Možda nije do Yettela, ja sam imao sad problema u Nišu na 2 kućne konekcijeJel samo meni net u raspadu vec nekih sat vremena na raznim Bg lokacijama?
Ja danas preso na pripeid 29 dana pre ,moju komsinicu zvali posle 10 dana@sasa022
Zar nije mnogo puta u ovoj temi ponovljeno da može 30 dana pre isteka UO? Pre bilo 15, a sada 30 dana?
Mislim na zahtev za pripejd
Znači jedini način da se odmah dobije 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( na prekriženu cenu ( puna cena ; cena bez ugovorne obaveze ) ), je da se podnese zahtev za prelazak telefonskog broja u drugu mrežu. Izgleda da zahtev za prelazak na dopunu istog operatora, više ne funkcioniše, kako lepo!,...1. februara mi istice ugovor pa su me zvali iz Yettela da nude nove pakete sa nekim mizernim popustom, otisao u A1 sa idejom da ce to naterati Yettel da mi ponudo 50% popust i oni ponude neo 5 za 950 dinara mesecno i 5+5 GB ali da dodjem dan posle isteka ugovora. Podnesem zahtev u Yettelu za prelazak na prepaid i par dana nakon toga ponovo zovu telefonom i ponude 20-30% popust na nove pakete, ja kazem samo ako moze 50% i posle 2 dana konacno nazovu i pounde 50% na bilo koji paket, uzmem Yettel 100 za 1900 dinara mesecno uz e-racun. Vredi se iscimati sa njima.
Nije da ne funkcionise nego treba dosta vremena , zato pre 30 dana preci na priped , za prelazak u drugu mrezu svakako mora zadnji dan da se cekaIzgleda da zahtev za prelazak na dopunu istog operatora, više ne funkcioniše, kako lepo!,...
Do 28.02.2025.Ovaj Go Extra+ izgleda da je sada 899 dinara sa e-računom, je li tako?
Gde to pise, kod mene na dva broja opet nestaloDo 28.02.2025.
Znači jedini način da se odmah dobije 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( na prekriženu cenu ( puna cena ; cena bez ugovorne obaveze ) ), je da se podnese zahtev za prelazak telefonskog broja u drugu mrežu. Izgleda da zahtev za prelazak na dopunu istog operatora, više ne funkcioniše, kako lepo!,...
50% da ; 50% ne ( šanse ).Ako prebacim pripejd broj sa mts na yettel pripejd, da li mogu da očekujem ponudu za taj Go Extra +?
Ponudu 50% na sve postpejd pakete ćeš dobiti svakako nakon puna dva dana na pripejdu, ali nema garancije da ćeš konkretno GoExtra+ dobiti ponuđeno za 900 din pošto je to fantomski paket koji ne postoji u zvaničnoj postpejd ponudi.Ako prebacim pripejd broj sa mts na yettel pripejd, da li mogu da očekujem ponudu za taj Go Extra +?
Znači nemamo način da znamo kako se može dobiti GoExtra+?Ponudu 50% na sve postpejd pakete ćeš dobiti svakako nakon puna dva dana na pripejdu, ali nema garancije da ćeš konkretno GoExtra+ dobiti ponuđeno za 900 din pošto je to fantomski paket koji ne postoji u zvaničnoj postpejd ponudi.
Nudi i meni na prepaid brojevima a nemam nijedan postpaid na moje ime da se vodiKoliko sam ja uspeo do sad da primetim, GoExtra+ se učita onima koji pored pripejd broja već imaju jedan aktivni postpejd ( sa 50% na drugim paketima )
Ja na jednom broju imam 50% na starom Total 10 paketu, a pored toga imam 3 registrovana pripejd broja i na sva 3 se učitao GoExtra+ za 900 din
Imaš neke tarifne dodatke na 30 dana, tipa 12GB za 1249 rsd i slično za pozive i porukeNe mogu da pronađem opcije pripejd na 30 dana u yettel. Da li to uopšte postoji u ponudi kod njih ili samo imaju najdužu opciju od 15 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari