
 
Мени у Јетелу кажу да не може тако, тј да је могло раније али више не...
 
Па да ако отплатиш фон, не можеш да мењаш тарифу на мању, тачније да се не завршава уговорна обавеза ако отплатиш уређај(нпр. после пар месеци).
 
Kad otplatis telefon, ugovorna obaveza prestaje i mozes ici na manji paket. Pitaj ti to jos jednom.
 
Otplatis znaci telefon pre vremena a ostane ti paket po punoj ceni da placas do kraja ugovorne otplate?
Pa sta si onda dobio sto si iskesirao telefon a ostala ti puna cena paketa na primer jod 15 meseci.
 
Mozes na manji paket ali ne sa popustom od 30-tak % iz ugovora, Ali nakon isplate telefona mozes dobiti novi ugovor na 2 god. sa 50% popusta bez telefona.
 
Ma znam,ali sta dobijam da iskesiram telefon,a ostaje mi paket po full ceni..Bolje ovako neka se razlozi na rate do kraja..Sto bi im davao toliki kes.
 
Ma znam,ali sta dobijam da iskesiram telefon,a ostaje mi paket po full ceni..Bolje ovako neka se razlozi na rate do kraja..Sto bi im davao toliki kes.
Pa svakako nije skroz puna cena, ostaje ti popust od 30% koji i inače daju regularno i bez uređaja (ne računam sad 50% jer je u pitanju komercijalna ponuda ali svakako kada isplatiš uređaj možeš da tražiš 50%)
 
То мене буни, једни кажу овако а једни онако. 🤣
 
Moglo je nekada, za ugovore sa starim paketima. Sada to vise nije moguce. Ostaje u. obaveza ko kupi tel u 2023, godini.
 
Pozvao 063/9000 i sve uradio kako je kolega @jason13 rekao. Sad čekam da me pozove služba za brigu o korisnicima i da idemo borbu za 50% na total 40 bez uređaja.
 
Ako placas punu cenu paketa od pocetka ugovorne obaveze isplatom telefona mozes da raskines ugovor bez penala i posle toga potpises novi bez uredjaja
 
Samo ako je ugovor sklopljen sa starim paketima. Sa ovim novim - ostaje obaveza.
 
Nazad
Vrh Dno