Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Drasticno mi se razlikuje data usage meren na telefonu (Samsung S21U) i preko njihove aplikacije. Trenutno mi telefon pokazuje 1.41GB, a iz aplikacije 2.35GB. Zna li neko u cemu je fora?

U zaokruzivanju,mozda.

Pise, navodno, tarifiranje Internet saobracaja se vrsi zaokruzivanjem na 1kb. Da li je moguce onda da to moze da rezultira znacajno vecom realnom potrosnjom? Ovo je stvarno totalna prevara onda...

Ako je na 1kb,onda se to opasno ne slaze i ne moze biti tolika razlika. Ni priblizno.

Nema šanse da je toliko na zaokrućivanje.
Nisam detaljno pratio, osim u roamingu, ali rekao bih da apliakcija prilično dobro meri.

Bas cu da pratim kako ce taj odnos da izgleda na vecem uzorku i testiracu potrosnju u romingu ovih dana.

Odoh da klincu uzmem 13 pro, i ladno mi kazu povucen iz prodaje. Kako bre povucen a imate i 11 i 12 u ponudi .Dal se 14 lose prodaje, ali s obzirom na cenu verovatno ili neki drugi razlog, ali klinac osta bez telefona.

Ako si mu pricao,nisi trebao,da bude iznenadjenje ako uzmes..Ovako se nadao Iphonu i razocarao..

Pro/pro max nikad ne drze uporedo u prodaji proslogodisnji i ovogodisnji model. Cista ekonomija, kad se pojavi nov pro model ono sto ima na trzistu se proda i to je to. Mora da se prodaje najnoviji i “najbolji”. Ja sam 13 pro uzeo u mts pocetkom novembra i tada je to verovatno bio jedan od poslednjih primeraka…

Nisam znao, uzeo bih ga ranije, pokusah sa S22 obicnom, ma ni da pogleda, a kad se samo setim moje srece kada mi je cale kupio alcatel idol 3🙃

Poslednja izmena:
Neko plaća račun ovako? Preko Yettel app.
Na drugom telefonu za postpaid pokušao i neće, kartica od mobi banke Dina, nova serija.

Screenshot_20230105-092052~2.png

^ ja plaćam sa intezinom godinama i nema problema

@dean87 Proveri da li ti je uključen kanal za internet plaćanja

Mene je Dina Mobi banke juce zezala u Lidlu, bez razloga odbijena transakcija, a nije nova. Moguce da je juce bio neki problem a mozda i treba povremeno da se provuce kroz bankomat, nisam to radio nekih mesec dana. Racun za Telenor placam preko aplikacije banke.

Uskoro mi istice ugovor sa 50% popusta, da li ce mi odmah ponuditi ugovor sa tim popustom ili cu morati da idem na pripaid pa da kroz app cekam ponudu sa tim popustom?

ako ti ugovorna obaveza ističe u januaru, već sad možeš pozvati 063-9000 i agentu tražiti da te zove služba za brigu o korisnicima radi ostanka u jetelu.
Kad te ta služba bude zvala kroz dan-dva, onda njima kažeš da bi ostao samo uz 50 % popusta na bilo koji Total paket bez uređaja.
Nakon dogovora s njima, samo odgovoriš na sms poruku, ne moraš nigde ići.

Nece ti niko nista ponuditi, ali ako budes trazio moguce da ti odobre da produzis UO sa 50%

Mene je Dina Mobi banke juce zezala u Lidlu, bez razloga odbijena transakcija, a nije nova. Moguce da je juce bio neki problem a mozda i treba povremeno da se provuce kroz bankomat, nisam to radio nekih mesec dana. Racun za Telenor placam preko aplikacije banke.
Meni je isto juče Dina Mobi banke odbijena u Lidl-u ali i pre mene ženi s karticom neke druge banke takođe... Msm da je do njih bio neki problem...

Zna li neko koji je preporuceni roaming partner za Yettel korisnike u Hrvatskoj?

Jel menjao neko aplikacije u slotovima da mi kaže kako to da odradim? Odjavila sam viber iz slota ali mi i dalje stoji da je aktivna usluga. Hoću da ubacim hbo max umesto vibera.

Moraš da čekaš presek, tj. 1.feb kad će ti se osloboditi slot koji si deaktivirao. Viber će ti biti aktivan do kraja januara.

ako si pripejd duže od 3 dana, onda u aplikaciji već imaš učitan promo za prelazak na postpejd sa 50 % popusta na Total ili Go pakete bez uređaja.

Nazad
Vrh Dno