Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da malo iskukam.

Na novom broju istice ugovor u januaru, preko prepaid promocije sam ostvarila 50% na total 25.
Zovem call centar da trazim da me pozovu da se dogovorimo oko produzetka, kaze zena ovih 50% se ne racuna kao promocija na ugovoru vec kao prepaid promocija i ne moze nista da uradi tj niti da posalje ovima zahtev i moze da ponudi samo total 10 za 2k sto je ucitano kao za taj broj.
Kaze imate formular na sajtu pa se zalite.

Zivota mi nije mi jasno (mislim jeste al dobro) kako izvucete tako lako ovih 50% a ja svake 2 godine moram da se raspravljam sa njima mesec dana 😂
Uglavnom, ne gine mi vracanje na prepaid pa da probam tako ako mejlovi ne prodju.

Odmah posle nove godine, 2-3. januara pozovi 063-9000 i traži agentu da te pozove služba za brigu o korisnicima radi ostanka u jetelu.
Kad te ta služba bude zvala kroz dan-dva, njima ćeš onda reći da bi ostala u jetelu samo uz 50 % popusta na bilo koji Total paket bez uređaja.
Kad se s njima dogovoriš preko poziva, odmah završiš sve preko sms poruke, ne moraš nigde ići.
 
Od ovoga što nude verovatno je to najbolja opcija (zbog dve eksterne antene i 4 LAN konektora). Ako budeš hteo da postižeš veće brzine, onda bolje nađi neki od 4G+ rutera na kp (imaš B528s rutere, a postoje i B525, B529, B535, ali ćeš ih teže naći).
taman sam hteo to da ponovim.Teze se nalaze.
 
Danas presao sa prepaida na Total 40 sa 50% popusta. I vidim u aktivnim usugama dodatak Internet roming tarifa neograniceno 20. Ne znam sto to aktiviraju obzirom da u paketu postoji 1Gb u romingu.
 
Od ovoga što nude verovatno je to najbolja opcija (zbog dve eksterne antene i 4 LAN konektora). Ako budeš hteo da postižeš veće brzine, onda bolje nađi neki od 4G+ rutera na kp (imaš B528s rutere, a postoje i B525, B529, B535, ali ćeš ih teže naći).
Nije za mene.
 
ujutru kad ubaci karticu, prvo nek pozove 063-9000 kako bi aktivirala broj da bi bila dostupna.
Prva dva dana joj neće ništa biti nuđeno.
Nek joj bude isključen mobilni internet dok prvo ne dopuni broj sa jedno 500 din.
Moj savet je da dokupi net u internet dodacima za ta dva dana kako joj ne bi internet pojeo ceo kredit, čisto da ima za vacap, viber...
Pored toga, nek ima čisto 200, 300 din da može da pozove, cimne drugu stranu.
Sav neiskorišćeni kredit će joj se prebaciti na postpejd kao iznos za koji će prvi postpejd račun biti umanjen ( npr. ostane joj 150 din kredia neiskorišćenog pa će joj prvi postpejd račun biti umanjen za taj iznos )

Ako imaš bilo kakav kućni net, ne mora da se uplati kredit, instaliraš Yettel aplikaciju preko Google Playa i možeš da aktiviraš kredit dobrodošlice od 2k dinara za pozive i sms + valjda 5 GB neta koji važe 7 dana.
Dok to trošuckaš. u narednih dan dva bi trebala u aplikaciji da stigne ponuda za 50% popusta bez telefona. Sačekaš do 7og dana pa klikneš na ponudu i onda pratiš dalje korake :).
 
Nažalosti, kad se broj prenese iz druge mreže i aktivira kao pripejd, prva dva dana nema učitanih ni pripejd promocija dobrodošlice a ni 50 % za prelazak na postpejd.
Sve se pojavljuje u aplikaciji tek trećeg dana i odmah može preći na postpejd sa 50 % popusta trećeg dana, ne mora čekati 7 dana.
 
Danas mi stigne poruka od Yettela da ke moj prelazak iz A1 odbijen. Nazovem ja A1, kaze teta samo da peoverimo. Cekam ja talo 5min, kaze ivinjava se doslo je do tehnicke greske u A1 i kao moram ici opet u Yettel da posnesem zahtev. A najbliza poslovnica u Sapcu, 25km od mene....
 
@N_emanja mozda mozes da uputis preko ratelovog sajta reklamaciju na rad da bi izbegao odlazak mada pitanje koliko im treba da rese a praznicu su.
 
Zbog cega prebacivanje broja ne obavljate preko telefona? Lakse je nego da se cimas do poslovnice.
 
Ja sam prelazak iz A1 u Globaltel odradio preko telefona. Kurir mi je doneo karticu i papir,potpises i gotovo.
 
presao sam na go plus sa total paketa. nista mi nisu dali od pogodnosti pa sam resio da se spustim sa pretplatom. zovem iskljucivo yettel brojeve i ovako i onako. dobio neograniceno poziva u mrezi.

medjutim, br poziva u mrezi mi ostaje netaknut a u app mi pise da kada god pozovem yettel obracunava se kao poziv ka drugim mrezama. problem sa app ili je nesto drugo u pitanju?
 
Hvala, video u ugovoru naknadno. Neki paket sa 250 min ka svima i valjda 3gb. I ranije su bili ugovori sa minutima nacionalno i u mrezi pa su se paralelno trosili.
 
Hvala, video u ugovoru naknadno. Neki paket sa 250 min ka svima i valjda 3gb. I ranije su bili ugovori sa minutima nacionalno i u mrezi pa su se paralelno trosili.
Ti u stvari imas ovaj paket?
 

Prilozi

  • Screenshot_2022-12-30-12-01-01-024_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-12-30-12-01-01-024_com.opera.browser.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 75
Pukla im je mreža na Čukarici. Ne može niko da se pozove ni pošalje sms, nema 4G i nema nikakvog interneta. Jedino vas mogu da pozovu.
 
^ tako je i kod mene u Šidu
 
Vršac takođe pao, barem kod mene. Čak ne mogu ni da primim pozive.
 
Pukla izgleda mreža kompletno
 
A korisnička služba samo udara copy-paste. Zaista se urušavaju od kako su Norvežani izašli odavde.
IMG_20221230_194352.jpg
 
Danas plavi petak pa dali puno neta i sad svi koriste sto više mogu da potroše u 24h😊
 
Pukla je svuda.
 
Zvao sa 064 postpaid 063 prepaid i sve normalno proteklo. Novi Sad
 
Upravo sam hteo da zovem sestru ali nece da moze posto jos jedna potvrda da je mreza Yettela pukla nacisto.
 
Nazad
Vrh Dno