Dobro veče svima. Situacija je sledeća : osoba je obnovila ugovor preko Yettel aplikacije 31.10.2024. Da li ga je moguće raskinuti bez penala ( onaj rok 14 dana ) pošto je na daljinu zaključen? Hvala svima unapred!! Ili mrka kapa..?
Žao nam je ukoliko nisi zadovoljan iz bilo kog razloga, pa bi se odlučio na takav korak, rado bismo detaljnije proverili samu situaciju i uputili te u dalje mogućnosti, javi nam se putem privatne poruke.
Meni je stvarno žao što ljudi i dalje očekuju da iko ima odnos prema starim korisnicima. Njima je stari korisnik siguran korisnik i mnogo ih briga. Sva tri operatera se ponašaju isto, znam jer sam od sva tri odlazio posle više godina. DA li ste negde 5 ili 30 godina, nikog nije briga. Što pre to shvatimo, bolje po nas. Meni je samo žao što mi niko neće ponuditi ništa ni blizu mog trenutnog ugovora koji mi ističe, a ne očekujem nikakva zvona što sam svaki račun platio na vreme i što sam negde vek proveo. To možda negde u svetu funkcioniše. Kod nas, ama jok. BIlo bi jedino divno da se sva tri operatera ponudama otimaju o nas, ali ne, oni su se svi dogovorili i svima im lepo. Konkurentnost se odavno svela na legendu.
Svakako nam je stalo podjednako do svih naših korisnika, bez obzira na staž, tip ugovorne obaveze ili servisa. Što se tiče same ponude, trudimo se da je kreiramo tako da odgovara svim našim korisnicima, to dodatno pospešujemo raznim promocijama i kampanjama koje su naši korisnici vrlo pozitivno prihvatili. Takođe, možeš nam poslati svoje podatke u privatnoj poruci, možemo proveriti za tebe sve detalje i ponude.
Upravo raskinuo ugovor (Total 40) istice 22 Nov, morao sam da platim 980 din “penale” zbog prevremenog raskida ugovorne obaveze (jel to generalno praksa?) - u West 65 sam odradio to.
Dobio sam papir na kome je stiklirano “Otkaz pretplatnickog ugovora” i “Prebacivanje korisnickog broja na prepaid”
Nadam se da je to to, da nesto nisam zeznuo…
Ukoliko je ugovorna obaveza aktuelna prilikom raskida, tada može doći do naplate naknade za tako nešto. Svakako u oba slučaja, raskida ili prelaska na pripejd potrebno je da se "otkupi" sama ugovorna obaveza, ukoliko je aktivna u tom trenutku.
pred istekom sam UO. Prebacio bih se na pripejd i zadržao karticu (e-sim).
Koja je procedura? Da li sačekati do datuma kraja UO? Od aplikacija koristim Bookmate i Deezer. A Facebook dodatak mi je automatski uključen iako ga nisam tražio (pretpostavljam da je neka promocija i svima je tako, jel?). Šta može da se desi ako ne odem na vreme do poslovnice, da li se obračunavaju i aplikacije po važećem cenovniku ako ne raskinem kad treba?
Hvala.
Predlažemo ti da uslugu koristiš do samog isteka ugovorne obaveze, nakon toga možeš podneti zahtev za prelazak na pripejd tarifni sistem, ukoliko ugovorna obaveza istekne tada se tarifa naplaćuje po punoj ceni, bez popusta koji je predviđen obnovnom ugovora. Sve ostalo ostaje isto (dobijaš i dalje istu uslugu, istu količinu, isti servisi, aplikacije) menja se samo cena paketa, na koju ponovo možeš ostvariti određeni popust obnovom.
@Yettel Srbija odmah prebacim sa prepaida broj za ovu ponudu. 😉
Pošalji nam broj u privatnoj poruci, odmah proveravamo ponudu 🙂