Nije, jedino objašnjenje za ovakvo poskupljenje verovatno ima veze sa Telenor kablovskom i internetom koja uskoro počinje preko MTS optike.I oni se promangupirali, tj. novi gazda. To kod Telenora nije bila praksa...
Misli da ne, pre da je do investicionog fonda, oni tako rade, uloze pare, obrnu i begaju...Nije, jedino objašnjenje za ovakvo poskupljenje verovatno ima veze sa Telenor kablovskom i internetom koja uskoro počinje preko MTS optike.
Zvao sam call centar. U slučaju raskida ugovora (nemam telefon, samo tarifu) ne moram da plaćam nikakve penale ALI broj telefona ostaje Telenoru. Ukoliko želim da zadržim broj telefona onda se ide na redovan raskid tj plaćam penale za raskid ugovora (u mom slučaju, Total 5 do septembra 2022 ispadne oko 17-19k).Da li mogu da ostanem na prepaidu nakon raskida ugovora ili raskid ugovora znači da "gase" broj?
Normalno, telefon otplatis, pretplatu sto si dosad platio to je to jer je raskid izazvan promenom cenaAko neko sazna kakva je fora sa raskidom u slučaju da neko ima popust na pretplatu i telefon preko Mobi banke, javite.
Nešto razmišljam ako raskinem, deo oko pretplate mi je jasan, ali, šta se dešava sa ratama u banci? Moraju da se isplate do kraja? Nema mi smisla da to nešto opraštaju...
Pa otkad postoje postpaid paketi mogao si da predjes na drugi, bez obzira koliko je proslo, jesi otplatio telefon ili neA jel postoji mogucnost da predjem na drugi aktuelni paket? Sa starog Total 4 na Total 5, i ako je proslo samo 12 meseci, ali sam zavrsio sa otplatim iPhone-a na 6 rata.
mada im isto pise i za prevremeni raskid, uz penale tj. nigde u uslovima im se ne pominje ugovorna obaveza (osim minimalno trajanje iste) a redovno to radeČlan 29 - Izmena cenovnika
Telenor može da izmeni cene usluga i/ili druge komercijalne uslove, o čemu je dužan unapred da obavesti korisnika tako što će objaviti izmene na internet stranici www.telenor.rs/sr/otelenoru/onama/uslovi-koriscenja/cenovnici/ .
Telenor takođe može promeniti tarifni paket koji je korisnik izabrao ukoliko on više nije u njegovoj ponudi usled promene poslovne politike. U tom slučaju, Telenor je dužan da obavesti korisnika o nameravanoj promeni na svojoj internet stranici, kao i da mu automatski omogući korišćenje najsličnijeg tarifnog paketa.
Ako se najavljenim izmenama u smislu prethodna dva stava ovog člana bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen na način koji nije na korist korisnika, korisnik ima pravo da ugovor raskine bez plaćanja penala. O izmenama ove vrste Telenor će pretplatnika obavestiti, najmanje mesec dana unapred, i uz dostavljeni račun za pružene usluge.