Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

1000004071.jpgsvako malo mi stiže ovo

Ne mogu ni total 40 da potrošim, očajan net u NS.. bukvalno se raspada. Da je net kao u a1 ili MTS, verovatno bih pristao.

Koji je to telefon uz UO po povlascenoj ceni? Pa svi su 20-30%(pa i vise) skuplji u odnosu na cene u prodavnicama plus ti jos nataknu UO. Kad je nekad moglo telefon za 1din vredelo je, sad vise jok.

Naravno da su telefoni u yettelu preskupi i tamo ih kupuje samo ko mora.
Ovo po povlašćenoj ceni shvati uslovno, ukoliko želiš pre vremena da raskineš sa uzetim uređajem čeka te puna cena uređaja koja je tek paprena.

Sve jasno, ovih 20-30% visu sam i mislio na uslovno povlascenu cenu. O redovnoj ne treba ni trositi reci. Cisto da ne bude zabune.

@synn zavisi u kom delu Srbije. Kod mene (jugoistok) je yettel ubedljivo najgori sa pokrivenoscu. Na dosta mesta van gradova nazalost i ako imaju LTE signal, to je samo B20 single carrier, pa u sred planine na A1 imam 150+Mbps, na Yettelu 5-10Mbps, i to ako na toj lokaciji uopste imaju signal.

@synn zavisi u kom delu Srbije. Kod mene (jugoistok) je yettel ubedljivo najgori sa pokrivenoscu. Na dosta mesta van gradova nazalost i ako imaju LTE signal, to je samo B20 single carrier, pa u sred planine na A1 imam 150+Mbps, na Yettelu 5-10Mbps, i to ako na toj lokaciji uopste imaju signal.
Ja govorim o gradovima i glavnim putnim pravcima a ne o sumama i gorama... U Novom Sadu jedan A1 ima lokacije gde interneta uopste nema.
Konkretno izmedju tunela i Miseluka.
Na primer na autoputu Novi Sad - NIS, A1 ispadne na najmanje 5-6 lokacija gde mi telefon zvrcka i izbacuje trouglic i poruku NO NETWORK a Yettel ne ispadne nigde...

Ja sam godinama bio u A1 i iz NS sam, nikad nije bilo da nema signala, idem cesto autoputevima, radim u industrijskoj zoni gde kad udjem u fabriku A1 je imao uvek dobar signal, yettel krs. Malo se popravilo stanje kako sam uzeo telefon sa Snapdragon 8GEN3, ocito bolji modem pomaze. Ima tu puno faktora, ali A1 je bar 3X bolji internet nego yettel.

Ja sam godinama bio u A1 i iz NS sam, nikad nije bilo da nema signala, idem cesto autoputevima, radim u industrijskoj zoni gde kad udjem u fabriku A1 je imao uvek dobar signal, yettel krs. Malo se popravilo stanje kako sam uzeo telefon sa Snapdragon 8GEN3, ocito bolji modem pomaze. Ima tu puno faktora, ali A1 je bar 3X bolji internet nego yettel.
Jeste A1 bolji ali samo tamo tamo gde ga ima. Ali gde ga nema nema ga uopste.. A na mnogo mesta internet signala nema uopste...

Na ugovornoj si obavezi i ovo ti nude do isteka je li tako?
Ugovorna obaveza sa 50% popusta,meni ova ponuda mi stoji mesecima a na Total 40 sam paketu.Jednostavno mi ne treba toliko neta ni ovo pola ne potrošim što imam.

Jesam li ja nesto propustio ili su oni menjali nacin promene slotova za one dodatne aplikacije? (Po 10gb) otkazah jedan slot pre par dana, ali novi mogu da aktiviram tek od 1.9. Zakleo bih se da nije bilo tako pre par godina, a total pakete koristim vec jedno 10 godina.

Tako je bilo oduvek, koliko znam. Novi slot važi od sledećeg meseca.

Pozdrav svima, trebao bih sledeće nedelje u CG, inače koristim Yettelov Total 40 paket.
Znam da se spominjalo da je crnogorska One mreža iz nekog razloga bolja za Yettelove korisnike.
Ima li smisla da ručno biram ovu mrežu, ili da sve ostavim na automatici kao inače?
Koliko shvatam, cena razgovora mi je svakako ista kao u Srbiji (Zapadni Balkan), a paket uključuje i solidan broj gigabajta za Zapadni Balkan, pa ne vidim šta bih mogao da dobijem?

ja sam kod MTS do septembra. Kako meni da stigne neka ponuda ?
Ako želite da dobijete nešto povoljnije po vama iz mt:s, podnesite zahtev za prelazak u drugu mrežu ( Yettel, A1 ). Kada Vas mt:s bude zvao i pitao zašto odlazite, navedite razloge zašto ih napuštate i navedite im šta Vam tačno treba ( više interneta, besplatni slotovi do kraja ugovorne obaveze, veći paket po povoljnijoj ceni, i tako dalje... ) Npr. ako želite Soko Lite paket, recite im ( kada Vas mts bude zvao ) da Yettel nudi paket u njihovoj mreži sličan Soko Lite ( Total Data ) za 2100 dinara mesečno ( i obavezno navedite da to je to popust od 50% ).

Pozdrav svima, trebao bih sledeće nedelje u CG, inače koristim Yettelov Total 40 paket.
Znam da se spominjalo da je crnogorska One mreža iz nekog razloga bolja za Yettelove korisnike.
Ima li smisla da ručno biram ovu mrežu, ili da sve ostavim na automatici kao inače?
Koliko shvatam, cena razgovora mi je svakako ista kao u Srbiji (Zapadni Balkan), a paket uključuje i solidan broj gigabajta za Zapadni Balkan, pa ne vidim šta bih mogao da dobijem?
Ostavi na automatski, Yettel više ne može da se konektuje na One mrežu.

Ja sam već mesec dana u CG, nema šanse da se zakači na One, kači se automatski na Telekom.me, a zna da skrene i tamo gde ne treba na m:tel CG 😂

Samo ti ostavi na automatski, pa ako budeš blizu HR i uhvati ti njihovu mrežu (koja nije zapadni balkan), nemoj da se buniš posle za trošak kao neki što su se bunili!

Ako želiš da budeš siguran od nepotrebnih troškova, isključivo ručno povezivanje na mrežu koju odabereš :)

Ja sam već mesec dana u CG, nema šanse da se zakači na One, kači se automatski na Telekom.me, a zna da skrene i tamo gde ne treba na m:tel CG 😂
Isto sam iskustvo i ja imao u julu i očajan net protok. Na One nisam mogao da se zakačim. Zvao podrsku, oni me nesto basirali, kao nemoguće i te stvari...

Ko nije na paketima koji imaju roming Gb obavezno mrežu ručno da bira.

Samo ti ostavi na automatski, pa ako budeš blizu HR i uhvati ti njihovu mrežu (koja nije zapadni balkan), nemoj da se buniš posle za trošak kao neki što su se bunili!

Ako želiš da budeš siguran od nepotrebnih troškova, isključivo ručno povezivanje na mrežu koju odabereš :)
Total 40 ima gigabajt koji važi u HR 😉. Ali da svakako uvek najbolje ručno ako si u predelu blizu granice.

Isto sam iskustvo i ja imao u julu i očajan net protok. Na One nisam mogao da se zakačim. Zvao podrsku, oni me nesto basirali, kao nemoguće i te stvari...
Raskinuli su ugovor o romingu sa One iz nekog razloga, a korisnički servis nema pojma o tome i pričaju gluposti kako sigurno nema signala il' nešto drugo ... Kako god, na Telekom.me internet radi pristojno, a kad zaluta na m:tel CG, radi mučno ... Ovako je u Budvi i Pržnu, za druge lokacije ne znam :)

Bolje znamo od njihovog korisničkog servisa 😉 Mene ubeđivali, da je ona najbolja mreža i da se samo na nju kačim 🤣.

Nazad
Vrh Dno