Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

@mlax37

Posto si pod UO
  • zahtev za prelazak u drugu mrezu mozes podneti 2-3 dana pre isteka UO
  • zahtev za prelazak na pripejd 5-10 dana pre isteka UO

Pitanje je ko ce sta nuditi od 1. marta

@mlax37

Moze , ali...

Ako stvarno hoces na pripejd , mozes i na dan isteka UO da podneses zahtev
i od sledeceg dana si na pripejdu.
Ako hoces da pregovaras za 50% popusta i to mozes par dana pre isteka UO.
Ako nece da daju 50% onda stvarno predjes na pripejd i za 2-5 dana
se u aplikaciji pojavi ponuda za 50% :)

Ok, hvala. Mada sve je počelo zbog nedoumice da li nude ovaj go extra plus onima koji sa postpejda podnesu zahtev za pripejd. Čini mi se da to ranije nije bilo moguće?

Jel samo meni net u raspadu vec nekih sat vremena na raznim Bg lokacijama?

1. februara mi istice ugovor pa su me zvali iz Yettela da nude nove pakete sa nekim mizernim popustom, otisao u A1 sa idejom da ce to naterati Yettel da mi ponudo 50% popust i oni ponude neo 5 za 950 dinara mesecno i 5+5 GB ali da dodjem dan posle isteka ugovora. Podnesem zahtev u Yettelu za prelazak na prepaid i par dana nakon toga ponovo zovu telefonom i ponude 20-30% popust na nove pakete, ja kazem samo ako moze 50% i posle 2 dana konacno nazovu i pounde 50% na bilo koji paket, uzmem Yettel 100 za 1900 dinara mesecno uz e-racun. Vredi se iscimati sa njima.

1. februara mi istice ugovor pa su me zvali iz Yettela da nude nove pakete sa nekim mizernim popustom, otisao u A1 sa idejom da ce to naterati Yettel da mi ponudo 50% popust i oni ponude neo 5 za 950 dinara mesecno i 5+5 GB ali da dodjem dan posle isteka ugovora. Podnesem zahtev u Yettelu za prelazak na prepaid i par dana nakon toga ponovo zovu telefonom i ponude 20-30% popust na nove pakete, ja kazem samo ako moze 50% i posle 2 dana konacno nazovu i pounde 50% na bilo koji paket, uzmem Yettel 100 za 1900 dinara mesecno uz e-racun. Vredi se iscimati sa njima.
Znači jedini način da se odmah dobije 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( na prekriženu cenu ( puna cena ; cena bez ugovorne obaveze ) ), je da se podnese zahtev za prelazak telefonskog broja u drugu mrežu. Izgleda da zahtev za prelazak na dopunu istog operatora, više ne funkcioniše, kako lepo!,...

Ako ne moze sa zahtevom za prepaid, podnesi zahtev za prelazak

Ovaj Go Extra+ izgleda da je sada 899 dinara sa e-računom, je li tako?

Prilozi

• IMG-a578504e9bc7e2ed9b86685e422331b5-V.jpg
    IMG-a578504e9bc7e2ed9b86685e422331b5-V.jpg
    55.8 KB · Pregleda: 73
  • Like
Reagovanja: fiy
Znači jedini način da se odmah dobije 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( na prekriženu cenu ( puna cena ; cena bez ugovorne obaveze ) ), je da se podnese zahtev za prelazak telefonskog broja u drugu mrežu. Izgleda da zahtev za prelazak na dopunu istog operatora, više ne funkcioniše, kako lepo!,...

Funkcionise, prijatelj prosle nedelje dobio poziv za 50% popusta, 7-8 dana nakon podnosenja zahteva za prepaid.

Ako prebacim pripejd broj sa mts na yettel pripejd, da li mogu da očekujem ponudu za taj Go Extra +?

Ako prebacim pripejd broj sa mts na yettel pripejd, da li mogu da očekujem ponudu za taj Go Extra +?
Ponudu 50% na sve postpejd pakete ćeš dobiti svakako nakon puna dva dana na pripejdu, ali nema garancije da ćeš konkretno GoExtra+ dobiti ponuđeno za 900 din pošto je to fantomski paket koji ne postoji u zvaničnoj postpejd ponudi.

Ponudu 50% na sve postpejd pakete ćeš dobiti svakako nakon puna dva dana na pripejdu, ali nema garancije da ćeš konkretno GoExtra+ dobiti ponuđeno za 900 din pošto je to fantomski paket koji ne postoji u zvaničnoj postpejd ponudi.
Znači nemamo način da znamo kako se može dobiti GoExtra+?

Koliko sam ja uspeo do sad da primetim, GoExtra+ se učita onima koji pored pripejd broja već imaju jedan aktivni postpejd ( sa 50% na drugim paketima )

Ja na jednom broju imam 50% na starom Total 10 paketu, a pored toga imam 3 registrovana pripejd broja i na sva 3 se učitao GoExtra+ za 900 din

ne mora da bude slucaj, imam komsinicu stariju 50-to godiste, zena nije ni registrovana bila a iskakalo u app go extra+

Ako mi ugovor istice za 5 dana i podnesem zahtev za prelazak na pripejd, svakako cu do kraja ugovorne obaveze biti u postpejdu? Pripejd krece kad istekne ugovorna obaveza? I sta se desava sa aplikacijama (max, deezer), jel trebaju da se deaktiviraju pre prelaska na pripejd da ne naplate neku nenormalnu sumu ili se to automatski radi?

Nisam siguran, ali bi trebalo da mozes d im kazes da kad ti se zavrsi UO da te prebace na prepaid istog dana

Koliko sam ja uspeo do sad da primetim, GoExtra+ se učita onima koji pored pripejd broja već imaju jedan aktivni postpejd ( sa 50% na drugim paketima )

Ja na jednom broju imam 50% na starom Total 10 paketu, a pored toga imam 3 registrovana pripejd broja i na sva 3 se učitao GoExtra+ za 900 din
Nudi i meni na prepaid brojevima a nemam nijedan postpaid na moje ime da se vodi

@Vujkee otkazni rok za prebacivanje na pripejd je do 30 dana, ali mogu i ranije da te prebace, nema pravila.
Kad pređeš na pripejd, licence za HBO i Deezer se gase, nema dodatne naplate. Ne moraš ih ti gasiti.

Ne mogu da pronađem opcije pripejd na 30 dana u yettel. Da li to uopšte postoji u ponudi kod njih ili samo imaju najdužu opciju od 15 dana?

Opet mi nude M za 2000. Kao Facebook s rođendanima, pratim trajanje ugovora kroz podsjećanja od Yettela.

Nazad
Vrh Dno