mada mislim da daju i tih 10gb dodatnih jer sam trazio normalan paket play 10, ne neki osakaceni [emoji14]..
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Mozete da date predlog na koji nacin nov korisnik telenora koji zeli da potpise ugovor moze da ostvari ovoliko interneta 20-30gb,neograniceni minuti i poruke za cifru do 1500 din?Da li je to izvodljivo i sta treba da trazi u poslovnici?
Za 1800din jedino 10+10gb + 3x10gb za digitlne servise, bez telefona...
Pa probaj na mail da im pišeš i čekaj poziv.. Navedi broj telefona na koji se vodi ugovor, napiši da ti telefon nije potreban, i koji bi paket koristio i to je to...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Promocija važi od 28.11.2018. do 31.01.2019.
Da li je ovo standardna ponuda i koji je naziv paketa,ili se natezes sa njima u poslovnici i trazis nesto odredjeno?
Jesi li koristio do sada pripejd ili prelazis u Telenor iz druge mreže? Ako si bio na pripejdu zar nemaš na Moj Telenor app specijalne popuste ako pređeš? 50% u prvih 6 meseci i 25% na 18meseci uo bez telefona a uz to možeš da prekineš kada god ako uzimaš i telefon. Ako si pripejd i ako nemaš na app to probaj da ih pitaš na fb.Mozete da date predlog na koji nacin nov korisnik telenora koji zeli da potpise ugovor moze da ostvari ovoliko interneta 20-30gb,neograniceni minuti i poruke za cifru do 1500 din?Da li je to izvodljivo i sta treba da trazi u poslovnici?
Nisam druze nikad bio korisnik Telenora,ja sam u MTS-u,imam dobar paket sa 102gb,traje mi jos godinu dana UO..Raspitujem se za mladjeg brata,on hoce da bezi iz MTS,pa gledam koja bi mu bila najbolja opcija u Telenoru.Paket Total 10 je dobar,ali kosta 1800,vidim da vise nema bonus interneta samo 10gb,nekako malo za bratove prohteve..Ne znam kako to oko sparivanja 2 paketa,nesto mobilni i tv pa se dobije vise GB za cifru oko 1600-1800 din,ako neko zna da mi pojasni,koja jr kombinacija najbolja sa vise interneta za manje novca??Jesi li koristio do sada pripejd ili prelazis u Telenor iz druge mreže? Ako si bio na pripejdu zar nemaš na Moj Telenor app specijalne popuste ako pređeš? 50% u prvih 6 meseci i 25% na 18meseci uo bez telefona a uz to možeš da prekineš kada god ako uzimaš i telefon. Ako si pripejd i ako nemaš na app to probaj da ih pitaš na fb.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока